doğum mucizesi

ermus

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2013
1.991
3.937
208
37
günlüğüme gelen herkese hoşgeldin...
ben kendimi bildim bileli kiloluyum. özellikle ergenlikle beraber iyice kilo aldım. düğün zamanı en kilolu olduğum zaman gelinlikli fotoğraflarıma bakmak bile istemiyorum 77 kiloydum boyum 153 bu arada. sonra diyet ve spora başladım 72 kiloya düştüm ve hamile olduğumu öğrendim
çok güzel bir hamilelik geçirdim çok kilo almadım ama zaten kilolu olduğum için 84 kiloyla doğuma gittim
hayatımın anlamı mucizem bebeğim oldu ve ben yavaş yavaş erimeye başladım şimdi bebeğim 10 aylık ve sıkı durun şimdi 65 kiloyum evet inanamadınız değil mi inanın bende kendime inanamıyorum en son bu kiloyu ne zaman görmüştüm hatırlamıyorum bile
hazır zayıflamışken ve beni evde yoran bir canavar varken kilo vermek için yola çıktım hedef 55 ama ilk hedef 60 kiloya düşmek
ve şu andan itibaren yolculuğum başladı hadi hayırlısı...

bugün sabah kalvaltım gayet güzeldi
1 dilim kepek ekmek
domates salatalık
peynir zeytin
işe gitmek için hızlı hızlı kahvaltı ediyorum bundan dolayı da çok fazla birşey yiyemiyorum esas tehlike okulda öğretmen arkadaşlarımın ikram ettiği poğaçaları geri çermek büyük başarı ve bugun bunu başardım
bu arada ben okul psikolojik danışmanıyım bu süreçte psikolojik destek isteyen arkadaşlara her zaman desteğe hazırım

diyet hiç iyi gitmiyor hatta günlüğümü açtığımdan itibaren her gün bi kaçamak yaptım diyebilirim ama olsun vazgeçmeyeceğim kararımdan herkese söz veriyorum bir daha kaçamak yapmak yok en başta kendime söz veriyorum
galiba benim sorunum şu anda hayatımı düzene sokamamak hayatımın düzenini sağlayamayınca diyet de olmuyor onu anladım siz de öyle mi diyet yapabilmek için düzenli bir hayata mı ihtiyaç vardır?

Ben 2. Doğumumu yaptım ama o mucize bende olmadı 2 .5 aylık olacak oğlum ama ben bu sürede 7 kilo aldım 2-3 gündür tatlı ekmek ve hamur işi ni bıraktım. 1 kilosu gitti geri. 89. 9 kiloyum ve 68 olana kadar devam edeceğim
emzirme büyük avantaj benim için.
Bende günlük açtım beklerim..
Bu arada hayat her zaman düzenli gitmiyor. Düzene girmesini beklerken daha da kilo alırız. O yüzden kaçamak yapsan da kararlılıgından asla vazgeçme

Back
X