arkadaşlar meraba.doğum kontrol hapını ben o kadar çok içtimki sayısını bile hatırlamıyorum ama hiç bir sonuç alamadım.pko ve adet düzensizliği vardı adetlerim gecikiyordu doğum kontrol hapı kullanıyorum 3 ay filan düzene giriyordu.en son eczaneden d.khapı aldım doktoruma söyledim oda bana doğum kontrol hapı gebeliğe engel sende bebek istiyorsun, sana ben bi hap yazacam hem adetlerin düzelir hemde hormon takviyesi dedi.cylo-progynova 2 kutu kullandım 3.kutuyu almadım ve adetim gecikti şimdi 7 yılın sonunda hamileyim.rabbimde nasip etti çok şükür tavsiye ederim.kullandığın sürece hamile kalabiliyorsun ve düzenli yumurtlamayı sağlıyor.
Günaydın Herkeze
selam günaydın hepinize bende gezinirken sitede size bir göz attım...bende 9 ay kullandım yasmını bırakalı 2 ay oldu ve calısmalara devam edıyoruz..doktor hapı bıraktıgın gıbı hamıle kalırsın dedı yumrtalıklar ıyı calısıyomus...ama 2 aydır tık yok bu ay 2 gun gec geldı adetım normalde olan adetlerden farklı sankı bıraz üstüne görmüş olabılırmıyım acaba..buarada allaha ettıgınız butun dualar kabul olsun allah dıleyen ve ısteyen herkese versın inşallahhhopuyorumnanaktan
Evet canlarım... Hepinize merhaba...
Bu sabah doktora gittim sonunda. Herşey normal dedi doktor. Gebelik yok. Zaten 5 hafta olan gebeliği görebilirim dedi. 21 nisanı beklicem yani mecbur. Eyer rgl olmazsan bebiş vardır dediYumurtalıklar düzgün dedi sorun yok. Folik asit verdi. Kullan dedi.
Okadar. Tabi ben hala suratına bakıyorum doktorun belki bir şey der diye. Güldü tabi halime. Gençlik işte beklemeyi bilmiyor dedi..... Napalım sabırsızızzzzz birazzz ohaoldumsmile opuyorumnanaktan aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 akannehir
Canım banim telaş yapma regl olursan.... No panik..... Ben 7 ay mycrogenon kullandım bırakalı 2 ay ve bu gün evde test uyguladım bebek var görünüyo... Hamileyim yani ama sende sıkıntı yapma, sadece denemeye devam... Biliyorsun herşey biraz psikolojiye dayanıyor... :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?