doğum odası süsleme

tabikide biz yiyelim süt olsun bebişlerimize :)

Süt mü olur bizde kilo olarak mı kalır bilmiyorum.
Son bir aydır tatlı delisiyim zaten,öyle çikolata falan kesse beni keşke,illa bol şerbetli tatlı olacak
54 den 60a çıkmışım hep o tatlılar yüzünden,yoksa başka herşeye dikkat ediyorum.
Bebeğimin şişko annesi olsun istemiyorum ..:)

birşey olmaz bol bol emziririz bebişlerimizi veririz kiloları

Kızlar selamlar hepinize,
umarım sağlıklı şekilde hepiniz bebeklerinizi kucağınıza alırsınız. Darısı benim de başıma inşallah. Biz de istiyoruz ancak henüz hamile kalamadım. Şimdilik sadece sizin hazırlıklarınızı okuyup ben de olsam böyle yaparım ederim diyebiliyorum.

Bir de annemle birlikte bebek kurabiyeleri hazırlıyoruz. Düşünürseniz uygun fiyata sizlere de hazırlayabiliriz. Hem mevlüt hem de hastanedeki misafirleriniz için..

Örnekleri aşağıda bulabilir, bizimle irtibata geçebilirsiniz:

Tatlı Mucizeler: Hoşgeldin Bebek Kurabiyelerimizden Seçmeler....
Tatlı Mucizeler: Hoşgeldin bebek kurabiyelerimiz

ORBABY DAVET ORGANİZASYON | E-ticaret Sitesi

ORBABY DAVET ORGANİZASYON | E-ticaret Sitesi
orbabyseker.com/
Muhteşem bebek şekerleri sizin bebeğinizde bu şekerlere değer.

bende bebeğimizin hastane odası ıcın kapı süsü ;renklı pembe kelebek stıcerları, küçük renkli içi bademli çukulatalı şekerler, renkli marşmallov lardan aldım. tabi onları koymak ıcın de ağzı kapaklı küçük cam kavonozlar. ba tane de pembe peluştan hatıra defteri ve pembe gül seklınde olan kalem aldım. son olarak da bı kactane nazar boncuklu balon alırsam benım hazırlıklar bayağı bitti:)

Bırakın oda süslemeyi 1doğum yaptım birde dış gebelikten dolayı ameliyat oldum ölümden döndüm. Eşim tek bir gül bile getirmedi. Şimdi diyorum doğumda bana çiçek yaptıracaksın yoksa gelme diyorum :)) eşinizde meraklıysa herşeyi yapin yaptırın gözünüzde kalıyor sonra..

TOBB etu oda süslemesi yapiyor mu biz mi yaptiriyoruz bilgisi olan var miii

Hastane süsleme artik temali hale geldi mesela ben ikinci doğumum icin bir sirketle anlasmayi dusunuyorum bu olayı özel kılmak istiyorum anlastım. Ekonomik fiyatlar zaten hic ugrasmak istemedim dogrusu tek tek git bul bu isi profesyonel yapiyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…