Doğum korkusu sardı dört bir yanımı....

Ayy valla yorumlari okuyunca dogumum geldi aklimaa ayy cok sukur atlattim yirtilmamda olduu 15 saat sancida cektim atlattim cok sukur oglum buyudu bile Allah herkese yardim etsin Insallah

23 nisan da kızıma kavuştum çok şükür :) normal doğum yaptım şu an ne dikiş kaldı ne bişey çok rahatım kesinlikle normal doğumu tavsiye ediyorum. hemşireler epidural yapalım diye baskı yaptılar resmen ama istemedim sonradan sorun yaşayanlar varmış görüyorum haberlerde. epiduralsiz normal doğum yaptım.

gece 3 de sancım başladı. 4 ten sonra çok sık sancı oldu. 7 ye kadar evde çektim sancımı 7 de evden çıkıp hastaneye gittik. 8 e kadar nst de kaldım açılmam 5 cm olmuş. odaya aldılar 15 dk falan sonra suni sancıyı getirdi. istemedim ama açılman olmazsa saatlerce çekersin dedi. epidural yapalım dedi. suni sancının da faydası olmazsa sezeryana alırız dedi. istemedim epidural. suni sancıyı takınca suyum geldi. hemşire baktı suyun da nişanın da gelmiş dedi. açılmayı kontrol etti 8 cm olmuş bebeğin başına dokunuyorum dedi . çok şükür kısa süre suni sancı çektim. resmi tatil olduğu için dr evden gelecekti. doğum haneye aldılar. dr gelene kadar hemşire bebeği tuttu resmen gelmesin diye. dr 15 - 20 dk ya kadar geldi. doktor gelince 2- 3 kuvvetli ıkınmada bebeğim doğdu. hemşire doğum saati 10.00 dedi.
bebeğimi karşıya koydular boyunu kilosunu ölçüyorlar o orada ağlıyor ben yattığım yerde ağlıyorum çok şükür Allahım diye. bebeğin sonu da gelince dr dikişi attı. doğumhaneden çıkarken bebeğimi kucağıma alarak çıktım ailem kapıda bekliyordu. çıkarken de ağlıyordum ama canım yandığı için değil mutluluk ve şükür gözyaşlarıydı bunlar.

bu gün 24 günlük oldu prensesim uyuyor şimdi yanı başımda şükürler olsun :) darısı tüm hamilelerin ve evlat sahibi olmak isteyenlerin başına inşallah.

ay canim ya ne mutlu sana :)
bende normal dusunuyorum suan hersey normal gpzukuyorsun insallahta ogle devam edicek bebek simdiden pozisyonunu almis bile ama biraz korkuyorum ilk gebeligim rabbim sabrini verir insallah.
allah size bagislasin insallah bende prensesimi kucagima alirim sag saglim

kızlar suni sancıyı biliyorumda normal doğumda epidural ne demek şimdiden bileyimki o anda müdahale edebileyim

Benimde ilk bebegimdi 15saat sanci cektim hic korkma o an okadar guclu hissediyorsunki kendini anlatamam ya ben kadin doktoruna gitmeye korkardim gercekten. Bi ikinmada dogrursunuz hepiniz Insallah

Benimde ilk bebegimdi 15saat sanci cektim hic korkma o an okadar guclu hissediyorsunki kendini anlatamam ya ben kadin doktoruna gitmeye korkardim gercekten. Bi ikinmada dogrursunuz hepiniz Insallah

insallah canim herkez ogle diyor sabrini veriyormus rabbim :)

Kızlaaarrr bu konuyu ben açmıştımm bende doğurdum şükür olsun. 37 haftalıktıj tam sabahtan evi temizledim kocam geldi 5 gibi kuaföre gideyim dedim gittim saçımı kestirdim daha 3 hafta vardı ama kuaförlede şakalaştık şimdi doğuruyormuşum bide diye neyse eve geldim 8 9 gibi gittim duş aldım fırında yemeğim vardı çıkardım eşimle onu yedik yattım bebeğim kıpır kıpırdı hiç durmadı bütün gün neyse gece 1 gibi tuvalete kalktım geri yattım yarım saat sonra bi damla bişe aktı gibi oldu kalktım noluyo dedim bida tuvalete gittim geri yattım sonra bida tuvaletim geldi ayağa bi kalktım suyum patladı çeşmeden boşalırcasına su geliyordu nasıl korktum hemen eşimi uyandırdım bi yandanda korkudan ağlıyorum eşim kalktı üstünü giydi annesini falan aradı tabi heryer su oluyor benim aklıma altıma bez koymak bile gelmedi 4 tane pijama değiştim giderkende bez koymadım yol boyunca aktıda aktı beraberinde kan geldi doktor doğum başlıyor dedi ama benim hiç sancım yoktu suni taktılar 4 cm açılmam vardı özel odaya geçtik saat 2 gibi hastanedeydim 6 7 e kadar sancı verdiler sonra epudural istedi doktorum yaptılar ama hala açılmam yoktu bebeğimin kalp atışları yavaşladı bana hemen oksijen verdiler ve doktor normal doğuma kadar bekleyemez dedi acil sezeryan dedi ve 7:30da acil sezeryanla bebeğimi aldım kucağıma o duyguyu tarif edemem size o kadar kutsal ki... Rabbim herkese nasip etsin ... 1 haftada ayaklandım çok şükür .. Ama epuduralın ağrısını size anlatamam boynum kopacak gibiydi bir hafta boyunca ne kıpırdatabildim gülsem bile ağlayacak kadar ağrıyordu ... Ama doktorum çok iyiysi şuan dikişlerim bile görünmüyor süperim 40ımızda çıktı şükür olsun korkmayın kızlar olup bitiveriyor

Ayy ne güzel ya sağlıkla büyütün bebişinizi benimde en büyük korkum suyum patlarsa yetişemem falan diye telaş ediyorum

canim benim ya ne guzel kavusmussun melegine darisi bizim basimiza artik benimki simdiden donmus korkuyorum erken gelmesin diye.
rabbim size bagislasin bahti kaderi guzel olsun insallah ♡

Ayy ne güzel ya sağlıkla büyütün bebişinizi benimde en büyük korkum suyum patlarsa yetişemem falan diye telaş ediyorum
Yok canım merak etme su patlayınca hemen doğmuyo zaten benimde öyle korkularım vardı hiç düşünüldüğü gibi olmuyor

canim benim ya ne guzel kavusmussun melegine darisi bizim basimiza artik benimki simdiden donmus korkuyorum erken gelmesin diye.
rabbim size bagislasin bahti kaderi guzel olsun insallah ♡
Normal canım o haftalarda dönmesi benimde dönmüştü daha yer değiştirir o

inşallah sağ salim kavuşursun bebeğine.. :) korkma Rabbim sabrını veriyor o anda. en güzeli normal doğum mecbura kalınırsa sezeryan düşünülmeli bence. doğumdan kısa süre sonra toparlanılıyor normal doğumda.

benim doğumum sancıyla başladı. 4 saat evde sancı çektim. su ve nişan hastanede suni sancı verilince geldi, hemen doğuma aldılar. sancı sıklaşınca suyu beklemeyin. önce su gelirse de hiç beklemeyin hastaneye gidin. ben suyun gelmesini de evde bekleseymişim yolda doğururmuşum :)

aynen herkez ogle soyluyor bebegim normal dogumdan sonra cabuk toparlaniliyormus birde bu lohusa suresini merak ediyorum hani kanamayi
ne kadar suruyor agri oluyormu yogunmu felan.
allah razi olsun dileklerin icin birtanem insallah kavusurum melegime

Esentepe Tıp Merkezinde DEMET HAYTOĞLU diye bir dr var. ONA SAKIN GİTMEYİN. benle aynı gün birinin doğumu vardı. kadın saatlerce suni sancı çekmiş açılması olmamış. duyduğuma göre resmi tatil diye gelmemiş.

ben önceki hamileliğimde ona gittim kontrollere rahim ağzı yetmezliğim varmış farkedemediği için 22 haftalık hamileyken bebeğimi erken doğumda kaybettim. en yakında mudanya devlet hastanesi vardı oraya gitmiştim kendisine ulaşmış ailem o gün hastanede yenidoğan yoğun bakımı dolu olduğu için beni hastaneye kabul etmedi. mudanya devlet hastanesi beni şevket yılmaz hastanesine gönderdi oraya da gelmedi.

kız kardeşiminde yumurtalıklarında kist vardı. kızın adet olmasını bekledi. o arada kist büyüdü tabi. o kadar çok bekletmiş ki bizi kist kardeşimin yumurtalıklarının birini sarmış. ameliyatta bir yumurtalığını aldılar dörtçelik çocuk hastanesinde.

yani kendisinin bize verdiği zararlar büyük.

millet dikişim 5 günde 1 haftada düştü diyor benimki 2 haftada düştü. o sürede merasimle oturup kalkıyordum. ama yürümemde sorun yoktu. gezinebiliyordum. hastaneden çıkınca yoğun kanama 2 gün sürmedi bile. sonra adet kanaması gibi oldu. azalarak devam etti. 20. günde kesildi son birkaç gündür normal akıntım vardı. dünden beri o da yok rahatım yani artık. karnımı da sardım eskisi kadar azaltamadım ama bayağı küçüldü. hamile kaldığımda 58 kiloydum. doğuma 70 ile girdim 23 nisanda doğum yaptım şu an 62 kiloyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…