Doğum kontrol hapını bırakıp. Hamile kalmaya Çalışanlarrrr :)

ben de 7 paket yasmin doğum kontrol hapı kullandım evlenmeden 1.5 ay önce başladımm..ve hapı bıraktıktan sonraki ilk ilişkimde hamile kaldımm..

Cnm hayırlısı olsun senin için 7 ay az bir süre tabi... ben 3 yıl kullandım 6 aydır beklemedeyim... Birde koca faktörü var tabiii sinirden olmuyooo... kızım oldu 8 yaşında ben daha kardeş yapacam ....öffffffffffkafamçokkarıştı

offf ki ne off!!! ben o kadar dikkat ettim kendime: yememe içmeme yürüyüşüme pilatese... 4aydır kendimi hazırlarken eşime de empoze ettim sanıyordum. nerdeee??? zaten yumurtlama günüm gelmeden başladım. bak 5gün, 4gün 3 gün vb saymaya "artık hazırla kendini diyordum" ama nerdeee!!! bugün gelmiş "kararımı pzt söylicem diyor" uzattıkca uzuyor. pzt yi beklersem bu ay geçmiş olacak zaten. aman ne anlarsınız siz hesaplamalardan... ben de kızgınım çok kızgınım...
aslında kaşınıyorlar... sen hap içiyorum de --- içme:)))
bende eşimin korunma aracına bi kaç delik açayım:)))
ama hapa başlama etkisi geçene kadar yine aylar lazım olabilir... madem istemiyor, kendisi tedbir alsın:)))

Daha önce de yazmıştım bu topiğe. Şubat ayında bıraktım yasmini. Nisan ayında ilk denemeyi yaptık. Hala bebek yok.Bu yasmin çok etkili galiba

d_kupcu mrb.
sanırım bizimki ikna oldu.:))
gelişmelerden haberdar ederim:))

öncelikle herkese merhaba, sitede daha yeniyim.
Bende 1 yillik evliyim evlendigimden beri yasmin kullaniyordum. 1 aydir biraktim. Adetime daha 10 gün var. Mide bulantisi, yorgunluk falan hissedince sabirsizlanip erken hamilelik testi yaptirdim. Ama bisey yok. Sanirim psikolojik. Biran önce hamile kalmayi istiyorum.

Günaydınnn millletttt...opuyorumnanaktan
Süperim bu sabah .....:lepi:
Neden derseniz. hafta içi yazlıktayken çok sevdiğim bir teyze bana fal
baktı ... aslında falda değil. ermiş bir teyze ben ve ailem için dua okur...
aslında uzun hikaye mirmirmirmir ama kısacası bebek işini açtım ona
bana annen kesinlikle istemiyor dedi... çok doğru
ama eşin çok istiyooo sana belli etmek istemiyooor dedi
kışa doğru doğur bir tane , hanen daha da kuvvetli olacak dedi zemuszemus
çok keyiflendim bana dualar verdi... bol bol oku dedi... :Saruboceq:

bir ara toparlar sizede yazarım canlarım..... :teytey:

amannnn boşver cnm ya sıkmayalım canımızı... İstiyorum yapacam ya....
Bakacak olan benim... Eziyetini ben çekiyorum....
Geçen gün fal baktırdım kışa bebek var dedi..
Gelsin bebişim sevmeyen sevmesin kolaysa :roflol:

sende delikleri çifter çifter aç tatlım :sm_cool:

Daha önce de yazmıştım bu topiğe. Şubat ayında bıraktım yasmini. Nisan ayında ilk denemeyi yaptık. Hala bebek yok.Bu yasmin çok etkili galiba

aynen cnm ya ... yani bir hap bu kadar koror ... benimde 6. ayım... inşallah bu ay bebek gelir...sinir küpü oldum yaaaaaa.
bekle bekle bekle :1shok:

d_kupcu mrb.
sanırım bizimki ikna oldu.:))
gelişmelerden haberdar ederim:))

hadi bakalım ..... aaaa bir ara gel anlat kızzzz...çatlatma beniiiiiiiii...
çacuk anlat çabukkkkkk delikafadulden

Hoşgeldin cnm aramıza :lepi:
şu piskoloji varya berbat bişey.... akannehir bende geçen ay öle hissetttim sonu hüsran oldu...
ama bu ay hiç kafama takmamaya çalıştım. bakalım ne olacak...

d_kupcu mrb.
hayırlı haberler varmış sen de de:)
Allah gönlünüze göre versin.
bizde çalışmalara başladık...:kedi:
Kandilin mübarek olsun, duaların kabul olsun...
Akşama misafir var, yemek telaşındayım...tekrar konuşurus...

sağol cnm.... nasıl geçti misafirlerle zaman
benim de evin tadilatı bitse gelmek isteyen bir sürü kişi varrrrrrr

ayyyy bu ay güzel haberler veririm size inşallah opuyorumnanaktan

ya bişey sormak istiyorum ama utanıyorum yaaa:kedi::kedi::kedi: ben yeni evlendim...temmuz başında yasmin kullanıyorum... ve çocuk istiyoruz temmuz gibi dogsun istiyoruz ikimizinde işi gereği o zaman tatil oluyo ve bulundugum şehirde doğurmakda istemiyorum..neyse asıl sorum ben ne zaman hapı bırakayım ve hamile kalmam için ne zmaan şey :kedi: olması gerekiyo...bi takvimi falan var mı? :kedi::kedi::kedi:

sağol cnm.... nasıl geçti misafirlerle zaman
benim de evin tadilatı bitse gelmek isteyen bir sürü kişi varrrrrrr

ayyyy bu ay güzel haberler veririm size inşallah opuyorumnanaktan

4 aile idik 2 de çocuk :) yemek güzeldi... havalar çok sıcak buralarda... akşam çayına da dışarıya çıktık... eee haliyle de bugün temizlik:) yorudum...
senin evin tadilatıda ramazana biter işallah. misafirlerini alırsın...
ben kalabalık iftar ve sahur sofralarını severim de:)
hadi bakalım kim önce hayırlı haber verecek:)))

mrb arkadasım hoşgeldin...
evliliğin daim olur inşallahhh...
2011 temmuzda doğum yapmak istiyorsan, 2010 ekim gibi hamile kalman lasım. ama yasmini de bırakman lasım.
diğer topiklere de baktıysan; d.kontrol hapının vücuttan atılması kişiden kişiye değişiyor. kimibırakır bırakmaz hamile kalabilirken kimide aylarca beklemek zorunda kalıyor. ben de 2 yıl yasmin kullandım. 3 ay ilaç vücuttan atılsın diye bekledim. bu ay ilk demememi yapıyorum. bekliyorum sonuç ne olacak???
gebelik planlıyorsan; bence sende hapı bırakıp başka bi korunma yöntemini tercih etmelisin.
internette "yumurtlama günü hesaplayıcıları" var. onlardan yararlanabilirsin.

Herkeze günaydın............
Süper bir gün olması dileğiyle opuyorumnanaktan

Bir takvim yokkk ve hapı az kullandığın içinde hemen hamile kala bilirsin. ama hemen o ay olmaz 2 ay olur ...o yüzden plan yapamazsın gibime geliyoooor...
temmuz istiyorsan senin hapı bırakıp Kasımdan önce hapı bırakıp... kasım ayı adet sonrası 12 ve 17 günler arası ilişki halinde olman lazım yada iki günde bir...
Rabbim hayırlısını versinnn şekeriiiimmmmmmmm opuyorumnanaktan

Cnm güzel bir gün geçirmişsin ne güzel......hihoyyyt
Bende kalabalık ve curcuna aileleri çoook severim....
Bu ikincinci evliliğim olmasa en az 4 çocuk yapardım delikafadulden

d_kupcu bugün senin son gününmüydü. nasıl gidiyor merak ediyorum.. seninle aynı günlerde hastalanıyoruz, geçen ay 6 temmuzda oldum ben, bu ay bazı hesaplayıcılar 30 temmuz gösterirken bazıları 2 ağustos diyor.. sen ne durumdasın merak ediyorum.. hadi inşaallah bu ay hamilesindir yerimseniben

öffffffffffffffffffffffffff :gitme: rgl oldum mafoldumben
yeni tarihim 28.08
öffffffffffffffffffffffffffffffffffffff mafoldumben

Son düzenleme:

bu ayda olmadı tatlım

Son düzenleme:
burdaki aşılar derken, hamile kalmadan aşı mı yapılıyor? hiç haberim yoktu benim ya fisfisfis

Son düzenleme:
öffffffffffffffffffffffffff :gitme: rgl oldum mafoldumben
yeni tarihim 28.08
öffffffffffffffffffffffffffffffffffffff mafoldumben

canım yaaa:gitme:
bi dahaki sefer işallahhhh...

biz kadınlar iyi düşündükçe, istedikçe her şey olurrr
sabır sabır sabır

bakalım bende iyi haber olacak mı?
taşınma telaşındayım. nete pek giremiyorum.
ama takipteyim siteyi:)

bişi sorucam sana gebeliği tutturmak için yumurtlama günü mü ... olması şart??? öncesi yada sonrasında ... olsa gebelik ihtimali var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…