- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
Arkadaslar beni yanlis anlamayin. Bu benim saglikli 2. gebeligim isteyerek oldu tabii ki cok sukur. 8 yasinda bi kizim var. Bundan uc sene once bir yil arayla iki tane bebegim karnimda öldü. Biri 8 digeri 9 haftalikti. İlkini dusurene kadar iki gun suni sanci verdiler, sonrasi kurtaj. İkinciye hamileyken babami kaybettim. İkincide normal dogum agrilari ile dustu ama yine kurtj olmak zorunda kaldim. Bu hamileligimin 26 haftasinda tromboze olmus iki tane hemoroit sorunum cikti. Nasil dayanilmaz agriydi onlar. Gecmedi ve 31 haftalikken ameliyat olmak zorunda kaldim. Dikisler kanamalar agrilar acilar dayanilir gibi degildi. Olmej istedim inaninki. İki ay boyunca popomun ustune oturamafim, inim inim inledim, danalar gibi bagirdim. Daha yeni toparladi makat bolgem. O yuzden artik offf diyecek, aci cekecek dermanim kalmadi.
Anneliğe hazır olduğunu düşünmüyorum.ben normal doğum yaptım,çok kötü bir doğumdu.sonrasında ağrım sızım oturamayışım vs günlerce sürdü ama tek tesellim şükürki bebeğim sağlıklı ve kucağımdaydı.anneliğe hazır değilsin çünkü annelik uykusuzluk,bazen yemek bile yiyememek,stres vs vs sıkıntısı çok olan bir durum.her sıkıntıda onun yüzünden dediğin "o" senin yavrun olacak.kusura bakma sana teselli veremeyecemCevaplariniz icin cok tsk. Bebekle ilgili birsey zaten dusunemiyorum,, Rabbimin gucune gitmesin, acisini gostermesin ama onun yuzunden cekicem butun sikintilari. Kafayi yedim yaaa. Allah yardimcimiz olsun insallah.
Cnm ikinci msj okumadin sanirim, ben annelige hazirim cok da istedik bu bebisi. Bakmak, buyutmek, gunlerce uykusuz kalmak hic onemli degil. Beni yasadiklarim mahfetti.Anneliğe hazır olduğunu düşünmüyorum.ben normal doğum yaptım,çok kötü bir doğumdu.sonrasında ağrım sızım oturamayışım vs günlerce sürdü ama tek tesellim şükürki bebeğim sağlıklı ve kucağımdaydı.anneliğe hazır değilsin çünkü annelik uykusuzluk,bazen yemek bile yiyememek,stres vs vs sıkıntısı çok olan bir durum.her sıkıntıda onun yüzünden dediğin "o" senin yavrun olacak.kusura bakma sana teselli veremeyecem
Bende öyle Karnımı yaracaklar dîye korkuyodum ama taş çatlasa 15 cmlik bi iz var karnımda. Tamamen uyutmayacaklar bebeğinizin sesini duyabileceksiniz bu çok güzel.Arkadaslar, persembe gunu epidural sezeryan olacagim kismetse. Ama acaip korkuyorum, kat kat kesikler, acilar, agrilar nasil dayanacagim. Kafayi yiyecek, cildiracak gibi oluyorum. Atamiyorum aklimdan, kimse beni anlamiyor, herkes esimde dahil girip cikacaksin diyor ama ben kendimi bi turlu rahatlatamiyorum.. nolur yardim edin.
Siz sezeryan oldunuz mu daha once?Sezeryan buyuk bir ameliyat, ve dediginiz gibi kat kat kesikler, vs. Acisiz olmasi imkansiz yani.
Mecbur, cekeceksiniz acisini bir muddet. Agri kesicinizi alir, dinlenmenizi yaparsiniz, atlatirsiniz.
Normal dogum yapmaniz mumkun degil mi?
Arkadaslar, persembe gunu epidural sezeryan olacagim kismetse. Ama acaip korkuyorum, kat kat kesikler, acilar, agrilar nasil dayanacagim. Kafayi yiyecek, cildiracak gibi oluyorum. Atamiyorum aklimdan, kimse beni anlamiyor, herkes esimde dahil girip cikacaksin diyor ama ben kendimi bi turlu rahatlatamiyorum.. nolur yardim edin.
canım zaten artık dikiş falan yok lazerle ki epidural olanlar dahada rahat oluyor ağrı olan saatlerde uyuşukluk olduğundan hissetmiyorsun hiç canını sıkma allah sağlıkla kucağına almayı naspi etsni.Cevaplariniz icin cok tsk. Bebekle ilgili birsey zaten dusunemiyorum,, Rabbimin gucune gitmesin, acisini gostermesin ama onun yuzunden cekicem butun sikintilari. Kafayi yedim yaaa. Allah yardimcimiz olsun insallah.
Arkadaslar beni yanlis anlamayin. Bu benim saglikli 2. gebeligim isteyerek oldu tabii ki cok sukur. 8 yasinda bi kizim var. Bundan uc sene once bir yil arayla iki tane bebegim karnimda öldü. Biri 8 digeri 9 haftalikti. İlkini dusurene kadar iki gun suni sanci verdiler, sonrasi kurtaj. İkinciye hamileyken babami kaybettim. İkincide normal dogum agrilari ile dustu ama yine kurtj olmak zorunda kaldim. Bu hamileligimin 26 haftasinda tromboze olmus iki tane hemoroit sorunum cikti. Nasil dayanilmaz agriydi onlar. Gecmedi ve 31 haftalikken ameliyat olmak zorunda kaldim. Dikisler kanamalar agrilar acilar dayanilir gibi degildi. Olmej istedim inaninki. İki ay boyunca popomun ustune oturamafim, inim inim inledim, danalar gibi bagirdim. Daha yeni toparladi makat bolgem. O yuzden artik offf diyecek, aci cekecek dermanim kalmadi.
Cnm o acilari bende yasadim hemde iki kere, diger ameliyattada kat kat fazlasi. Benim bebisle alakali bi sorunum yok cok sukur ben ameliyattan korkuyorum. Sana da cok gecmis olsun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin , beni de kurtarsin hayirlisiyla insallah.normal doğum yapmıyorsun neyinden korkuyorsun anlamadım. rabbim bana da bir bebek versede onun nefesini duymak için katlansam bütün acılara. ya kucağına almadan o acıları yaşasaydın. herkes senin kadar şanslı olamıyor malesef. 3 hafta önce bebeğimi düşürdüm bayıltmadan kürtaj yaptılar ağlamaktan beynime ağrılar saplantı çektiğim sancı ve acıda cabası. ama bunu bebeğimi kucağıma alıcam diye çekseydim sesim bile çıkmazdı.
Normal doğumu neden düşünmediniz? Klinik bir durum mu?Arkadaslar, persembe gunu epidural sezeryan olacagim kismetse. Ama acaip korkuyorum, kat kat kesikler, acilar, agrilar nasil dayanacagim. Kafayi yiyecek, cildiracak gibi oluyorum. Atamiyorum aklimdan, kimse beni anlamiyor, herkes esimde dahil girip cikacaksin diyor ama ben kendimi bi turlu rahatlatamiyorum.. nolur yardim edin.
2. mesajı bende şimdi okudum okumayanlarında hamile ve korkusu olan birine böyle acımasız yorumlar yapmasını anlamıyorum ilk doğumunuz olup korkuyorda olabilirdiniz.Alllah yaşadıklarınızı bir daha yaşatmasın çok zor süreçler geirmişsiniz bunların yarattığı korkuyu üstünüzde atamamışsınız galiba .Cnm ikinci msj okumadin sanirim, ben annelige hazirim cok da istedik bu bebisi. Bakmak, buyutmek, gunlerce uykusuz kalmak hic onemli degil. Beni yasadiklarim mahfetti.
Hemoroit ameliyatim cok ywni oldugu icin normal dogum yapamiyorum. Makatim ancak iyilesiyor diyebilirim, bu dyrumdayken ikinmam daha thlikeli.Normal doğumu neden düşünmediniz? Klinik bir durum mu?
Aminn cnm Rabbim kimseye gostermesin, yine de caresiz hastaliklar vermesin. Aynyn oyle yasanilanlarin korkusu benimki buyuk ihtimalle.2. mesajı bende şimdi okudum okumayanlarında hamile ve korkusu olan birine böyle acımasız yorumlar yapmasını anlamıyorum ilk doğumunuz olup korkuyorda olabilirdiniz.Alllah yaşadıklarınızı bir daha yaşatmasın çok zor süreçler geirmişsiniz bunların yarattığı korkuyu üstünüzde atamamışsınız galiba .
Şimdi okudum canım ikinci mesajı.yaşadıkların gerçekten çok zormuş.sert yorumum için özür dilerimCnm ikinci msj okumadin sanirim, ben annelige hazirim cok da istedik bu bebisi. Bakmak, buyutmek, gunlerce uykusuz kalmak hic onemli degil. Beni yasadiklarim mahfetti.
Haklısınız, normal doğumdan sonra yaşadım o hemoroid belasını, korkunc bişi.Hemoroit ameliyatim cok ywni oldugu icin normal dogum yapamiyorum. Makatim ancak iyilesiyor diyebilirim, bu dyrumdayken ikinmam daha thlikeli.
Ogün hayatının en güzel günü olacak ben 3 ay önce doğum yaptım normal diye kendimi paraladım devlet hastanesinde yaptım inan hiç kolay olmadı 18 saatte doğurdum 3 saat dikiş attılar canlı canlı düşün onun için sezeryandan hiç korkma keşke bende inat etmeseydim heryerim dikişti benim ve sonrasında sütüm vardı ama göğüs ucum yoktu eğer bu durumla karşılaşırsan iki başlklı elektrikli süt sağma makinesi al hiç beklemeden bana hemsreler otur emzir makine veremeyiz dediler saf gibi dinledm onları bebeğim kac saat aç kaldı tavsiye olarak yazıyorum uzun oldu kusra bakma hayrlı doğumlar hiç bişeyi kafana takmaArkadaslar, persembe gunu epidural sezeryan olacagim kismetse. Ama acaip korkuyorum, kat kat kesikler, acilar, agrilar nasil dayanacagim. Kafayi yiyecek, cildiracak gibi oluyorum. Atamiyorum aklimdan, kimse beni anlamiyor, herkes esimde dahil girip cikacaksin diyor ama ben kendimi bi turlu rahatlatamiyorum.. nolur yardim edin.
Hayır.Siz sezeryan oldunuz mu daha once?
Cok gecmis olsun cnm sanada, o kdr dikisle oturup nasil cocugu emzirdin. Annelik iste gercekten cok kutsal.Ogün hayatının en güzel günü olacak ben 3 ay önce doğum yaptım normal diye kendimi paraladım devlet hastanesinde yaptım inan hiç kolay olmadı 18 saatte doğurdum 3 saat dikiş attılar canlı canlı düşün onun için sezeryandan hiç korkma keşke bende inat etmeseydim heryerim dikişti benim ve sonrasında sütüm vardı ama göğüs ucum yoktu eğer bu durumla karşılaşırsan iki başlklı elektrikli süt sağma makinesi al hiç beklemeden bana hemsreler otur emzir makine veremeyiz dediler saf gibi dinledm onları bebeğim kac saat aç kaldı tavsiye olarak yazıyorum uzun oldu kusra bakma hayrlı doğumlar hiç bişeyi kafana takma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?