Doğum kontrol hapını bırakıp. Hamile kalmaya Çalışanlarrrr :)

evet bebek fikrine yoğunlaşınca bende başka şeylere konsantre olamaz oldum artık...
dediğin gibi tüm hayatımızı etkiliyor..
aileyi bi araya getirmesi fikrine bende katılıyorum. çok farklı bi mutluluk beklemek, hamileliğin ilerlemesi, doğduğu gün herşey...

ben doktora yaz döneminde gittim. yumurta takibi yapıldı denilen herşeye uyduk ama kısmet olmadı..
hormon tahlilleri spermiyorgram hepsi normal çıktı Allaha şükür...
sadece hakkımızda hayırlı olan zamanı bekliyoruz cnm..

siz hormon testi ve spermiyorgram yaptırdınız mı?

ablam 2 yıl kullandı bıraktığı ilk ay hamile kaldı ........dünya tatlısı bir yeğenim var şimdi Allah herkese nasip etsin....

:lepi: GÜNAYDINNNNN...... :lepi:

yok cnm hiçç bişeyyy yapmadım ben daha
doğum k. hapından sonra 1 yıla anca olur dedi doktor bekle dedi
işte 10 ay oldu benim... bu ay da olmazsa gideceğim yeniden doktora......boshayallersmile

ablam 2 yıl kullandı bıraktığı ilk ay hamile kaldı ........dünya tatlısı bir yeğenim var şimdi Allah herkese nasip etsin....

ayyy ne güzel. bünyeden bünye ye değişiyor işte.... :uhm:

hihoyyyt hihoyyyt ayyyy gene günaydınnnn hihoyyyt hihoyyyt

günaydın ben de geçen ay bıraktım hapımı, bakalım benimki ne zaman olur.
Dündü tarihim ama dün gelmedi. İlk ay olduğu için günlerim şaşırır diye ümitlenmiyorum hemen hayırlısı bakalım :kedi:

ben 2 sene kullandim ve biraktikdan 5 ay sonra hamile kaldi.... ama o bes ay gecmek bilmedi bes yil gibi geldi...: )

yasmin i bırakalı14 ay oldu 6 ay ilaçsız korundum 9 aydır korunmuyorum ama hala bebek yok

Merhaba herkeze günaydın... Bir sürü arkidişimmm olumunekankayizsmile uğramış ne güzelllllll......

Hayırlısı cnm. Ama bellide olmaz ilk aydan kalanlarda var.. Ama tavsiye edilen 3 ay sonra... Keşke 2-3 ay normal yolla korunsaydın..... opuyorumnanaktan

ben 2 sene kullandim ve biraktikdan 5 ay sonra hamile kaldi.... ama o bes ay gecmek bilmedi bes yil gibi geldi...: )

ayyy cnm ne güzel... benim 10 ay oldu.... ve hala yokkkkk...... klava:

bende bir ay sonra bırakıcam yasmini rabbim bizede nasip etsin inş bebişimizi kucağımıza almayı amiin

aminnn... cnm inşallah sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize....

yasmin i bırakalı14 ay oldu 6 ay ilaçsız korundum 9 aydır korunmuyorum ama hala bebek yok

ahhh bu da benden işte... Cnm ilk bebişinmi yoksa????? dua edelim tatlım inşllh bu ay gelir bebişlerimiz.... :CüvCüv:

bıraktım hapı kullanmayı yeter artık gelsin bebiş 5. kutunun bitmesine bi hafta vardı bıraktım hap kullanmayı mide bulantısı yapıyordu bende artık dayanamaz oldum bulantıdan geceleri uyuyamıyordum 3 gün oldu bırakalı bugün regl oldum inş bizim de bi bebeğimiz olur kısa zamanda hamiş kalırız inş allah hayırlısını versin

Son düzenleme:
♥♥♥♥ Günaydıngünaydın Pozitif düşün bugün Önce gülümse Sonra gül Kahkaha at Ve hatta Ve hatta... Katıla katıla Gül korkma Siyah renk gidecek önce Günün pozitifleşecek Gökkuşağı gibi aynen renk renk Bil ki 7 renkten oluşan renk Beyazdır... Ve gülmek bulaşıcıdır Haydi bulaştır! ♥♥♥♥

Merhaba cnm .... Amannnn iyi yapmışsınyagelsinn bebişlerrrr bende de yapardı mide bulantısı...
kaç yıllık evlisin cnm.... 5 ay mı yoksa :lepi:

d_kupcu hastalandın mı canım.. benim yine olmadı. bide kist gördü dr ilaç verdi
adetin 7. günündeyim. sende ne var ne yok

d_kupcu hastalandın mı canım.. benim yine olmadı. bide kist gördü dr ilaç verdi
adetin 7. günündeyim. sende ne var ne yok

Cnm benim günüm yarın ama hafif hafif ağrılarım başladı olacağım galiba :sinifsinif: :sinifsinif:
napalım gideceğiz doktora başka yol kalmadı bilmiyorumkismile
cnm inşallah etki eder hap ta hemen gelir bebişiiiinnnn

Son düzenleme:
benim ablam 10 ay ginera kullanmıştı dr onu önermiş
7 günlük arada korunmamışlar
o günlerden birinde hamile kalmış
o derece yani..
benim de yasmin mayıs'ta 2 sene olacak kullanalı,sanırsam mayıs gelmeden bırakcam
eşim kendisi korunacak 1-2 ay
sonra da bebiş için çalışıcaz allah izin verirse...

Hayırlısı cnm. Ama bellide olmaz ilk aydan kalanlarda var.. Ama tavsiye edilen 3 ay sonra... Keşke 2-3 ay normal yolla korunsaydın..... opuyorumnanaktan

Bırakmadan önce burdaki kadın doğumcuya danışmıştım ama öyle bişey demedi, zaten ilk ay olmadı gecikmeli olarak hastalandımakannehir

Cnm hakkında hayırlısı olsun inşallah 3 ay sonra sağlıkla gelir bebişin..
Eşinin korunacak olması iyi.... doktorlar öle tavsiye ediyor...
Diyer haplarda değilde nedense yasminde bekleyen çok anlamadım neden alsanaalsanasmile

Bırakmadan önce burdaki kadın doğumcuya danışmıştım ama öyle bişey demedi, zaten ilk ay olmadı gecikmeli olarak hastalandımakannehir

hayırlısı neyse o olsun cnm. Rabbim ne yazdıysa onu yaşayacağız hepimiz...
İnşallah bana bu ay topaç topaç bebişler yazmıştırrrr
sana da 1 ay sonra :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…