Doğum kontrol hapını bırakıp. Hamile kalmaya Çalışanlarrrr :)

merhaba :) zaten iki tane var mış 3.yü napıcan beya yaşa hayatını gitsin sınava hazırlan bence eşin doğru söylüyor.... :kedi:

Ben de 10 ay doğum kontrol hapı kullandım(Yasmin)2 ay önce bıraktım. Bu aydan itibaren de bebiş istiyoruz.Çalışmaları da yaptık,bakalım sonuç nasıl olacak

slm hatunlar.Bende doğum kontrol hapını 9 ay kullandıktan sonra geçen ay bıraktım.ılk ay olmadı.bakalım mayıs ayında olck mı.olmasını çok istiyorum.Adet tarihim 22 mayıs

teşekkrlr canım.cvp için.bide buraya hapı ne zaman bıraktığımızı yazalım mı?ben birlikte ilerleyelim istiyorum

Yazmıştım daha önce ama tekrar yazayım öyleyse.
Ben tam 2 ay önce bıraktım hapı.10 ay kullandım.Bu aydan itibaren de bebek düşünüyoruz.İlk denememizdi,artık bekleme sürecindeyiz.

12 nisanda regl oldum ve 10 mayısta regl olmam gerekiyor.Kan testi yaptırcam zaten 6-7mayısta. Bebek yoksa eğer stres yapıp adetimi iyice geciktirmek istemiyorum.
Ama karnımın şişmesinden acayip şikayetçiyim.Çatlatma iğnesini vurdurduğuma sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum.Umarım çektiğim sancıların karşılığında mutlu sonuçla karşılaşırım :)
Bu ilk denememiz gerçi.Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur.
Sizin kaçıncı denemeniz Pretty?

GÜNAYDINNNNN.....
EŞİM İLK DEFA BEBEKTEN BAHSETTİ.... AYYY ÇOK MUTLUYUM.
"BEBEK İSTERİM TABİ EŞŞEK DEĞİLİM YA" DEDİ
YANİ İYİ BİŞEY DEDİ SANIRSAM :roflol: naniknanik kaydirigubbakcemile3 :roflol:

merhaba :) zaten iki tane var mış 3.yü napıcan beya yaşa hayatını gitsin sınava hazırlan bence eşin doğru söylüyor.... :kedi:

Cnm biri eşimin ilk evliliğinden bizimle kalmıyor Annesiyle kalıyooo yani benim kız evde tek kalıyo malesef.. ,Kardeş ama kuzen gibilerrrrrr olumunekankayizsmile

Ben de 10 ay doğum kontrol hapı kullandım(Yasmin)2 ay önce bıraktım. Bu aydan itibaren de bebiş istiyoruz.Çalışmaları da yaptık,bakalım sonuç nasıl olacak

Hayırlısı olsun Cnm .. bende 3 aydır beklemedeyimmmmm kaydirigubbakcemile5

slm hatunlar.Bende doğum kontrol hapını 9 ay kullandıktan sonra geçen ay bıraktım.İlk ay olmadı.bakalım mayıs ayında olck mı.olmasını çok istiyorum.Adet tarihim 22 mayıs

İnşallah cnm olumunekankayizsmile

bide bişy soracam kızlar.ADetim 4 gün sürüyo.Sizce normal mi?Yani yumurtayla ilgili bişy yoktur dimi?

yok cnm o kişiden kişiye değişir. benimde 5 gün sürüyoooor :icecream:

Geçenlerde bir arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim.2 yıldır yasmin kullanıyordu.Hapı bıraktığı ay hamile kalmış ve üstelik birleşme sonrası spermler akmasın,biraz yatayım filan da dememiş.
Darısı bize yaa

ne güzel ya.bende öyle şeylere inanmıyorum zaten yok şöyle yapın yok böyle.
siz doktora falan göründünüz mü bıraktıktan sonra?ben gitmedim de

Günaydın canlarım.... opuyorumnanaktan

Aminnnnn... Canlarımmm.... Yasmin bazı bünyeyi çok koruyo bazısına tık dememişşşş
bakalım beni ne kadar koruyacak hihoyyyt :CüvCüv:

Hapı bıraktıktan 1.5 ay sonra doktor gittim.Adetlerim de düzene girdi zaten. Doktor da gebeliğe engel hiçbişey olmadığını söyledi.İlk denemeyi yaptık bu ay,sonucu nasıl olcak acaba :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…