Doğum kontrol hapını bırakıp. Hamile kalmaya Çalışanlarrrr :)

Herkeze iyi akşamlarrrr. ÖpüldünüzzzzzzzzŞeniz

hehe ben de varım önceden olmasın diye uraşırdık şimdi başladık niye olmuyo demeye:) ben 3 yıl kullandım arada 6 aylık bi dönem kullanmamıştım. doğum kontrol hapı benim psikolojimi mahvediyo çünkü:))) bu 5. ayımız bakalım ne zaman olcak umarım çok bekletmez bizi:Saruboceq:

hayırlı olsun şekerim yeni topiğin
öptüm seni bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

selam kızlar bende hap sonrası hamile kalamayanlardanım 4 yıl aralıksız içtim 10 ay oldu kalamadım bende kızıma kardeş istiyorum ama olmuyor devamlı dr gidiyorum sorun yok diyor ama insan her ay hayal kırıklığı yaşıyor

:lepi: GÜNAYDIN :lepi:

Cnm aynı durumda bende varım.. Ama bu kadar bekliyeceğimi bilsem daha önce bırakırdım şu lanet hapı kötükedihüso

Evet cnm doktor haklı birşey yok sadece kimi bünye hapı hemen dışarı atıp yumurtlamaya geçemiyormuşşş... Bakalım bizimki ne zaman yumurtlayacakkk Çok üzgünüm çoook

arkadaşlar ben de 18 ay yasmin kullandım aralık ayının ortasında bıraktım, 10 gün sonra 3. adetim olacak.. henüz hamile kalmadım ama kaldığım zaman sizi bilgilendirrim.. ama ben de hiç yan etkisi olmadı kilo bile almadım.. çok memnundum

Evet bende cnm çok memnundum. Bakalım ne zaman geçecek etkisi. Bizede bildirirsen sevinirim cnm sağol :1hug:

Herkeze iyi akşamlarrrrr.. Bakalım 19 Martta gelecekmi benim kilerr..
Belkide bebiş gelirrrr zemuszemus

slm kızlar bende katılmak istedim aranıza bende 3 sene aralıksız kullandım hap ama yasmin falan degil ucuzlarından....bende 5. ayımda hamile kaldım ama strese girmedim degil hani 5. ayda olmasaydı doktora gidecektik o derece yani:) bide biz son ay hep sabahları şey ettik :) ondanda tutmuş olabilir hani spermler sabahları daha hareketli oluyolarmışya ondan işte... ne diyim allah isteyen herkeze nasip ettin

zemuszemusGÜNAYDINzemuszemus

Hoşgeldin cnm aramıza opuyorumnanaktan
Evet sabahları iyidir diyorlarrrrr :jeyyar: bizde denesek iyi olurrr
Bebişin doğdumu bu arada ?????????

ben yasmini 2.5 yıl falan kullandım bıraktım 1 kere adet gördüm ikinci ay hamile kaldım şimdi doğum yaptım stres yapmayın herşeyin zamanı vardır

ben yasmini 2.5 yıl falan kullandım bıraktım 1 kere adet gördüm ikinci ay hamile kaldım şimdi doğum yaptım stres yapmayın herşeyin zamanı vardır

ayyy cnm gerçekten mi... Valla içimi rahatlattın sağol cnm..
Bebişini öp benim için

Hamileliğe Hazırlıkta Bunlara Dikkat Edin!

1.Sağlıklı Beslenme
2.Folik Asit Alın
3.Fazla Kilolardan Kurtulun
4.Egzersize Başlayın
5.Sigarayı Bırakın
6.Doğum kontrolünü bırakın
7.Topsoplazma testi yaptırın
8.Aşılarınızı yaptırın
9.İlaçlara dikkat edin
10.İş ortamınıza dikkat edin
11.Doktor kontrolünden geçin

arkadaşlar meraba.doğum kontrol hapını ben o kadar çok içtimki sayısını bile hatırlamıyorum ama hiç bir sonuç alamadım.pko ve adet düzensizliği vardı adetlerim gecikiyordu doğum kontrol hapı kullanıyorum 3 ay filan düzene giriyordu.en son eczaneden d.khapı aldım doktoruma söyledim oda bana doğum kontrol hapı gebeliğe engel sende bebek istiyorsun, sana ben bi hap yazacam hem adetlerin düzelir hemde hormon takviyesi dedi.cylo-progynova 2 kutu kullandım 3.kutuyu almadım ve adetim gecikti şimdi 7 yılın sonunda hamileyim.rabbimde nasip etti çok şükür tavsiye ederim.kullandığın sürece hamile kalabiliyorsun ve düzenli yumurtlamayı sağlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…