Doğum korkusu sardı dört bir yanımı....

slm bende ne kadar korksam da normal doğum istiyorum sancıdan değilde kesip dikiyolar ya ondan çok korkuyorum acaba kesi olmadan normal doğum olmaz mı bide çatı muayenesinden çok korkuyorum çok acıyor mu
Kesi olmadan normal olursan özel bölgen çok genişliyormuş canım eskisi gibi olmuyormuş bide yırtılma ihtimali var

Ya aynen ben de en cok cati muayenesiyle kesi dikisten korkuyorum.Daha cok var ama simdiden bunlari dusunuyorum cok cok korkunc geliyo

O sancıdan sonra onu duymuyomuşsun öyle diyolar ama bilemedim

ben hiç inanmıyorum ya öyle diyenlere orası kesiliyo canlı canlı hissetmez olur mu ele dikilrken daha da hissedilir sonuçta bebek çıkmış oluyo ve rahatlıyosun herşey hissedilir o an ama uyuşturuyolar diyola hem keserken hem dikerken bari öyle olsa

Evet canım bazı yerlerde uyuşturuyolarmış Bende doktoruma dicem uyuştursun

Dogumdan korkmayan bir ben varim sanirim ustelik kizim uc aylikken tekrar hamis kaldim hicmi hic korku yok bende yaa anormalmiyim neyim
VALLA BEN ZATEN SENİN BU CESARETİNE HATAYIM TATLIM
EŞİM TUTTURDU Bİ DE KIZIMIZ OLSUN DİYE.
SİNİR ETTİ
ÖNCE BUNU ATLATIYIM DA
KORKU FENA VAR

VALLA BEN ZATEN SENİN BU CESARETİNE HATAYIM TATLIM
EŞİM TUTTURDU Bİ DE KIZIMIZ OLSUN DİYE.
SİNİR ETTİ
ÖNCE BUNU ATLATIYIM DA
KORKU FENA VAR
Benim bi kizim var birde oglum olacak nasipse :) benim esimde oyle evlendik bi hafta oldu bana niye hamile kalmiyosun diye soruyodu sanki elimde olan bise :) valla canim dogum oyle korkulacak bise degil gibi dayanabiliyosun uc bes disini sikinca cikiyor cocuk zaten kizimda 3 ikinmada geliverdi valla :)

AAA YA DİŞİM KIRILIRSA ŞİMDİ. ALIRIM SENİN PITIRCIĞIN DİŞLERİNİ :)
BEN HİÇ ADET SANCISI ÇEKMEDİM. HİÇ CAN ACISI YAŞAMADIM NASIL BİŞEY BİLMİYORUM DOĞUM SANCISI
AMA ŞU Bİ GERÇEK Kİ İNSANIN İÇİNİ FERAHLATIYOSUN

Pitircigim 8 aylik oldu hala dis cikartmadi teyzesi veririz cikinca bitanede sana :) yani bazilari gercekten cok abartiyor canim yok kizgin sis batiyo gibi oluyomusta yok canli canli seni kesiyolarmista gercekten dayanilacak bisey yani dogum yapinca diyorsunki aaaa az once dogum yapan benmiyim gercekten kendinizi hep ben yaparim en fazla ne olabilirki diye motive edin alt tarafi 7 8 saat neki yani ben hep oyle derdim cok siddetli sancilarim 5 saat surdu yani ins kolay kolay dogumlar yaparsiniz

BEN GEÇEN SENE ŞUBATTA KÜRTAJ OLMUŞTUM
ISRARLA BAYILTALIM DEDİ DOKTOR. ÇOK ZAYIFSIN DAYANAMAZSIN BU ACIYA...45 KİLOYDUM
NE BAYILTILDIM NE UYUŞTURULDUM VE KÜRTAJ OLDUM. CABA ONDAN DAHA MI FAZLA ACIR

AYYYYY TAHİNLE PEKMEZİ ÇOKKKK SEVİYORUM AMA TATLI YİYEMİYORUM
MİDEM BULANIYOR HALA
ANLAMIYORUM Kİ BU KİLOLAR NERDEN GELDİ :))))))))))

BEN GEÇEN SENE ŞUBATTA KÜRTAJ OLMUŞTUM
ISRARLA BAYILTALIM DEDİ DOKTOR. ÇOK ZAYIFSIN DAYANAMAZSIN BU ACIYA...45 KİLOYDUM
NE BAYILTILDIM NE UYUŞTURULDUM VE KÜRTAJ OLDUM. CABA ONDAN DAHA MI FAZLA ACIR
Uyutulmadan kurtaj olmaya cesaret eden cokta kolay dogurur canim merak etme

Uyutulmadan kurtaj olmaya cesaret eden cokta kolay dogurur canim merak etme
DİKİŞLERİN İYİLEŞMESİ AYLAR SÜRMEZ DEĞİL Mİ?
BEN TEK BAŞIMA YAŞIYORUM
AİLEM UZAKTA EŞİM DE BAZEN ŞEHİR DIŞINA ÇIKIYOR VE İŞLERİMİ KENDİM YAPMAK ZORUNDAYIM
OĞLUMA DA KENDİM BAKMAK ZORUNDAYIM
SANIRIM EN GÜZEL YÖNÜ KİLOLAR...
Bİ DE HAMİLELİKTEN MİDİR BİLMEM AMA BENİM VAJİNADA CİDDİ DARALMA OLDU HERKESİN AKSİNE.

Kesi olmadan normal olursan özel bölgen çok genişliyormuş canım eskisi gibi olmuyormuş bide yırtılma ihtimali var

hadi yaaauyuşturuluyomuş ama iğneyle :) bu gün nst ye bağlandım yan oda doğumhaneydi. normal doğum içinmiş. küçücük bebekleri gördüm çok tatlılar. bir kadın doğumhaneden tekerlekli sandalyeyle çıkarken bebeğini kucağına almış öyle çıkıyormuş onu annem görmüş. onları görünce bi özendim ki :) inşallah o günleri hayırlısıyla görürüz hepimiz

İnşallaah canımm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…