Kesi olmadan normal olursan özel bölgen çok genişliyormuş canım eskisi gibi olmuyormuş bide yırtılma ihtimali varslm bende ne kadar korksam da normal doğum istiyorum sancıdan değilde kesip dikiyolar ya ondan çok korkuyorum acaba kesi olmadan normal doğum olmaz mı bide çatı muayenesinden çok korkuyorum çok acıyor mu
Kesi olmadan normal olursan özel bölgen çok genişliyormuş canım eskisi gibi olmuyormuş bide yırtılma ihtimali var
O sancıdan sonra onu duymuyomuşsun öyle diyolar ama bilemedimöyledee peki hissediliyomu acaba kesip dikerken
O sancıdan sonra onu duymuyomuşsun öyle diyolar ama bilemedim
Evet canım bazı yerlerde uyuşturuyolarmış Bende doktoruma dicem uyuştursunben hiç inanmıyorum ya öyle diyenlere orası kesiliyo canlı canlı hissetmez olur mu ele dikilrken daha da hissedilir sonuçta bebek çıkmış oluyo ve rahatlıyosun herşey hissedilir o an ama uyuşturuyolar diyola hem keserken hem dikerken bari öyle olsa
Evet canım bazı yerlerde uyuşturuyolarmış Bende doktoruma dicem uyuştursun
Canım sezeryan hiç düşünme onunda sonrası varaynen en azından hissetmeyiz ya o anı yaşamak istiyorum sırf bu yüzden sezeryan olmak istemiyorum
Canım sezeryan hiç düşünme onunda sonrası var
Aynen öyle... Sonunda mutluluk var Allahın izniylrevet onunda sonrası çok kötü en iyisi normal doğum hayatta bi kere yaşanacak çok güzel bi duygu napalım bebişlerimiz için biraz katlanacaz
VALLA BEN ZATEN SENİN BU CESARETİNE HATAYIM TATLIMDogumdan korkmayan bir ben varim sanirimustelik kizim uc aylikken tekrar hamis kaldim hicmi hic korku yok bende yaa anormalmiyim neyim
Benim bi kizim var birde oglum olacak nasipse :) benim esimde oyle evlendik bi hafta oldu bana niye hamile kalmiyosun diye soruyodu sanki elimde olan bise :) valla canim dogum oyle korkulacak bise degil gibi dayanabiliyosun uc bes disini sikinca cikiyor cocuk zaten kizimda 3 ikinmada geliverdi valla :)VALLA BEN ZATEN SENİN BU CESARETİNE HATAYIM TATLIM
EŞİM TUTTURDU Bİ DE KIZIMIZ OLSUN DİYE.
SİNİR ETTİ
ÖNCE BUNU ATLATIYIM DA
KORKU FENA VAR
AAA YA DİŞİM KIRILIRSA ŞİMDİ. ALIRIM SENİN PITIRCIĞIN DİŞLERİNİ :)Benim bi kizim var birde oglum olacak nasipse :) benim esimde oyle evlendik bi hafta oldu bana niye hamile kalmiyosun diye soruyodu sanki elimde olan bise :) valla canim dogum oyle korkulacak bise degil gibi dayanabiliyosun uc bes disini sikinca cikiyor cocuk zaten kizimda 3 ikinmada geliverdi valla :)
Pitircigim 8 aylik oldu hala dis cikartmadi teyzesi veririz cikinca bitanede sana :) yani bazilari gercekten cok abartiyor canim yok kizgin sis batiyo gibi oluyomusta yok canli canli seni kesiyolarmista gercekten dayanilacak bisey yani dogum yapinca diyorsunki aaaa az once dogum yapan benmiyim gercektenAAA YA DİŞİM KIRILIRSA ŞİMDİ. ALIRIM SENİN PITIRCIĞIN DİŞLERİNİ :)
BEN HİÇ ADET SANCISI ÇEKMEDİM. HİÇ CAN ACISI YAŞAMADIM NASIL BİŞEY BİLMİYORUM DOĞUM SANCISI
AMA ŞU Bİ GERÇEK Kİ İNSANIN İÇİNİ FERAHLATIYOSUN
BEN GEÇEN SENE ŞUBATTA KÜRTAJ OLMUŞTUMPitircigim 8 aylik oldu hala dis cikartmadi teyzesi veririz cikinca bitanede sana :) yani bazilari gercekten cok abartiyor canim yok kizgin sis batiyo gibi oluyomusta yok canli canli seni kesiyolarmista gercekten dayanilacak bisey yani dogum yapinca diyorsunki aaaa az once dogum yapan benmiyim gercektenkendinizi hep ben yaparim en fazla ne olabilirki diye motive edin alt tarafi 7 8 saat neki yani ben hep oyle derdim cok siddetli sancilarim 5 saat surdu yani ins kolay kolay dogumlar yaparsiniz
AYYYYY TAHİNLE PEKMEZİ ÇOKKKK SEVİYORUM AMA TATLI YİYEMİYORUMadasu bundan sonrasında dikkat et.kilonun kalıcı olmasını istemiyorsan.
ben sadece hastanede yerdim çikolatayı mesela.o da ultrasona girerdim çocuk hareket etmezdi.
git çikolata ye gel derdi doktor öyle yani:)ama çok kuruyemiş yedim doğumdan sonra çok tahinli pekmez yedim süt
olsun diye.günde bir kase tahinli pekmez yerdim düşün.ye de yemişken bari çocuğa da yarasın mantık bu olsun sadece.
Uyutulmadan kurtaj olmaya cesaret eden cokta kolay dogurur canim merak etmeBEN GEÇEN SENE ŞUBATTA KÜRTAJ OLMUŞTUM
ISRARLA BAYILTALIM DEDİ DOKTOR. ÇOK ZAYIFSIN DAYANAMAZSIN BU ACIYA...45 KİLOYDUM
NE BAYILTILDIM NE UYUŞTURULDUM VE KÜRTAJ OLDUM. CABA ONDAN DAHA MI FAZLA ACIR
DİKİŞLERİN İYİLEŞMESİ AYLAR SÜRMEZ DEĞİL Mİ?Uyutulmadan kurtaj olmaya cesaret eden cokta kolay dogurur canim merak etme
Kesi olmadan normal olursan özel bölgen çok genişliyormuş canım eskisi gibi olmuyormuş bide yırtılma ihtimali var
İnşallaah canımm :))hadi yaaauyuşturuluyomuş ama iğneyle :) bu gün nst ye bağlandım yan oda doğumhaneydi. normal doğum içinmiş. küçücük bebekleri gördüm çok tatlılar. bir kadın doğumhaneden tekerlekli sandalyeyle çıkarken bebeğini kucağına almış öyle çıkıyormuş onu annem görmüş. onları görünce bi özendim ki :) inşallah o günleri hayırlısıyla görürüz hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?