valla aynen öyleymiş ben de dün arkadaşla bu konuda daha detaylı bir araştırma yapalım dedik, araştırırken okuduk, ayrıca ilişki sonra belinin altına yastık koyup bir saat öyle yatmak da işe yarıyormuş..
bende 3,5 yıl yasmin kullandım(kist tedavisi için kullanmıstım) bıraktım 2 ay denedik olmadı insallah bu aya ümit ediyorum..
ABOWWWWW nasıl beklicem öle 1 saat....inşallah bu ay olur beklemem öle saatlerceee
bende yaklaşık 3 yıl kullandım ve bu ay bebek için beklediğim 13.ay inşallah bu ay son bekleyişim olur ve gelir bebişimmmm.... Sende inşallh cnm benim kadar beklemezzzsin....
cnm ins daha fazla beklemessin,ama su resimdeki boncuk kızın galibaöleyse yine aynı güzellikleri yasarsın ins.bana doktorum ilacın etkisi kişiden kişiye değişiyor dedi bazıları hemen ilk ayda hamile kalabilirken bazıları cok bekleyebilirmiş bakalım bize ne zaman nasip olcak hayırlı vakti ne zamansa öle olur inss
ah keşke eşimede anlatabilseydim artık kendim fedekarlık yaptım ama sıra ona geldi :)) bu hafta bi kaza bela olmazsa gidicem doktora bakalım neler diyecek bu folik asiti herkes kafasına göre kullanabiliyormu ?
bende 7 yıl diane 35 kullandım doğum kontrol amaçlı değildi tedavi amaçlıydı (pcos nedeniyle) evlendikten sonrada 8 ay devam ettim sonra bıraktım 4 ay sonra hamile kaldımm çok da umudum yoktu aslında çok uzun süre ilaç kullandığım için ve kistlerden dolayı hamile kalmamın ilave tedaviler olmadan çok zor olacağını söylemişlerdi, o yüzden hiç ummazken mucize oldu, isteyen herkese verir rabbim inşallah :)
bugün adet günüm olmak istemiyrmmm 3 aydır deniyorum olmuyo bari bu ay hamile olıyım lütfen adet olmak istemiyorummm bugünde olursamm çok büyük bi hüsran olucak ve bütün istediğim artık yok olucak gibi geliyooooo sık sıkıntılıyım ama olucak sanırım bütün belirtiler var çünküüü öffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff yaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?