Doğum kontrol hapını bırakıp. Hamile kalmaya Çalışanlarrrr :)

d-kupcu evet ilk bebek 3 yıllık evliyim bir sürü kür denrdim şimdi de elma yağı ve bal polen arı sütü kullanıyorum. iltihap var bende ilaç ve fitillerle geçmedi elmayağı kullanıyorum düzelecek sanırım

10 aylık evliyim ilk 5 ay hiç korunmadık ama benm yumurtalıklarım zayıf olduğu için adet düzensizliğim vardı 5 aydır yasmin kullanıodum şükür bıraktım şimdi hayıt tohumu ve polen aldım ikisini balla karıştırım her sabah ye hem yumurtalıkları kuvvetlendiriyo hem iltihap falan varsa onu kurutuyo hemde gebe kalma ihtimali daha fazla dedi inş rabbim bizede nasip eder cok istiyorum bi bebeğimiz olmasını :))

Tmm cnm. İnşallah iyi gelir. Gelir bekletmez seni bebişleriiiin.... :CüvCüv:

iyi günler herkese,topiği görünce uğramadan edemedim yerimseniben ,bende 1 sene kullandım yasmini ve çok memnundum,adetlerim tam zamanında geliyordu,cilt problemlerim düzelmişti ,sancılar ve ağrılar yok denecek kadar azalmıştı.,çocuk düşünmüyor olsaydım hiç bırakmazdım valla yan etkisi de olmadı bende kilo aldırır diye korkuyordum başlarda ama oda olmadı.bırakalı 3 ay oldu bebiş yok şimdilik,daha fazla beklemem inş. çok geçmeden gelsin hepimizin bebişleri:Saruboceq:

bende yeni bıraktım canım yamini bi bebeğimiz olmasını çok istiyoruz bu ilk olcak rabbim hayırlısı neyse onu versin allah gönlümüze göre versin inş :ecrin_bebek:

bende yeni bıraktım canım yamini bi bebeğimiz olmasını çok istiyoruz bu ilk olcak rabbim hayırlısı neyse onu versin allah gönlümüze göre versin inş :ecrin_bebek:

amin cnmcım inş.en kısa zamnda olur,bizimde ilk olacak,1,5 yıllık evliyiz.ilaçın etkisi en kısa zamnda vücudumuzdan gider umarım.:Saruboceqna kovuşmak için sabırsızlanıyoruz.seninde güzel haberlerini en kısa alırız inş.opuyorumnanaktan

Hoşgeldin cnm ... ayyy bende aylardır beklemedeyim ve hap bendede kilo yapmamıştı....
inşallah gelir biran önce bebişlerimizzz

inş canım rabbim hakkımızda hayırlısını versin rabbim isteyen herkese evlat sevgisini nasip etsin güzel haberler bekliyorum senden opuyorumnanaktan

İnşallah cnm hayırlarıyla gelsin bebişlerimizzzzz :CüvCüv: delikafadulden

merhabalar.bende yasmini kullanıp şimdi ikinci bebeği düşünenlerdenim :) 7 ay oldu bırakalı ama hala beklemedeyim...marım birbirimze uğur getiririz...

merhabalar.bende yasmini kullanıp şimdi ikinci bebeği düşünenlerdenim :) 7 ay oldu bırakalı ama hala beklemedeyim...marım birbirimze uğur getiririz...

Hoş geldin cnm ... ne kadar kullandın hapı ????

Bu gün sonunda araştırma hastanesine gittim...

Yapılacak tetkikler belirlendi.

1. Kişisel görüşme yapıldı. En ince ayrıntıya kadar anlatıldı...mirmirmirmir

2. Alttan muayene yapıldı 2 büyük uzun kalın alet :kedi: ve acı.... klava:

3. kan verildi 4 tüp... biokimya ve odiyoloji için...

gelecekte yapılacak olanlarsaaaaadelikafadulden

1. Hsg (Rahim Filmi) için adetin 1. günü .... Çok üzgünüm çoook

2. Adetin 3. günü hormon tahlili ve ultrasonografi :lepi:

3. Adetin 21. günü progesteron tahlili :jeyyar:

4. Spermiyogram (ama eşim asla gelmez) :dilcikar: kötükedihüso

Bakalım sonuçlar 03.11.2010 da çıkacak... neden gelmiyormuş bu bebek bakalım.
Ama şunu söyleyeyimmm alttan muayene hep iğrençti hala iğrenççççççç

:ecrin_bebek: günaydınnnn :ecrin_bebek:

YAŞAYALIM Kİ

Seninle yaşlanmak istiyorum. Seneler geçsin, sen beni bil, ben seni bileyim istiyorum. Benim olduğu kadar dostlarının, dostlarının olduğu kadar benim ol istiyorum. Nice sıkıntı ve zorluk yaşayıp anlatalım.

Yaşayalım ki, öğrenelim hayatı ve destek çıkmayı. Birbirimizin omuzlarında ağlamalıyız. Sen çok dertlenip, içip, arkadaşlarınla eve gelmelisin. Paylaşmalı ve beraber sıkılmalıyız. Öyle ki, yalnız sıkılmak sıkmalı bizi.

Yaşayalım ki, paramız olunca sevinelim. Güzel günlerimizi, evimizde, bir şişe şarap ve pijamalarımızla kutlamalıyız. Ya da bazen dostlarla ucuz biralar içerek... Böylece yaşamalıyız işte.

Sonra çocuğumuz olmalı, düşünsene, senin ve benim olan bir canlı. Geceleri ağladıkça sırayla susturmalıyız. Sen arada mızıkçılık yapmalısın. Ve ben söylenerek sıranı almalıyım. Yorgun olduğum için yemek yapmamalıyım, söylenerek yumurta kırmalısın. Hava soğukken birbirimize sıkıca sarılıp yatmalıyız.

Zaman su gibi akıp giderken, her şey yaşanmış bir hayatımız olmalı. Her şeye rağmen hiç bıkmamalıyız birbirimizden. Mutlu da olsa, kötü de olsa, yaşadığımız günler bizim günlerimiz olmalı. Saçlara düşünce aklar ya da gidince aklar, çocukları güvence altına alıp gitmeli bu şehirden.

Kavgasız, her sabah gürültüyle uyanılmayan, sessiz bir yere gitmeliyiz. Geceleri balkonda denizi seyredip, sandalyelerimizde sallanmalıyız. Eve gelip, benden kahve istemelisin. Çocuklar gelmeli ziyaretimize, geçmişteki hareketli günlerimizi anımsamalıyız...

Öyle sevmelisin ki beni, bu yazdıklarım korkutmamalı seni. Tebessümler açtırmalı yüzünde. Bir gün bu hayatı bırakıp giderken, sadece mutluluk olmalı yüzümüzde, birbirimizi sevmenin gururu olmalı "her şeyde".

Evettt yine ben yine bennnn....

merak ediyorum sonuçları alınca haber ver olur mu inş bişey çıkmaz kısa zamanda alırız bebeklerimizi kucağımıza

Sonuçlarımı aldım. Ama doktora gösteremedim...
Bakalım haftaya kaldı...

Herkeze günaydınnnn..

Ben yine hasta oldum

Faranjit... Sormayın baya fenayım bu sefer.......

Pazartesi günü doktoruma gittiimm. Kan tahlillerim iyi çıktı. 5 ay daha bu hapı kullanacağım.
1 ayda bana 1 kilo bıraktı ... Allahım kilo almak istemiyorum... Napacam ben yaaa:84:

o tarihlerde gir cnm... 2 günde bir zemuszemus

biraz değil epey geç oldu ama cevapladığın için teşekkür ederim arkadaşım, bu arada daha hamileliğim yok, yasmini bırakalı 3 ay oldu, korkuyorum biraz ama 6 ay normal diyorlar.. hayırlısı bakalım, rabbim kalbimizi biliyor, gönlümüzün isteğine göre versin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…