millet dikişim 5 günde 1 haftada düştü diyor benimki 2 haftada düştü. o sürede merasimle oturup kalkıyordum.ama yürümemde sorun yoktu. gezinebiliyordum. hastaneden çıkınca yoğun kanama 2 gün sürmedi bile. sonra adet kanaması gibi oldu. azalarak devam etti. 20. günde kesildi son birkaç gündür normal akıntım vardı. dünden beri o da yok rahatım yani artık. karnımı da sardım eskisi kadar azaltamadım ama bayağı küçüldü. hamile kaldığımda 58 kiloydum. doğuma 70 ile girdim 23 nisanda doğum yaptım şu an 62 kiloyum
oy masallah hemencecik vermissin kiz :)
ne guzel insallah bende dogumdan sonra lohusalikta cok sikinti cekmem
aayyyy çok şükür :) inşallah sıkıntın olmaz :) sadece o dikişler biraz can sıkıcı o da çok uzun sürmüyor. sonrasında rahat edeceğini düşününce dayanılmayacak gibi değil.
haklisin canim rabbim yardimcimiz olsun az kaldi baya panik yapiyorum aslinda ama
panik yok panik yok sakinbol bol dua et çevrendekilerden özellikle yaşlılardan da dua iste :) çok işe yaradı bende. onlardan da Allah razı olsun :)
Hiç düşünme pat diyr olup bitiyor hayal ettiğin gibi olmuyo canım ben doğurduysam herkes doğurursuan tatildeyim canim valla ne yalan soyliyim pek dusunmiyorum bazen aklima gelio hopp diorum ben nasil dogurucam die :)
Hiç düşünme pat diyr olup bitiyor hayal ettiğin gibi olmuyo canım ben doğurduysam herkes doğurur
suan tatildeyim canim valla ne yalan soyliyim pek dusunmiyorum bazen aklima gelio hopp diorum ben nasil dogurucam die :)
Hiç düşünme pat diyr olup bitiyor hayal ettiğin gibi olmuyo canım ben doğurduysam herkes doğurur
gerçekten pat diye doğuyor :) günlerce çekmiyorsun, kimisinin sancı gelmeden suyu geliveriyo.. :)
insallah bende pat diye dogururum birde bisi diycem benim gece oluyor yalanci sancilar bazen sabahin erken saatlerinde ve
uykumdan uyandiriyor bakiyorum duzenlimi diye duzensiz.
acaba gece mi dogurucam.
birde bazen yururken catim agriyor normalmk
ayy inşallah :) belki senin sancın önce gelir ama daha doğumuna var endişe etme gece ya da gündüz hiç belli olmaz o. sen çantanı hazırla kapının önünde tut. acilen gitmen gerekirse unutma bişey. çatı bölgesinde değil ama genital bölgemde kemiğim acıyodu sanki. son haftalarımda öyle bir acıyla gezdim.
Benimde çatım ağrıyordu hemde nasıl çok sızlıyordu canım son haftalarda . Ve çantam bile hazır değildi hep erteledim suyum geldiğinde elimiz ayağımıza dolandı eşim ordan oraya koşuyor ben ağlıyorum apar topar çantaya kendi geceliğimi ve bebeğime bi takım aldım ne bez ne ıslak mendil ne başka bişey eşim doğumdan sonra geldi aldı evden yedek kıyafetlerhaklisin birtanem pazar cantami aliyorum ve hazirliyorum ne olur ne olmaz kapinin onunde dursun
insallah kolay bir sekilde dogururum :)
ay canim ya ozaman bende hazirliyim kalsin baya panik yasamissin o aksam.Benimde çatım ağrıyordu hemde nasıl çok sızlıyordu canım son haftalarda . Ve çantam bile hazır değildi hep erteledim suyum geldiğinde elimiz ayağımıza dolandı eşim ordan oraya koşuyor ben ağlıyorum apar topar çantaya kendi geceliğimi ve bebeğime bi takım aldım ne bez ne ıslak mendil ne başka bişey eşim doğumdan sonra geldi aldı evden yedek kıyafetlerbebeğimin 3 kere üstünü değiştirdik bende 2 gecelik değiştirdim kan olmuştu çünkü . 2 gün kaldık .şimdiden hazırla ne olur ne olmaz .
Canım bende anlamam diye çok post açtım burda ama anlamaman mümkün değil merak etme doğumu ya sancıdan yada suyundan anlarsın . Su çeşmeden akar gibi geliyor kuzum. Hazırla için rahat olsunay canim ya ozaman bende hazirliyim kalsin baya panik yasamissin o aksam.
insallah benimde ya suyum yada nisanim gelirde anlarim dogum olacagini beni onu kuskulandiriyor ya anlamassam die.
benim 2 tane pijama takimim yikandi utulendi.
dogumdan sonra eve donerken temiz esoftman ve tisort utulendi katlandi.
ped alicam ve havlu felan koyucam lohusa terlik ve tacimi koyucam vs :) hepsi evde hazir tek cantayla ped kaldi
Canım bende anlamam diye çok post açtım burda ama anlamaman mümkün değil merak etme doğumu ya sancıdan yada suyundan anlarsın . Su çeşmeden akar gibi geliyor kuzum. Hazırla için rahat olsun
Valla ben gidene kadar 4 tane alt değiştim hiç aklıma gelmedi altıma ped koymak haliyle ıslaktı altımhadi ya okadar akiyor mu ee ustun islak gidiyor ozaman hastaneye dimi altin yani :)
Valla ben gidene kadar 4 tane alt değiştim hiç aklıma gelmedi altıma ped koymak haliyle ıslaktı altım( gider gitmez soyuyolar zaten altına bez bağlayıp önlük giydiriyorlar
Valla senin kız özlemiş anneyi hemen ksvuşmak istiyo :)) kuzum benimanladim canim benim o an baya korku endiseyle ne yapacagini sasiriyor insan desene.
bugun gittik doktora bas asagidaydi doktor kanala dayamis kafasini dedi bekliyor yani kizim :)
34 haftaligiz hemen dogucak diye endise etmeyinde kafasi kanalin girisinde dedi sasirdim ama hissediyordum baya asagida baski hissediyordum :)
Valla senin kız özlemiş anneyi hemen ksvuşmak istiyo :)) kuzum benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?