Doğum kontrol hapını bırakıp. Hamile kalmaya Çalışanlarrrr :)

Günaydın herkezeeee....
Dün gece eşim bir bebek yapalım ikimiz büyütelim dedi
Ben hiç anlamadım ilkinden... dedi...
Allahım sonunda ağzından duydum inanamadım.. Cevap bile veremedim...
Şükürler olsun

Yok cnm henüz vermedi ben bu sitede okudum bu hapı kullananalar genelde oluyormuş..
Ama bana doktor hiç bahsetmedi.
Pazartesi gideceğim doktora hayırlısı bakalım.
Sen ce veririmi illa bana iğne ????

senin durumun iğnelik olsa baştan verirdi herhalde iğneyi, vermediğine göre belki ona ihtiyacın yoktur.. ayrıca eşinin 2.bebek konusunda istekli olmasına nasıl da sevinmişsin.. sanırım eşin başka çocuk istemiyordu.. bak gördünmü o da sen gibi düşünmeye başlamış.. o bebek konusunda istekli olunca belki daha da kolay olur.. hakkınızda hayırlısı canım..

Cnm evet hakılsın doktor iğne vermedi.. Gerek yok dedi. Yumurtalar istediğim gibi dedi ve çatlayacaklar inşallah...İlişki günlerini hiç kaçırmadım ilk defa bu ay.. Rabbim inşallah hayırlısını verir..
Aşkımla hiç konuşmamıştık bebek işini ben de bu yüzden istemediğini düşünmüştüm. Meyer öle değilmiş.. Parasal sorunları var ondan mış hep istememesiii. Tabi bu beni rahatlattı cnm. Bakalım belki bu ay herşey yolunda giderse bebek olurrr.. Doktorum da çok tatlı ve ilgili.. hamiş olursamda oncada ona gitmeye devam edeceğim...

arkadaşım hayırlı olsun yumoşların... doktor bu ay banada vermedi çat iğnesi.. ne olacak halimiz bilmiyorum canım.. kasıklarımda baskı ve ağrı oluyor.. çaytlamayıp kist kalacak diye korkuyorum canım yaa...:18:
senin kaçıncı günün bugün ?

Cnm ben doktora gittim. Bana 5 gün kullan dedi. Sonra adetimin 16 günü yani 25.aralık tan itibaren
25-27-29-31 de ilşki istedi. dün kontroldede bir yumurta için çatlar bu akşam.. bu akşam ilişki istiyorum dedi.. yaptık..kaçırırmıyımmm
hem neden kist olacakmış cnm ala ala hurafe bunlar inanma cnm... canınıda sıkma..
bu yumurtalar her ay oluyoo sonrada kanla adetle atılıp gidiyoor.
Hem iyi düşün iyi olsun demişler dimi
Allahım hayırlısı neyse onu versin bizim için.
Ama serophene hapını kullananlarda çoğul olmada oluyormuşşş

adetinin 16. gününden itibaren mi
senin adet döngün kaç gündü canım.. genelde 16. günden sonrası için verimsizdir diye düşünürüz ya ne bileyim daha neler duycaz iyi oldu söylediğin sağol..
inşaallah bu ay nasib olur yavrucuğumuz...

bide kaç yumurtan oluştu.. kaç mm lerdi ?

Cnm dur daha neler duyacağızzzz :)
4 tane var dedi doktor dün için bu akşam çatlar biri demişti..
Diyerleride öbürgünler dedi...
Bu hafta bol bol dua edeceğim ve günlerimi kaçırmayacağım.
Kısmet bakalım gelsin bebişleriimizzzzzzz

amin inşallah canım
ağır mı gelişti yumurtaların .. ilaca adetinin 5. günü başlamışsın aslında .. günde 2 tane mi kullanmıştın?
kaç mm olduklarını hatırlıyor musun .. sürekli soruyorum ama kusura bakma... aynı durumda olduğum için merak ediyorum :26:

Cnm olurmu sor tabi. dün akşamki 1. si 18 mm olmuştu. zaten 18 i geçince çatlıyorlarmış
bana bu akşam kesin yap dedi.
Bana adet bitiminde başla 5 gün iç demişti.
ama bünyeden bünyeye kanamalara göre bile değişiyormuş bu günler....
günde 1 tane aldım 5 gün sadece.
çatlatma iğnesi falanda vermedi bana....

kızlar bende yaklaşık 2 yıl belara kullandım. hiçbi yan etkisi olmadı bende bi şikayetim olmadı kullanırken. bebiş yapmaya karar verince nasılsa hemencik hamile kalamam diye 3 - 4 ay erken bıraktım hapı ve yine nasılsa kalamam diye başka bi yöntemle korunmadım. gelin görünki daha ilk ayda hapı bırakır bırakmaz bebişim geldi :) şok olmuştuk :) darısı isteyen herkesin başına inş...

Ne güzel cnm rabbim isteyen herkeze versiiin

ben de 2yıldır yasmin kullanıyordum bırakalı 3 ay oldu korunmayı yeni bırakacaktık fakat 20günü geçti adet olamadım dr.a gittim hamile değilim söktürücü verdi hormonlarım düzensiz adetimin 3.günü tekrarlayacağım kan tahlillerini korkuyorum arkadaşlar kist de olabilir dedi dr.

Cnm güzel düşün güzel olsun... Üzülme Rabbimö biran önce verir bebişini seni bekletmez....

Cnm güzel düşün güzel olsun... Üzülme Rabbimö biran önce verir bebişini seni bekletmez....

teşekkür ederim cnm ama üzülmemek elde değil acaba hapın etkisi mi bi de ben hep kötü düşünürüm dediğin gibi güzel düşünmeye çalışacağım bu akşam özel doktora gidicem hayırlısı rabbimden tabi

canım yazamadım uzun zamandır, eşinin istekli olması en olumlu şey bence.. ikiniz de istekli olunca çok daha kolay olacaktır emin ol

veee ben yine adet oldum.. bu ayda bebek yok... gelecek aya erteledik umutları bakalım.. bu arada gelecek ay yapılacak çalışmada ilişkiden 1-2 saat öncesi eşime sert bi kahve içircem
kahve spermleri daha hareketli yapıyormuş

[ı][sıze="2"] Hadiiiiiiiii yapalı kahveleri ayollll [/sıze][/ı]

[ı][sıze="2"] Hadiiiiiiiii yapalı kahveleri ayollll [/sıze][/ı]

valla aynen öyleymiş ben de dün arkadaşla bu konuda daha detaylı bir araştırma yapalım dedik, araştırırken okuduk, ayrıca ilişki sonra belinin altına yastık koyup bir saat öyle yatmak da işe yarıyormuş..

bende 3,5 yıl yasmin kullandım(kist tedavisi için kullanmıstım) bıraktım 2 ay denedik olmadı insallah bu aya ümit ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…