bende cok az dogum lekesi var ayrica ciller ve bircok kahverengi leke var.Umarim almanyada vardir bu krem Tesekkürler archalais icime bir umut düstü .Nefret ediyorum aynalardan .ins. bende kurtulurum tabi kremi bulabilirsem
Archalais canım nerelerdesin.Merak ettiğim şeyler var.Senden bilgi almadan bu kremi almak istemiyorum.Güneş lekelerim var.Sence faydasını görürmüyüm..Kaçıncı günde etkisini gördün sen.Bu krem parfümericilerdemi satılıyrdan mı temin edebiliriz.
Ben hep buralardayım canım. Ben ilk haftada faydasını gördüm. Fakat daha öncede söylediğim gibi önce Acnelyse ve diger birçok şeyle cildimi soydurdum! ve akabinde fade out kullanmaya başladım. Ben kremi parfümericiden aldım. Ama internet üzerinde de satış yapılıyor. Benim bulunduğum şehir küçük bir şehir. Burada bulunuyorsa Ankara da haydi haydi bulunur. Ben Ankara ya çok yakınım. Atla gel burdan alırsın yerimseniben
Canım ya önceden de söylediğim gibi güneş lekelerim var ama çok değil.Sence bendemi senin gibi cilt soyucular kullanıp daha sonramı kullansam .Nedersin?Cilt konusunda takıntılıyımda.Sen zaten cildine bissürü işlem yaptırıp soydurmuşsun.Acaba ondan dolayımı sana çok etkili oldu.Üffffffffff ne bileyim ya.Kafam çok karıştı.Ama madem memnun kalmışsın bende kullanayım.Zararı olmaz dimi?Biliyorum çok konuştum ama bişey daha sorcam.Sen sadece lekelrin üzerine mi sürdün yoksa tüm yüzemi uyguladın.
canım, benim bu kremi aldığım parfümerici aynı zamanda çok samim arkadaşımdır. Bundan bir kaç sene önce onun yüzünde de güneş lekeleri oluşmuştu. Ben bu kremi aldırken onu aynen senin gibi sorguladım. O da bana lekeleri bu kremle geçirdiğini söyledi. Yüzü tertemiz şimdi. Ben tüm yüzüme uyguluyorum ki bir dengesizlik olmasın diye! Gönül rahatlığı ile al canım, ne kaybedersin ki. Ayrıca benim bir çıkarım yokki. Sadece benim gibi bu dertten muzdarip olanlara yardım etmek istedim.
Canım ben bu kremi yüzümde çok yoğun bir şekilde doğum lekeleri yani malesma olduğu için aldım. Şu anda lekelerim neredeyse tamamen yok oldu. Çok yakından ve dikkatli bakılmayınca belli olmuyor. İçeriğindeki maddelerdenmidir nedir bilmiyorum ayrıca cildi pürüzsüz de yapıyor. Bu da benim çok hoşuma gitti. Gerçekten gönül rahatlıyla tavsiye ediyorum.
Arkadaşlar, şu an 18 aylık bir kızım var. Hamileyken yüzümde müthiş lekeler oluşmuştu. Doğumdan sonra geçer diye ümit ettim ama nafile. Geçmediği gibi fazlalaştı üstelik. Çok bunalıma girdim. O kadarki insanların yüzüne dahi bakamıyordum. Sonra bu lekeleri nasıl geçiririm diye araştırmaya başladım. Hatta bu siteye de böyle üye oldum. Tüm forumları okudum. Önce yoğurt karbonat karışımını denedim. Sonra acnelyse-Exipigment. Hatta bir seans lazer bile yaptırdım. Yüzüm yara bere içerisinde kaldı.Çalıştığım için çok zor durumlarda kaldım. Acnelyse in soyucu etkisi olduğu için sürekli pul pul bir ciltle geziyordum. Biraz geçiyor gibi oluyordu sonra tekrarlıyordu. Herkes bir akıl veriyordu. Sürekli alışveriş yaptığım parfümericinin karısı bana bir krem gösteriyordu. Kadına sinir olduğum için inatla o kremi almıyordum. O her gidişimde ısrarla bana o kremi satmak istiyordu. Artık pes etmiştim. Lekelerimle yaşamaya alışmaya karar verdim. Ama bir gün dayanamadım başka bir parfümeriye gidip o kremi aldım. 6 hafta düzenli kullanmak gerekiyor. Ama inanırmısınız ben daha ilk hafta neticesini gördüm. Yüzüm şu anda harika görünüyor. Ne leke, ne iz. Hiç bir şey. Bu kremle ilgili daha önce bir iki konu okumuştum burda ama şimdi bulamadım nedense. Bu nedenle yeni konu açmak istedim. İsim vermem doğru mu bilmiyorum..Modlardan izin almak mı gerekiyor onu da bilmiyorum. Bahsettiğim Krem Fade Out. İçim çok rahat bir şekilde tavsiye ediyorum.
fiyat ne kadar ECZANEDE VARMIDIRTam Adı şöyle: FADE OUT Extra Care - Active Fade Cream. (mavi kuşaklı)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?