Doğum kontrol hapını bırakıp. Hamile kalmaya Çalışanlarrrr :)

eyvahedigeldismileYaaaa arkadaşlar tarihimi yanlış hesaplamışımmmeyvahedigeldismile

21 Nisan olacakkkkkkkk ...üzgünüm kafamçokkarıştı

Son düzenleme:

Evett malesefkii rgl oldummm :1closedeyes: benneyaptımki
Yeni tarihim 15 NİSAN... canlarrrrr.... opuyorumnanaktan

Sağol cnm araştıracağım bu hapı :lepi:

Bir sürü yumurtlamaya yarayan ilaçlar bilgisi olan varmı acaba ??????

Günaydın Herkeze

Günaydın Herkeze

selam günaydın hepinize bende gezinirken sitede size bir göz attım...bende 9 ay kullandım yasmını bırakalı 2 ay oldu ve calısmalara devam edıyoruz..doktor hapı bıraktıgın gıbı hamıle kalırsın dedı yumrtalıklar ıyı calısıyomus...ama 2 aydır tık yok bu ay 2 gun gec geldı adetım normalde olan adetlerden farklı sankı bıraz üstüne görmüş olabılırmıyım acaba..buarada allaha ettıgınız butun dualar kabul olsun allah dıleyen ve ısteyen herkese versın inşallahhhopuyorumnanaktan

Aminnn..cnm. Olabilir hayatım ben üstüne görmüştüm ilk kızımda....
Doktora gidip muaynemi oldun cnm. Aslında bende gitsemmi acaba :uhm:

...GÜNAYDIN...

...GÜNAYDIN...

Günaydınnnn herkeze...

Evet yeni işime yani yeni bölümüme başladım. Artık Personel Sorumlusuyummm bilmiyorumkismile
valla çok zor ... alışmam ve işleri yoluna koymam gerekiyor.
O yüzden fazla aranızda bulunamıyoruum...
Rgl dönemim bitti ve çalışmalara devammmm :lepi:
21 Nisan ' a kadar devammmm...
Ara ara uğramaya çalışacağım..
Hepinizi öptümmm fıstıklarrrrr Şeniz

Günaydınnnnn
delikafaduldenHadiiiii uyanınnnnnnnnn delikafadulden

Kızlar yarın sabah doktora gidiyommm.
Bir muayene olam bakam ne diyecek....
bebiş olabilirmi ... varmı... ne zaman .....eyvahedigeldismile

Evet canlarım... Hepinize merhaba...
Bu sabah doktora gittim sonunda. Herşey normal dedi doktor. Gebelik yok. Zaten 5 hafta olan gebeliği görebilirim dedi. 21 nisanı beklicem yani mecbur. Eyer rgl olmazsan bebiş vardır dedi Yumurtalıklar düzgün dedi sorun yok. Folik asit verdi. Kullan dedi.
Okadar. Tabi ben hala suratına bakıyorum doktorun belki bir şey der diye. Güldü tabi halime. Gençlik işte beklemeyi bilmiyor dedi..... Napalım sabırsızızzzzz birazzz ohaoldumsmile opuyorumnanaktan aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 akannehir

Canım banim telaş yapma regl olursan.... No panik..... Ben 7 ay mycrogenon kullandım bırakalı 2 ay ve bu gün evde test uyguladım bebek var görünüyo... Hamileyim yani ama sende sıkıntı yapma, sadece denemeye devam... Biliyorsun herşey biraz psikolojiye dayanıyor... :CüvCüv:

Ayyyy cnm tebriklerrrr
Yok cnm yapmıyorum. Benim dengem bozuldu biraz biliyorum.
Toparlansın olacak bebiş ....
Sağol cnm benim opuyorumnanaktan

Günaydın Canlarım...opuyorumnanaktan

Offff... ben adet oldum. Hemde 4 gün önce. kafamçokkarıştı Neden böle oldu anlamadım.
Hesaplama sayacıyla hesapladım... Adet tarihimi.

Bir sonraki adetiniz tahminen 16/5/2010 tarihinde başlayacak.
Hamile kalmanız için şansınızın en yüksek olduğu günler:
27/4/2010 ile 2/5/2010 tarihleri arasıdır.

Öfff eşim bebiş istemiyor hala. 2 tane var onları büyütelim diyor. Kpss yi kazanman lazım
ders çalış diyor. Kafam çok karıştı. Allahım yardım et bana :Saruboceq: Bütün hafta sonu ders çalıştım. Şu an çalıştığım iş çok ağır. Devlete girebilirsem 2. bebekte olsa fazla zorlanmam. Bebek olmadan şu sınavdan yüksek almam lazım. Dua edin canlarım bana.:Saruboceq:

HAYIRLI BİR EVLAT İÇİN

2 rekat dilek namazı kıl,namaz bitiminde 7 ayetel kürsü oku ve secdedeyken niyeti dileğini söyle,
"Allahım gelmiş geçmiş bütün peygamberilerimizin hatırına senden hayırlı bir evlat istiyorum eğer bana bir evlat vericeksen benim için hayırlıysa beni bu yolda çok bekletme" dua etti,sonra 3 kulvallah bir elham oku.

Hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…