Doğum korkusu

Arkadaşım sen bunlari bu hamile kadina yazmaktan cekinmedinmi gerçekten. Bukadar insan hissetmemis gorumcende bi talihsizlik olmuş bu kadını ne diye korkutuyorsun? Kendine saklasaydın olmazmiydi . Ben bir kez bile duymadım sezeryan ile dogumda kesilirken hissedeni. Hayret bişey. İşiniz gücünüz insanlara negatif enerji saçmak olmasin yani..

Çok teşekkür ederim gerçekten duygularıma tercüman oldunuz negatif şeyler okuyunca gerçekten daha kötü oluyorum sanırım bu Doğum içi biraz da şans meselesi umayım şansım yaver gider

İnsallah bende anlattı günüz gibi kolay doğurabilirim Benin de canım cok kıymetli

Bu arada bir komsumuzun kızı vardı. O da epilepsi hastasiydi ve normal doğumda vefat etti. Doktorun ne diyorsa onu yap sakin risk alma.Allahım yavrunu sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.

Bu arada bir komsumuzun kızı vardı. O da epilepsi hastasiydi ve normal doğumda vefat etti. Doktorun ne diyorsa onu yap sakin risk alma.Allahım yavrunu sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.
Offffff allahım ne kötü Ne zaman oldu bu olay

Ayni korkulari cok yasadim ben de.
Ama o kadar rahat gecti ki.
Aklinizdan atin. Dusunmeyin.
O an geldiginde o kadar rahat olacak ki yasayip goreceksiniz. Akisina birakin.

Spinal dedigin belden asagi uyusturma heralde.bnm apandisit patlamisti kucukken belden asagi uyusturup ameliyar yaptilar korkulucak bisi yok hicbisi hissetmiyosun bisi olmaz

Dogum yapicagin tarihi kacinci haftada aldin bnde sezeryan olcamda 34 haftadayim bu haftalar da tarih veriliyomu

Ne yapalım yalandan telkin mi edelim? Gerçekler böyle malesef, sorunsuz geçiren de var problem yaşayan da var. Bilinçli olmak ve hazırlıklı olmak şart.

İnsanların çoğu stresten, baskıdan doğumda ölümcül ağrı hissediyor.
Ama bakıyorum ki siz inatla kötülükleri üstünüze çekiyorsunuz.
E tabi ki bunun karşılığını alacaksınız.
Ne diyelim.

Bebeciklerin ayakları çok üşür. Ona patikler ördün mü canım. Sonra uyurken uyku arkadaşına da ihtiyacı olabilir. Ona gözleri yumuk küçük bir tavşancık örebilirsin mesela. Sen bu şirin şeylerle uğraşmalısın. Bırak ameliyat işini doktorun düşünsün. Onun işi değil mi?! Elinden gelenin en iyisini yapacaktır zaten. Endişe edecek bir durum yok. Sen bebişinin hazırlıklarına yoğunlaş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…