Doğum kontrol hapını bırakıp. Hamile kalmaya Çalışanlarrrr :)

ABOWWWWW nasıl beklicem öle 1 saat.... inşallah bu ay olur beklemem öle saatlerceee

bende 3,5 yıl yasmin kullandım(kist tedavisi için kullanmıstım) bıraktım 2 ay denedik olmadı insallah bu aya ümit ediyorum..

bende yaklaşık 3 yıl kullandım ve bu ay bebek için beklediğim 13.ay inşallah bu ay son bekleyişim olur ve gelir bebişimmmm .... Sende inşallh cnm benim kadar beklemezzzsin....

cnm ins daha fazla beklemessin,ama su resimdeki boncuk kızın galiba öleyse yine aynı güzellikleri yasarsın ins.bana doktorum ilacın etkisi kişiden kişiye değişiyor dedi bazıları hemen ilk ayda hamile kalabilirken bazıları cok bekleyebilirmiş bakalım bize ne zaman nasip olcak hayırlı vakti ne zamansa öle olur inss

EVET cnm o benim tatlı cimcimem .. biricik kızım ...
rabbim bana bu güzel duyguyu inşallah gene yaşatırrrr

Evet bazen önemli şeyleri beklememizzz gerekiyoor.
Bizim için hayırlı olan zamanda gelsin bebişşlerimizzzz

[sıze="2"]günaydınnnnnn [/sıze]

kimse yok cnm sıkıldı

merhabalar arkadaslar bende 5,5 aylık ewliyim 6 ay boyunca yasmin kullandım bebiş düşündüğümüz için yılbasında bıraktım bircok arastırma yaptım kimi yerlerde yasmini bıraktıktan hemen sonra hamile kalmak sorun olmaz deniliyor ki internet üzerinden bir doktorada sordum oda sorun olmaz dedi ama kimi yerdede okudum en az 2 adet ödemi gecirmek gerek deniliyor kafam cok karıstı folik asit falan diye bişeyde duydum. Geçen gün talihsiz bi ew kazası gecirdim 2 parmak arasını feci kestim dikişte attırmak istemeyince acısını çekiyorum bu aralar :) bu hafta içi bi jinekologa görünmeyi düşünüyorum sağlık taraması için ve bebek istedigimizi dile getiricem bakalım neler diyecek :)) inş bir sorun olmaz da bebişim erken gelir

[QUOTE=burcuerdem;17081952]merhabalar arkadaslar bende 5,5 aylık ewliyim 6 ay boyunca yasmin kullandım bebiş düşündüğümüz için yılbasında bıraktım bircok arastırma yaptım kimi yerlerde yasmini bıraktıktan hemen sonra hamile kalmak sorun olmaz deniliyor ki internet üzerinden bir doktorada sordum oda sorun olmaz dedi ama kimi yerdede okudum en az 2 adet ödemi gecirmek gerek deniliyor kafam cok karıstı folik asit falan diye bişeyde duydum. Geçen gün talihsiz bi ew kazası gecirdim 2 parmak arasını feci kestim dikişte attırmak istemeyince acısını çekiyorum bu aralar :) bu hafta içi bi jinekologa görünmeyi düşünüyorum sağlık taraması için ve bebek istedigimizi dile getiricem bakalım neler diyecek :)) inş bir sorun olmaz da bebişim erken gelir[/QUOTE]

Cnm hayırlısı olsun. Ama keşke eşin korunsaydı.
Ben yeni evlenenelere asla tavsiye etmiyorum.
Hapı bıraktıktan sonra 3 ay korunsun eşin
sonraki 4. ay bebek olsun diyoor doktorlar.
Folik asit de şimdiden almaya başla bence
bebişinde hayırlısı ne zaman sa ozaman gelsin cnm sağlıkla

ah keşke eşimede anlatabilseydim artık kendim fedekarlık yaptım ama sıra ona geldi :)) bu hafta bi kaza bela olmazsa gidicem doktora bakalım neler diyecek bu folik asiti herkes kafasına göre kullanabiliyormu ?

ah keşke eşimede anlatabilseydim artık kendim fedekarlık yaptım ama sıra ona geldi :)) bu hafta bi kaza bela olmazsa gidicem doktora bakalım neler diyecek bu folik asiti herkes kafasına göre kullanabiliyormu ?

ya bu eşleriniz neden sizin kadar duyarlı değil anlamıyorum...
benimkide aksine pipirik. benim düşünmediklerimi bile düşünür....
git bakalım doktor ne diyecek...

bende 7 yıl diane 35 kullandım doğum kontrol amaçlı değildi tedavi amaçlıydı (pcos nedeniyle) evlendikten sonrada 8 ay devam ettim sonra bıraktım 4 ay sonra hamile kaldımm çok da umudum yoktu aslında çok uzun süre ilaç kullandığım için ve kistlerden dolayı hamile kalmamın ilave tedaviler olmadan çok zor olacağını söylemişlerdi, o yüzden hiç ummazken mucize oldu, isteyen herkese verir rabbim inşallah :)

adına çok sevindim cnm...

Herkeze günaydınnn :2:
Yeni rgl tarihim 9/2/2011....
öfffffffff bu sefer baya ümitlenmiştim.
Şimdi cumartesi doktor için gün alacağım. Adetliyken gel demişti
gidelim bakalım

Günaydınnnnnnnnnn

bugün adet günüm olmak istemiyrmmm 3 aydır deniyorum olmuyo bari bu ay hamile olıyım lütfen adet olmak istemiyorummm bugünde olursamm çok büyük bi hüsran olucak ve bütün istediğim artık yok olucak gibi geliyooooo sık sıkıntılıyım ama olucak sanırım bütün belirtiler var çünküüü öffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff yaaaaaaaaaaaaaaaa

Bende bu ay senin gibi oldum cnm. gelmesin diye dua ettim.
Oluncada çok kızdım kendime böle davrandığım için
Rabbim bir zaman yazdı bizeeee... Onun takdirini beklememizzz lazım

Günaydınnnnnn

Son düzenleme:
Kızlarrrrrrrrrrr
hayatım karıştı allak bullak oldu yeni yeni kararlar alıyoruum

ilk olarak işten istifa ediyorum (bıkmıştım buradan )

babam'ın işlettiği bir sürü yerden biri olan bir kafeyi devir alacağım bana şuan aldığım maaşı
zaten getirecek...
veee eşimle (bayan giyim yeri var bu arada) çalışacağım
hem bebiş için hazırlık hem kızım için büyük mutluluk
hemde benim için özgürlük demek

bıktım bir yere bağlı kalmaktan sabah 7 de çık evden akşam 7 de gir
yeter yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

evet son 2 ayım iş yerinde ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…