Doğum kontrol hapını bırakıp. Hamile kalmaya Çalışanlarrrr :)

Cnm hoş geldin... Bencede en iyisini yapmışsın benim neredeyse 5 ay oldu...
zaten zor karar vermiştim. İnşallah bu ay olur... yumurtlama günlerini kaçırmayacağım bakalım bu ay kaydirigubbakcemile2
İnşallh seninde istediğin zaman verir rabbim...

öpüldünnnnnn Şeniz

arkadaşlar bn 2 aydır doğum kontrol hapı kullanıyorum ama 1 gün almayı unuttum ve o günde ilişkiye girdik ve bnm yumurtlama günümdü tam.. hamile kalma ihtimalim varmı acaba ??

sağolasın... ee hayırlısı olsun.inşallah bu ay olur:)
ben bekliyorum temmuzda tatil yapıcam. ondan sora çalışmalara başlıcas işallah:)))
kaydirigubbakcemile3

Slm.

Bende yasmini 2 yıldan fazla kullandım. Ama bu 2 yıl içinde ara ara bıraktığım dönemler de oldu. Temmuz 2009 dan beri kullanmıyorum.
Bırakmamım sebebi hem 2. çocuğu düşünmemiz hemde yasmin benim migrenimi tetikliyordu.

Cnmmm eeee bebiş varmı bebişşşş... ???????????????delikafadulden :lepi:

günaydın canım ben hap kullanmadım hiççççççççççç ama toğiğine bakayım dedim hayırlı ugurlu olsun hepimiz sahlıkla kavusuruz inşallah bebeklerimize sevinçli haberlerimizi alırızzzzzz

Sağol cnm . inşallahhh hepimiz bir şekilde istediklerimize kavuşuruz.... :kedi: delikafadulden aklinialirimsmile

amin canım 26 da adet günüm bakalım bende gün sayıyıorum ilk denemeyi yaptık bu ay baklaım hayırlsı

ahhh ahhh ben 6. denemedeyim neredeyse cnm....
bakalım sen bişey kullanmadın kesin olur..
bizim yumurtalıklar nezaman kendine gelecek bakalım
hala kafaları ayılmamış galiba haptannnnn :roflol:

ahhh ahhh ben 6. denemedeyim neredeyse cnm....
bakalım sen bişey kullanmadın kesin olur..
bizim yumurtalıklar nezaman kendine gelecek bakalım
hala kafaları ayılmamış galiba haptannnnn :roflol:

inaşlallah canımya
bilmiyorum baya aradan sonra nasıl olurrrrrrrrrr

allah seni sabah sabah beni güldürdün allahda seni güldürsünsırnaşık şey

slm kızlar bende yasmin kullandım 3 yıl kdr. bıraktım ve sonraki ay ilk denemede hamile kaldım.şuan 11 haftalık sorunsuz devam ediyor gebeliğim nasipse doğumdan sonra yine yasmin kullanıcam ben çok memnun kalmıştım :)

ayyy cnm allah kurtulmayı bebişinide sağlıklı kucağına almayı nasip etsin :lepi:
valla bizim yumurtalıklar hala kendine gelmedi bende beklemedeyimmm
bakalım ağustos ayına karşı bir sıcaklık var içimde olacak inşallah..

bekle beni ağustossssssslaelaelaelaelae

evet kaydirigubbakcemile3 yeni tarihim
delikafadulden 01.AĞUSTOS.2010 delikafadulden
yumurtlama günlerimde 13/7/2010 - 18/7/2010 arasında bu sefer olacakk inşallah :lepi:

HAYRLI ÇOCUK VE NESıL ıÇıN KUR’AN-I KERıM’DE GEÇEN DUALAR
Ey Rabbimiz! ıkimizi de sana teslim olanlardan kıl; soyumuzdan da sana boyun eğen (müslüman) bir ümmet meydana getir; bize ibadet yer (ve usûl)lerini göster, (kusurlarımızı affedip) tövbemizi kabul buyur. Çünkü sen, tövbeleri çokça kabul eden ve çok merhamet edensin."
Bakara Suresi – 128

Orada Zekeriyya, Rabbine (şöyle) dua etti: "Ya Rabbi! Bana kendi katından çok temiz bir nesil (çocuk) bahşet. Muhakkak ki sen duayı hakkıyla işitensin"
Ali ımran Suresi – 38

Sizi bir tek nefisten (Âdem'den) yaratan, (gönlü) onunla huzur bulsun diye eşini de O'(nun özünden/cinsi)nden var eden O'dur. (Âdem) eşi (Havva) ile birleşince o hafif bir yük yüklendi (hamile kaldı), bir müddet bununla geçti. (Gebeliği) ağırlaşınca ikisi de, Rab'leri olan Allah'a: "Eğer bize düzgün/kusursuz bir çocuk verirsen andolsun ki, mutlaka şükredenlerden olacağız" diye dua ettiler.
A'raf Suresi – 189

"Ey Rabbim! Beni ve neslimden (gelenleri) de namazı gereği gibi kılanlardan eyle. Ey Rabbimiz! Duamı kabul buyur."
ıbrahim Suresi - 40

Ve onlar ki: "Ey Rabbimiz! Bize eşlerimizden ve nesillerimizden gözler(imizin) nuru (olacak iyi insanlar) lütfet ve bizi (fenalıktan) sakınanlara rehber yap" derler. (Bu dua temiz toplum olmanın dünya ve ahirette huzur bulmanın bir anahtarıdır.)
Furkan Suresi – 74

"Ya Rabbi! Gerek bana, gerek anne ve babama verdiğin nîmete şükretmemi, razı olacağın iyi iş yapmamı bana ilham et (ve beni muvaffak kıl). Neslimi de benim için ıslah et (onları iyi insanlar yap). Şüphesiz ben, tövbe edip sana yöneldim ve hakîkat ben, (sana) teslim olanlardanım" der.
(Ahkaf Suresi – 15.ayetin bir kısmı)

Zekeriyya'yı da (hatırla!) Hani o Rabbine: "Rabbim! Beni tek başıma (evlatsız) bırakma, gerçi (vermesen de) sen, varislerin en hayırlısısın" diye niyaz etmişti. Enbiya Suresi – 89

"Ey Rabbim! Bana iyilerden (salih evlat) lütfet!" diye dua etti.
Saffat Suresi – 100

Allah c.c. isteyen herkese evlad nasib etsin inşAllah...AMıNNNNNNN......

ben geldim bu perşembe cuma izinde olma işini baya sevdim.:lepi:
bol bol bebek çalışması yaptım....
Bu ay bence baya şansım var...

İlk defa yumurtlama günlerimi kaçırmadım...:jeyyar:

Herkezeeeeeeeeeee merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hihoyyyt

merhabaaa:) tatil bitti... artık evdeyim. geçen ay doktora gittim. kan testleri temiz:) hatta ultrasondayken doktor "yumurtan var" dedi. tammm çalışmalara başlıcam dedim bu seferde kocam yan çizmeye başladı "daha erken" diye(( offf!!!

ben de 7 paket yasmin doğum kontrol hapı kullandım evlenmeden 1.5 ay önce başladımm..ve hapı bıraktıktan sonraki ilk ilişkimde hamile kaldımm..

Allah onları nasıl biliyorlarsa öle yapsınlar cnm :mymeka:

benimkide fikrini değiştirmiş akşam söyledi hapa gene başlayalım diye:sinifsinif:

bana soran yok kendince karar veriyoooo :1shok:

çoook kırıldım çooook :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…