Bu gün sonunda araştırma hastanesine gittim...
Yapılacak tetkikler belirlendi.
1. Kişisel görüşme yapıldı. En ince ayrıntıya kadar anlatıldı...mirmirmirmir
2. Alttan muayene yapıldı 2 büyük uzun kalın alet :kedi: ve acı....klava:
3. kan verildi 4 tüp... biokimya ve odiyoloji için...
gelecekte yapılacak olanlarsaaaaadelikafadulden
1. Hsg (Rahim Filmi) için adetin 1. günü .... Çok üzgünüm çoook
2. Adetin 3. günü hormon tahlili ve ultrasonografi :lepi:
3. Adetin 21. günü progesteron tahlili :jeyyar:
4. Spermiyogram (ama eşim asla gelmez) :dilcikar:kötükedihüso
Bakalım sonuçlar 03.11.2010 da çıkacak... neden gelmiyormuş bu bebek bakalım.
Ama şunu söyleyeyimmm alttan muayene hep iğrençti hala iğrenççççççç
10 aylık evliyim ilk 5 ay hiç korunmadık ama benm yumurtalıklarım zayıf olduğu için adet düzensizliğim vardı 5 aydır yasmin kullanıodum şükür bıraktım şimdi hayıt tohumu ve polen aldım ikisini balla karıştırım her sabah ye hem yumurtalıkları kuvvetlendiriyo hem iltihap falan varsa onu kurutuyo hemde gebe kalma ihtimali daha fazla dedi inş rabbim bizede nasip eder cok istiyorum bi bebeğimiz olmasını :))
adetim 2 gün gecikti.. ama ne midem bulantım, ne başka bişey hiç klasik hamilelik belirtim yok. sadece ateşim bazı geceler biraz yükseliyor, bir de halsizlik var, uyku var.. iştahım gayet yerinde.. ama normalde adet dönemimde çok az sivilcem olurken bu kez kocaman kocaman sivilce oldu yüzüm boynum...
daha önceki aylarda da heveslenip sonra adet olunca bu kez biraz daha temkinli olayım diyorum ama yine de burda paylaşmaktan edemedim.. sizce 2 günlük gecikme ve diğer anlattıklarım hamilelik göstergesimidir?
bu arada yasmin ilacını bırakalı bu adet tarihimle birlikte 4 ay oldu.. :97::97:
Cnm hayırlısı olsun inşallah bebek vardır. Ama bence 1 haftayı doldur ve test yap. Beklemesi zor biliyorum ama hayal krıklığıda çok ağır.. Umarıım bebek vardır. 4 ay çok kısa bir süre zaten. Rabbim bekletmez inşallah bak ben 11 ay oldu hala bekliyorum... İnşallah bende fazla beklemem
canım ben örgüden kıyafet giydirmeyi pek sevmiyorum bebeklere ama bu çok şirin bişeymiş, dediğin gibi hem kız hem erkek bebek için olur.. umarım tez zamanda müjdeli haberi alırsın.. dediğin gibi hayırlısıyla gelsinler inşallah..
ayyy bende aksine bayılırım örgüye... Kızım hala akşam yeni ör anne bana dedi.. Ama üşeniyorum kazık kadar oldu ör ör bitmiyoor.bebek yeleği desen bir akşama örerim
Allahım inşallah hemen nasip eder bebişlerimizide örmeye başlarız...
9 ay beklerkende kızıma bol bol örerim bende... Eeeee önce sıra ablanın dimi ama
valla madem seviyorsun bol bol ör dediğin gibi :) ellerine sağlık.. ben yelek falan giydiririm ama dediğim gibi çok sevmiyorum nedense..
sen 9 ayda neler örersin neler baksana 1 gecede 1 yelek örerim diyorsun
haklısın canım.. benim daha ilk bebek olunca acemilik de var tabi her konuda..
mesela şimdi son adetim neden bi hafta gecikti diye kara kara düşünüyorum.. benim memleket konya ama izmirde yaşıyorum.. burda da bu konuları konuşacağım kimse yok.. kayınvalidemler tarafından bi kişiyle konuşsam konu hemen kaynanama gelcek, o da zaten bebek konusunda uzun zamandır ısrarcı, böyle bişey duysa hemen bebek konusunu yeniden açmaya başlayacak tabi problem olduğunu duysa da endişelenecek vs vs..
yani kimseye bişey anlatamadan bekliyorum..
eşim iş değiştirdi geçen ay, yeni işe girdiği için de benim şimdilik sigortam başlamadı daha.. doktora gitmek için de onu bekliyorum..
ama az önce son 3 adet tarihimi girip ovulasyon hesaplama yaptım , eğer hata verip testi sonuçlamazsa demekki sorun vardır dedim kendikendime, hesaplamayı yaptım ama hata vermedi, sikluslarınız 32 günde yazdı..
biraz kendime teselli buldum ama tabi sigortam başlasın doktora mutlaka gitcem.. olmazsa ibrahim saraçoğlunun hamile kalma kürünü yapcam artık :)
sizce adetin bi hafta gecikmesinde bir problem çıkarmı? kist veya ur falan?
bi de şeyi yazayım.. ben kaynanamlarla aynı evde yaşıyorum, geçen ay adetime yakın tarihte biraz can sıkıcı olaylar yaşadık kaynanamla ben, ben sinir krizi geçirdim vs..kötü oldum cidden..
bu stresi yaşamam da adetimi geciktirmiş olabilir mi? :44:
ibrahim saraçoğlunun hamile kalma kürünü yapcam artık :)
o ne kız... Allah seni ne etmesin
Cnm iyi düşün iyi olsun.
Allah kabul etmeyeceği dua yı kuluna ettirmezmiş cnm...
Rabbim verecek inşallah bize bebek...
Sen üzülme ... Ben dertleşmek için hep buradayım
kendini yanlız hissetme cnm
ibrahim saraçoğlunun hamile kalma kürünü dinlemiştim bi kere tvde bikaç ay önce.. not da almıştım, ondan bahsediyorum..
valla bu sayfa da olmasa paylaşacak bi yer yok
buraya yazıp rahatlıyorum biraz.. Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Saraçoğlunun kürünü buraya da yazayım eğer not aldığım kağıdı bulabilirsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?