tabiki sende öle bişey söz konusu değil cnm....
çünkü bir kez olmuş gene olur...
bakalım bu ay olmazsa bende gideceğim..
hastayım zaten ya izin almamda kolayyyy
zaten iştende baya soğudum... gözüm görmüyooor artıkkk
bebek önemliii ailemi bir ara getirecek.... Rabbim yardım edecek bize inşallah...
sen gidiyormusun doktora falan ????
evet bebek fikrine yoğunlaşınca bende başka şeylere konsantre olamaz oldum artık...
dediğin gibi tüm hayatımızı etkiliyor..
aileyi bi araya getirmesi fikrine bende katılıyorum. çok farklı bi mutluluk beklemek, hamileliğin ilerlemesi, doğduğu gün herşey...
ben doktora yaz döneminde gittim. yumurta takibi yapıldı denilen herşeye uyduk ama kısmet olmadı..
hormon tahlilleri spermiyorgram hepsi normal çıktı Allaha şükür...
sadece hakkımızda hayırlı olan zamanı bekliyoruz cnm..
siz hormon testi ve spermiyorgram yaptırdınız mı?
ablam 2 yıl kullandı bıraktığı ilk ay hamile kaldı ........dünya tatlısı bir yeğenim var şimdi Allah herkese nasip etsin....
günaydın ben de geçen ay bıraktım hapımı, bakalım benimki ne zaman olur.
Dündü tarihim ama dün gelmedi. İlk ay olduğu için günlerim şaşırır diye ümitlenmiyorum hemen hayırlısı bakalım :kedi:
ben 2 sene kullandim ve biraktikdan 5 ay sonra hamile kaldi.... ama o bes ay gecmek bilmedi bes yil gibi geldi...: )
bende bir ay sonra bırakıcam yasmini rabbim bizede nasip etsin inş bebişimizi kucağımıza almayı amiin
yasmin i bırakalı14 ay oldu 6 ay ilaçsız korundum 9 aydır korunmuyorum ama hala bebek yok
bıraktım hapı kullanmayı yeter artık gelsin bebiş5. kutunun bitmesine bi hafta vardı bıraktım hap kullanmayı mide bulantısı yapıyordu bende artık dayanamaz oldum bulantıdan geceleri uyuyamıyordum 3 gün oldu bırakalı bugün regl oldum inş bizim de bi bebeğimiz olur kısa zamanda hamiş kalırız inş allah hayırlısını versin
d_kupcu hastalandın mı canım.. benim yine olmadı. bide kist gördü dr ilaç verdi
adetin 7. günündeyim. sende ne var ne yok
Hayırlısı cnm. Ama bellide olmaz ilk aydan kalanlarda var.. Ama tavsiye edilen 3 ay sonra... Keşke 2-3 ay normal yolla korunsaydın..... opuyorumnanaktan
benim ablam 10 ay ginera kullanmıştı dr onu önermiş
7 günlük arada korunmamışlar
o günlerden birinde hamile kalmış
o derece yani..
benim de yasmin mayıs'ta 2 sene olacak kullanalı,sanırsam mayıs gelmeden bırakcam
eşim kendisi korunacak 1-2 ay
sonra da bebiş için çalışıcaz allah izin verirse...
Bırakmadan önce burdaki kadın doğumcuya danışmıştım ama öyle bişey demedi, zaten ilk ay olmadı gecikmeli olarak hastalandımakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?