ben de 7 paket yasmin doğum kontrol hapı kullandım evlenmeden 1.5 ay önce başladımm..ve hapı bıraktıktan sonraki ilk ilişkimde hamile kaldımm..
Allah onları nasıl biliyorlarsa öle yapsınlar cnm :mymeka:
benimkide fikrini değiştirmiş akşam söyledi hapa gene başlayalım diye:sinifsinif:
bana soran yok kendince karar veriyoooo :1shok:
çoook kırıldım çooook :gitme:
offf ki ne off!!! ben o kadar dikkat ettim kendime: yememe içmeme yürüyüşüme pilatese... 4aydır kendimi hazırlarken eşime de empoze ettim sanıyordum. nerdeee??? zaten yumurtlama günüm gelmeden başladım. bak 5gün, 4gün 3 gün vb saymaya "artık hazırla kendini diyordum" ama nerdeee!!! bugün gelmiş "kararımı pzt söylicem diyor" uzattıkca uzuyor. pzt yi beklersem bu ay geçmiş olacak zaten. aman ne anlarsınız siz hesaplamalardan... ben de kızgınım çok kızgınım...
aslında kaşınıyorlar... sen hap içiyorum de --- içme:)))
bende eşimin korunma aracına bi kaç delik açayım:)))
ama hapa başlama etkisi geçene kadar yine aylar lazım olabilir... madem istemiyor, kendisi tedbir alsın:)))
Daha önce de yazmıştım bu topiğe. Şubat ayında bıraktım yasmini. Nisan ayında ilk denemeyi yaptık. Hala bebek yok.Bu yasmin çok etkili galiba
d_kupcu mrb.
sanırım bizimki ikna oldu.:))
gelişmelerden haberdar ederim:))
öncelikle herkese merhaba, sitede daha yeniyim.
Bende 1 yillik evliyim evlendigimden beri yasmin kullaniyordum. 1 aydir biraktim. Adetime daha 10 gün var. Mide bulantisi, yorgunluk falan hissedince sabirsizlanip erken hamilelik testi yaptirdim. Ama bisey yok. Sanirim psikolojik. Biran önce hamile kalmayi istiyorum.
d_kupcu mrb.
hayırlı haberler varmış sen de de:)
Allah gönlünüze göre versin.
bizde çalışmalara başladık...:kedi:
Kandilin mübarek olsun, duaların kabul olsun...
Akşama misafir var, yemek telaşındayım...tekrar konuşurus...
sağol cnm.... nasıl geçti misafirlerle zaman
benim de evin tadilatı bitse gelmek isteyen bir sürü kişi varrrrrrr
ayyyy bu ay güzel haberler veririm size inşallah opuyorumnanaktan
ya bişey sormak istiyorum ama utanıyorum yaaa:kedi::kedi::kedi: ben yeni evlendim...temmuz başında yasmin kullanıyorum... ve çocuk istiyoruz temmuz gibi dogsun istiyoruz ikimizinde işi gereği o zaman tatil oluyo ve bulundugum şehirde doğurmakda istemiyorum..neyse asıl sorum ben ne zaman hapı bırakayım ve hamile kalmam için ne zmaan şey :kedi: olması gerekiyo...bi takvimi falan var mı? :kedi::kedi::kedi:
ya bişey sormak istiyorum ama utanıyorum yaaa:kedi::kedi::kedi: ben yeni evlendim...temmuz başında yasmin kullanıyorum... ve çocuk istiyoruz temmuz gibi dogsun istiyoruz ikimizinde işi gereği o zaman tatil oluyo ve bulundugum şehirde doğurmakda istemiyorum..neyse asıl sorum ben ne zaman hapı bırakayım ve hamile kalmam için ne zmaan şey :kedi: olması gerekiyo...bi takvimi falan var mı? :kedi::kedi::kedi:
4 aile idik 2 de çocuk :) yemek güzeldi... havalar çok sıcak buralarda... akşam çayına da dışarıya çıktık... eee haliyle de bugün temizlik:) yorudum...
senin evin tadilatıda ramazana biter işallah. misafirlerini alırsın...
ben kalabalık iftar ve sahur sofralarını severim de:)
hadi bakalım kim önce hayırlı haber verecek:)))
d_kupcu bugün senin son gününmüydü. nasıl gidiyor merak ediyorum.. seninle aynı günlerde hastalanıyoruz, geçen ay 6 temmuzda oldum ben, bu ay bazı hesaplayıcılar 30 temmuz gösterirken bazıları 2 ağustos diyor.. sen ne durumdasın merak ediyorum.. hadi inşaallah bu ay hamilesindir yerimseniben
burdaki aşılar derken, hamile kalmadan aşı mı yapılıyor? hiç haberim yoktu benim ya fisfisfisHamileliğe Hazırlıkta Bunlara Dikkat Edin!
1.Sağlıklı Beslenme
2.Folik Asit Alın
3.Fazla Kilolardan Kurtulun
4.Egzersize Başlayın
5.Sigarayı Bırakın
6.Doğum kontrolünü bırakın
7.Topsoplazma testi yaptırın
8.Aşılarınızı yaptırın
9.İlaçlara dikkat edin
10.İş ortamınıza dikkat edin
11.Doktor kontrolünden geçin
öffffffffffffffffffffffffff :gitme: rgl oldum mafoldumben
yeni tarihim 28.08
öffffffffffffffffffffffffffffffffffffff mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?