slmsss... ben de yeni geldim. bende 2 yıl yasmin kullandım. 2aydır ilacı bıraktım. hiç denemede bulunmadım:) hem ilaç vücüttan atılsın hemde bi yaz tatili yapayım diye bekliyorum... ama hedef agustos eylül:) gelişmelerden haberdar ederim:) ii geceler ...
Cnm hoş geldin... Bencede en iyisini yapmışsın benim neredeyse 5 ay oldu...
zaten zor karar vermiştim. İnşallah bu ay olur... yumurtlama günlerini kaçırmayacağım bakalım bu ay kaydirigubbakcemile2
İnşallh seninde istediğin zaman verir rabbim...
öpüldünnnnnn Şeniz
Slm.
Bende yasmini 2 yıldan fazla kullandım. Ama bu 2 yıl içinde ara ara bıraktığım dönemler de oldu. Temmuz 2009 dan beri kullanmıyorum.
Bırakmamım sebebi hem 2. çocuğu düşünmemiz hemde yasmin benim migrenimi tetikliyordu.
günaydın canım ben hap kullanmadım hiççççççççççç ama toğiğine bakayım dedim hayırlı ugurlu olsun hepimiz sahlıkla kavusuruz inşallah bebeklerimize sevinçli haberlerimizi alırızzzzzz
amin canım 26 da adet günüm bakalım bende gün sayıyıorum ilk denemeyi yaptık bu ay baklaım hayırlsı
ahhh ahhh ben 6. denemedeyim neredeyse cnm....
bakalım sen bişey kullanmadın kesin olur..
bizim yumurtalıklar nezaman kendine gelecek bakalım
hala kafaları ayılmamış galiba haptannnnn :roflol:
slm kızlar bende yasmin kullandım 3 yıl kdr. bıraktım ve sonraki ay ilk denemede hamile kaldım.şuan 11 haftalık sorunsuz devam ediyor gebeliğimnasipse doğumdan sonra yine yasmin kullanıcam ben çok memnun kalmıştım :)
merhabaaa:) tatil bitti... artık evdeyim. geçen ay doktora gittim. kan testleri temiz:) hatta ultrasondayken doktor "yumurtan var" dedi. tammm çalışmalara başlıcam dedim bu seferde kocam yan çizmeye başladı "daha erken" diye(( offf!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?