senin ilk bebeğin kolaymı oldu yoksa o da böyle uğraştırdımı?
git bakalım doktora.. en olmadı tüp bebek denersin..
ben saraçoğlu kürü kağıdına bakmadım valla daha telaşımdan.. kağıdı bulursam tarifi buraya yazarım.. onu da denersin canım.. inşallah bi faydam olur
Herkeze merhabalarrrr
dün özel altınova hastanesinde bulunan Sami beye gittim.
Muayene 32 tl... özel olduğu için böyleymişşş...
Süper tatlı bir doktor...
Bana hap verdi serophene 50 mg lık
5 gün kullan dedi.
Ayın 27 sinde yumurtlama tarihim gel dedi tekrar....
Yumurtlama günlerindede her iki günde bir ilişki istedi...
Ayyyyy doktor kontrolü olunca insan çoook rahatlıyoor..
Bakalım ... neler olacak...
merhaba kizlar
Bende bu topige ilk geliyorum bende bu ocakta dogum.kontrl. hapina baslamiyacam. 1 sene 1 aydir kullaniyorum ve artk bebek düsünüyrz dün jinekologuma gittik esimle dr. Folik asit verdi kan testi yapti bakalim 6 ay hamile kalamaya bilirsin dedi stres yapmayin dedi ama dedi senin yasin gec 23 yasindayim 2 ay icinde de kalabilirsin.
hapı bırakalı 4. ay olduu gene olmadıııııııııı yeterr yaaaaaa çok sıkıldımmm ben artıkkkkk neden olmuyyooo gene regl oldum işte ne zaman olucak bu yaaaaaa bana yardım edin ne yapmam gerekiyooooooo acabaaa
merhaba kizlar
Bende bu topige ilk geliyorum bende bu ocakta dogum.kontrl. hapina baslamiyacam. 1 sene 1 aydir kullaniyorum ve artk bebek düsünüyrz dün jinekologuma gittik esimle dr. Folik asit verdi kan testi yapti bakalim 6 ay hamile kalamaya bilirsin dedi stres yapmayin dedi ama dedi senin yasin gec 23 yasindayim 2 ay icinde de kalabilirsin.
hapı bırakalı 4. ay olduu gene olmadıııııııııı yeterr yaaaaaa çok sıkıldımmm ben artıkkkkk neden olmuyyooo gene regl oldum işte ne zaman olucak bu yaaaaaa bana yardım edin ne yapmam gerekiyooooooo acabaaa
İbrahim Saraçoğlu Hamile Kalmak Kuru Soğan Kürü
İki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız.
Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverengi ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir.
Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.
Dikkat: Kırmızı veya mor soğan amaca uygun değildir. Uygulanacak olan soğan kürünün taze hazırlanması ve ılık olarak içilmesi şarttır. Soğuk olarak veya beklemiş haşlama suyu içilmemelidir.
Soğan suyu kürü adet düzensizliği ve polikistik over rahatsızlıkları için müthiş bir etkiye sahiptir. Yumurtalık kistini tamamen ortadan kaldırır.
bu kürün ardından ayrıca birde incir kürü uygulamanız gerekmektedir.(yumurta çatlatma için)
Bunun için 8-9 adet inciri yıkadıktan sonra yarım litre kadar klorsuz suyu kaynatın ve içine atın bu şekilde 10 dk kaynatın...
4 adet havucu da aynı şekilde başka yerde kaynat.. ılıdıktan sonra ikisinin suyunu karıştırıp iç. 20 gün devam et.
Kızzzzzz ben bunu içemem
soğan kürü bana da kötü geldi ama incir kürü içilir
Eşlere de mısır macunu
hayır erkeklere keçi boynuzu yedirmek gerekiyormuş.. bu arada doktor sana çatlatma iğnesi mi verdi?
:44: :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?