canım yaaa:gitme:
bi dahaki sefer işallahhhh...
biz kadınlar iyi düşündükçe, istedikçe her şey olurrr
sabır sabır sabır
bakalım bende iyi haber olacak mı?
taşınma telaşındayım. nete pek giremiyorum.
ama takipteyim siteyi:)
bişi sorucam sana gebeliği tutturmak için yumurtlama günü mü ... olması şart??? öncesi yada sonrasında ... olsa gebelik ihtimali var mı?
arkadaşlar bilgim olmadığı için soruyorum, cevabınızı bekliyorum lütfen.. konunun ilk sayfalarında verilen gebelik.org adresindeki aon 3 aylık adet tarihlerini yazıp hesaplamamı yaptım, ağustos 14-19 arası diyor, bu tarihler arasında ilişkiye girmem mi gerekiyor? yoksa bu tarihlerden önce mi?
bilgilendirirseniz çok sevinirim lütfen..
Herkeze Tünaydınnnnnnnnnn....
Dün gece eşim diyorki 35 'e kadar yolun var yaşın küçük
istersem senden bebek yaparsın.... Beyfendinin canı isteyince söyleyecekmiş bana :roflol:
35 de çocuk bakmak mı akannehir akannehir amanııın akannehir
30 olmadan doğması lazım yaaaaaaaaaaaaaazemuszemus
kızlar ben rejime bağladım gene...porsiyonları azalttım çünkü 58 kilo olmuşum..
bes 2 ayda 3 kilo almışımklava: klava: klava:
ahh ahhh yoruldum. evi taşıdım bende .
şimdi oda oda yerleştirmesini yapıyorum. salon tamm. bugün mutfak:)
bende tatilde kilo almıştım. ev taşıma telaşında verdim:)
sana da kolay gelsin. ramazanda geliyor, alır mısın verir misin???:uhm:
sen 35 olunca eşin kaç olacak???
ağlayan bebeğe uykusuz akşamlara dayanabilecek mi?
konu soğusun, bi daha uzlaşırsınız:)
Merhaba ablalarim arkadaslarim,
Ben de 2 aylik evliyim ve bundan 1.5 sene oncesinden beri korunuyorum. Yasmin kullaniyorum ve cok memnun kaldim ama okudukca korkmaya basladim ve bu ay biraktim içmeyi... 20 yasindayim daha hamile kalmayi dusunmuyorum okulumun bitmesini beklemek zorundayim ama icime bir korku dustu, ya kalamiyorsam diye...
Adetlerim duzenlidir ve 4 gun olur sivilcelenme tuylenmem falan da yok ama icime korku dustu iste... Doktora gitsem hic yoktan hamile kalmama bir sorun var mi yok mu diye test yapar mi?
Cevaplarsaniz cok sevinirim, simdiden tesekkur ederim...
Allah hepimize hayirli, saglikli cocuklar nasi peder insallah, her sey gonlunuzce olsun !
iyi geceler herkesee....
Hayırlı ramazanlar...
Evimi yerleştirdim. Bugün de iitara ilk misafirlerimi aldım.
yarın da misafir var...
sıcakta mutfakta çalışmak pek zormuş:)
eee... kırmızıları bekliyorus. tarih geldi.
bakalım bebek mi var regl mi:):uhm:
arkadaşlar bana da cevap verir misiniz?
http://www.kadinlarkulubu.com/aile-planlamasi/382981-yazz-kullananlar-biraktiktan-kac-ay-sonra-hamile-kaldiniz.html
bende 1bucuk sene microgyna dıye doğum kontrol hapı kullandım tam 1 sene sonra mutlu haberi aldık yanı gecen hafta.ben artık hap yüzünden demeye başlamıştım ama sanırım hapla pek ilgisi yok.zaten bebek isteyenlerin %25i ilk 1 sene içinde sonuca ulaşabılıyormuş gerı kalanı 1 seneden fazla bekliyormuş.Cnm malesefki herkez cevap vermiyor.....:lepi:
Ama olsun Allah büyük bizimde güleceğimiz bir dönem gelecek :CüvCüv:
bende 1bucuk sene microgyna dıye doğum kontrol hapı kullandım tam 1 sene sonra mutlu haberi aldık yanı gecen hafta.ben artık hap yüzünden demeye başlamıştım ama sanırım hapla pek ilgisi yok.zaten bebek isteyenlerin %25i ilk 1 sene içinde sonuca ulaşabılıyormuş gerı kalanı 1 seneden fazla bekliyormuş.
beklemekten başka çare yok canım maalesef ben kaç kere hamileyim sandım sonrada yıkıldım ama allah 1 sene olmamasını uygun görmüş anlaşılan.herşeyde bir hayır vardır...yani 1 sene hiç düşünmeden beklememiz lazım
ben aslında doktoramı gitsem diye düşündüm ama
7 ay önce gitmiştim herşey normal demişti.
beklemekten başka çare yok canım maalesef ben kaç kere hamileyim sandım sonrada yıkıldım ama allah 1 sene olmamasını uygun görmüş anlaşılan.herşeyde bir hayır vardır...
haklısın cnm bende öle diyorum.. Sağlıklı olsunda ne zaman bizim için hayırlıysa ozman gelsin..... :lepi:
Dilerim en kısa zamanda gelir bebişn opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?