Allah razı olsun yaBen kırıp şampuana koydum hiç de öyle gözle görülür bi uzama sağlamadı
Kim uydurmuşsa iyi uydurmuş ben de kandım
Saç uzatma ve bakımda yağlar daha çok etkili benceAllah razı olsun ya
Dax Supergro kullanın kızlar. Sonuc mükemmel. Düzenli kullanım şart . onun dışında sampuan olarak restorexin içine büyükler için satılan aspirinden 10 tane ezin ve sadece onu kullanın. Kisa sürede farkı göreceksiniz. Bana da dua edin
Aynen aspirin büyükler için olanaspirin ?
bi o kalmıştı onu da denicem :)
Restorex benim saçıma hiç iyi gelmedi. İlk kullanımda minik minik bir sürü saç telimin tararken döküldüğünü gördüm. Başlamadan bırakmış oldum anlayacağınız...Dax Supergro kullanın kızlar. Sonuc mükemmel. Düzenli kullanım şart . onun dışında sampuan olarak restorexin içine büyükler için satılan aspirinden 10 tane ezin ve sadece onu kullanın. Kisa sürede farkı göreceksiniz. Bana da dua edin
Bunu öğrendiğim iyi oldu. Hormon sonuçta tabiki zarar verir. Tresan ısırgan otlu şampuan aldım, onu duydunuz mu ?Doğum kontrol hapi da koymuştum bi zamanlar çinko hapiyla birlikte. Ama babam dr kesinlikle yapma sac derisinden tüm vücuduna yayılır. Baska sıkıntılar çıkar önünü alamayız dedi. Izin vermedi.
Dax Supergro kullanın kızlar. Sonuc mükemmel. Düzenli kullanım şart . onun dışında sampuan olarak restorexin içine büyükler için satılan aspirinden 10 tane ezin ve sadece onu kullanın. Kisa sürede farkı göreceksiniz. Bana da dua edin
Ben kullanalı 1 ay oluyor öyle aşırı uzamadı ya.Bakalım bende haftada bir bemiks, bepanthen, evigen ile maske yapıyorum. Restorex e de biraz kattım onu kullanıyorum. Bir de yedekte at kuyruğu özlü şampuanım var ona da dün doğum kontrol hapı kattım bir kez kullandım. Tabi ilk kullanım uzatıp uzatmadığını bilmiyorum henüz
Ben yalnızca bir kez kullandım içine cam terebentin koyduğum restorex i kullanıyorumBen kullanalı 1 ay oluyor öyle aşırı uzamadı ya.
Sonuç alırsan bize yaz güzelim :)Ben yalnızca bir kez kullandım içine cam terebentin koyduğum restorex i kullanıyorum
Saçlarım kıvırcık uzamasına bişey farketmedim henüz canım ama daha 1ay bile dolmadı canım fark görürsem yazarımSonuç alırsan bize yaz güzelim :)
20 tane koysam bir zararı olur mu ?Dax Supergro kullanın kızlar. Sonuc mükemmel. Düzenli kullanım şart . onun dışında sampuan olarak restorexin içine büyükler için satılan aspirinden 10 tane ezin ve sadece onu kullanın. Kisa sürede farkı göreceksiniz. Bana da dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?