Okuduğum en mantıklı yazıErkek korunsun. O kadar basit ki onların korunması, sizin ise tüm hormonal dengenizi alt üst etmeniz gerekiyor. Aslında bu üreme konusunda, kadın tek kişiden hamile kalıp 9 ay sahalardan çekilirken, erkek aynı gün içinde bile kaç farklı kadını hamile bırakabilme potansiyeline sahip. Buna karşın neden tüm korunma okları kadına dönüyor ve tüm çalışmalar bu yönde ilerliyor bunu düşününce ataerkil bir haksızlığı görüyor ve erkek korunsun diye bağırasım geliyor.
Okuduğum en mantıklı yazıerkeklere ölüm
Ten tene olmak istiyoruz ikimizde. Ben daha önce hiç yaşamadığım için kondom hissinden de o plastik düşüncesinden de irite oluyorum sanırım. Belki ilerleyen zamanlarda...ataerkil bir haksızlığı görüyorum ve erkek korunsun diye bağırasım geliyor.
Uff erkekler ölmesin mi yaniO kadar da değil, oğlum var şimdi yaniFarkında ve adil erkekler yetiştirmek gayesiyle, bu değişim bizden başlayacak diyelim.
Basbayağı tavsiyede bulunmadı. Aksi halde neden konu açma gereksiniminde bulunayım ki? Çevremle de konuşabileceğim bir konu değil benim için. Ben sizden ilaç tavsiyesi istemedim. Hangi doğum kontol hapı daha iyi diye de sormadım. Sadece kullanıcılarından yorum yapmalarını istedim. Siz görüş paylaşmak zorunda hissetmeyin kendinizi lütfen.Doktorlar nasıl tavsiyede bulunmuyor? Her insanın yapısı bir değil ki. Bana iyi gelen bir ilaç örneğin size zarar verebilir. En iyi yolu size doktorunuz söyleyecektir. Burada hiç tanımadığınız insanlardan ziyade doktorunuzun görüşünü alın. Biz de anlatıp siz bilirsiniz diyeceğiniz neticede zorla kullandırmayacağız ki
+1Hap çok feci iştah açıyor. Ben asla doymuyordum hap kullanırken. Bi de çok fena isteksizlik yapıyordu.
Iğne kullanmadım tecrübem yok.
Ama siz böyle derseniz ben yalan söylemiş gibi olurum. Sizin ya da herhangi birinin danıştığı doktor tavsiyelerde bulunmuş olabilir. Bu, benim danıştığım doktorun tavsiyede bulunmadığı gerçeğini değiştirmez.Aile hekiminiz hatta hemşirenin bile bu noktada yardımcı olur ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?