mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...
beklerim canmm....)))))
hehe ben de varım önceden olmasın diye uraşırdık şimdi başladık niye olmuyo demeye:) ben 3 yıl kullandım arada 6 aylık bi dönem kullanmamıştım. doğum kontrol hapı benim psikolojimi mahvediyo çünkü:))) bu 5. ayımız bakalım ne zaman olcak umarım çok bekletmez bizi:Saruboceq:
hayırlı olsun şekerim yeni topiğin
öptüm seni bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
selam kızlar bende hap sonrası hamile kalamayanlardanım 4 yıl aralıksız içtim 10 ay oldu kalamadım bende kızıma kardeş istiyorum ama olmuyor devamlı dr gidiyorum sorun yok diyor ama insan her ay hayal kırıklığı yaşıyor
arkadaşlar ben de 18 ay yasmin kullandım aralık ayının ortasında bıraktım, 10 gün sonra 3. adetim olacak.. henüz hamile kalmadım ama kaldığım zaman sizi bilgilendirrim.. ama ben de hiç yan etkisi olmadı kilo bile almadım.. çok memnundum
slm kızlar bende katılmak istedim aranıza bende 3 sene aralıksız kullandım hap ama yasmin falan degil ucuzlarından....bende 5. ayımda hamile kaldım ama strese girmedim degil hani 5. ayda olmasaydı doktora gidecektik o derece yani:) bide biz son ay hep sabahları şey ettik :) ondanda tutmuş olabilir hani spermler sabahları daha hareketli oluyolarmışya ondan işte... ne diyim allah isteyen herkeze nasip ettin
ben yasmini 2.5 yıl falan kullandım bıraktım 1 kere adet gördüm ikinci ay hamile kaldım şimdi doğum yaptım stres yapmayın herşeyin zamanı vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?