Ben de yaklaşık 7 ay evvel oldum. Erken doğum olduğu için inanın tarifsiz bir korku ve çocuğum yaşayacak mı endişesi ve de zaten şok ile girdim doğuma. bahsettiğiniz şekilde yapılan sezeryan esnasında verilen sakinleştiricilerle hiç endişe yaşayamıyorsunuz. Tahmininizden çok daha kolay. Aksine zor olan sonrası.. Acısı fenadır sezeryanın. Hoş ben o halde küvez yolu arşınladım. Tatlı dediğim canımın tatlı olmadığını gördüm bu vesileyle. Allah yardımcınız olsun. Birden bire olur biter, sağ selim alınız kucağınıza.Kızlar deneyimli arkadaşlar dan bana yardımcı olmasını istiyorum 28 haftalık hamileyim ve epilepsi hastasıyım bu yüzden normal Doğum yapamayacağım doktorum risk alamayacağını söyledi hem nöroloji doktoru hemde kadın Doğum cu spinal sezeryan olmam gerekiyormuş yanlız gelin görün kı ben cok korkuyoeum uykularım kaçıyor sanki ameliyathaneden çıkmayacak mısım gibi hissediyorum bu korkumu nasıl yenebilirim
Olumsuz düşünme bende spinalle doğurdum, normal Doğumda krize girme ihtimalin daha yüksek olabilir o yüzden doktorun verdiği karara güvenmen lazım herşeyden önce kendine güven. Zaten gözün açık olacak korkmaKızlar deneyimli arkadaşlar dan bana yardımcı olmasını istiyorum 28 haftalık hamileyim ve epilepsi hastasıyım bu yüzden normal Doğum yapamayacağım doktorum risk alamayacağını söyledi hem nöroloji doktoru hemde kadın Doğum cu spinal sezeryan olmam gerekiyormuş yanlız gelin görün kı ben cok korkuyoeum uykularım kaçıyor sanki ameliyathaneden çıkmayacak mısım gibi hissediyorum bu korkumu nasıl yenebilirim
Bana özelden ulaşabilir misiniz Eger İstanbul'da isenisCanım ben Doğum fotografcısıyım bir sürü Doğuma şahit oluyorum.çok kısa sürüyo zaten hem kendinde olup bebeği hemen görüyosun hemde bişey hissetmiyosun ben hiç acı çekeni görmedim merak etme.sag Salim alırsın bebişini kucağına inşallah
Canim epilepsi Ne tam olarak biliyor Musun bilmiyorum ayrıca artık bütün doktorlar normal Doğuma yönlendiriyor en azından devlet hastaneleri bu şekilde normal istememesinin sebebi dogum esnasında Allah korusun kriz geçirip bebeği sıkıştırıp boğmam ve ölümüne sebep olmam şimdi siz karar verin gerekli mi değil miValla bilemiyorum doktorlar sezaryen yapmak için bahane arıyorlar. Epilepsi hastalığı gerçekten sezaryen sebebi midir emin degilim kendi adima.
Ben 2 kere sezaryen oldum. 2. Si spinal anestezi idi. 2 sinin de ameliyat sonrasi ağrısı oluyor. İlk sezaryen sonrası kendi başıma oturup kalkmam 2 haftam almıştı. . 2.Sezaryenden sonra ben bol bol ağrı kesici kullandım. 3. Gün kendim oturup kalkıyordum. Spinal anestezi sonrası sırt ağrısı çok oluyor. Elektrikli sırt pedlerı vardır. Onlardan alın. Sıcak iyi geliyor o ağrıya.
Ben cok heyecanlı bir insanım korkum ameliyathane ile ilgili o ortam beni gerer diye düşünüyorum birde ya kanamam olursa falan böyle seyler doktoruma sakinleştirici yaparmosınız diye sordum yapmıyoruz cünkü o ilaçlar bebege geciyor Dedi belki de yapıyorlar dır nilmypıem amaOlumsuz düşünme bende spinalle doğurdum, normal Doğumda krize girme ihtimalin daha yüksek olabilir o yüzden doktorun verdiği karara güvenmen lazım herşeyden önce kendine güven. Zaten gözün açık olacak korkma
Cok sağolun içimi rahatla tıyor sunuz bu şekilde yaşayıp görücem bende umarım bende sizler gibi rahat geçiririmKorkacak bi durum yok inan. 6 ay önce yavrumu spinal sezaryenle d ogurdum. 10 da girdim ameliyathaneye candan erçetin şarkıları eşliğinde yanimda esim bebegimi dogurdum ve 10.30 da ciktim. 4 saat sonra ayağa kalktım. 3 gun hastanede kaldık bebegim de enfeksiyon riski vardi. 4. Gün dusumu aldım eşimle market alışverişine çıktık ve ev işlerine basladim. Ilk 10 gün yataktan kalkarken eşimden yardım aldım onun dışında gayet rahattim 15. günden sonra ise ameliyattan önceki haline döndüm. Korkma
O iğneyi hissetmiyorsun bu arada.ameliyattan sonra kahve ve bol su ic bas agrisi da olmaz.
Evet Can'ım o yüzden sezeryan istiyor Zaten doktorlarOlumsuz düşünme bende spinalle doğurdum, normal Doğumda krize girme ihtimalin daha yüksek olabilir o yüzden doktorun verdiği karara güvenmen lazım herşeyden önce kendine güven. Zaten gözün açık olacak korkma
Canim epilepsi Ne tam olarak biliyor Musun bilmiyorum ayrıca artık bütün doktorlar normal Doğuma yönlendiriyor en azından devlet hastaneleri bu şekilde normal istememesinin sebebi dogum esnasında Allah korusun kriz geçirip bebeği sıkıştırıp boğmam ve ölümüne sebep olmam şimdi siz karar verin gerekli mi değil mi
TEşekkür ederim amin insallah olacak diye bir kaide Yok ama riskli olduğu için doktorlar risk almak istemiyor samırımEpilepsinin ne oldugunu çok çok iyi biliyorum. Riskiniz bu kadar ciddiyse tabiki sezaryen. Allah sağlıkla bebeginize kavuşmanizi nasip etsin. Geçmiş olsun.
dua et allah yardimcin olsun spinal ya da epidural gayet iyi ama ben uyutulmayi tercih ederdim cunku doktor 45 dakika sonra kizini goreceksin dedi ve bende olay bitti heyecandan panik atak gecirdim nefes alamadim dilim agzimda donmedi kulaklarim duymadi cok ilginc geliyor hala sonra var gucumle beni uyutun diye bagirmistim sakinlestirici yapilabiliyormus aslinda benim gibi heyecanlanirsan o da tehlikeliKızlar deneyimli arkadaşlar dan bana yardımcı olmasını istiyorum 28 haftalık hamileyim ve epilepsi hastasıyım bu yüzden normal Doğum yapamayacağım doktorum risk alamayacağını söyledi hem nöroloji doktoru hemde kadın Doğum cu spinal sezeryan olmam gerekiyormuş yanlız gelin görün kı ben cok korkuyoeum uykularım kaçıyor sanki ameliyathaneden çıkmayacak mısım gibi hissediyorum bu korkumu nasıl yenebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?