doğum odası süsleme

tabikide biz yiyelim süt olsun bebişlerimize :)

Süt mü olur bizde kilo olarak mı kalır bilmiyorum.
Son bir aydır tatlı delisiyim zaten,öyle çikolata falan kesse beni keşke,illa bol şerbetli tatlı olacak :(
54 den 60a çıkmışım :( hep o tatlılar yüzünden,yoksa başka herşeye dikkat ediyorum.
Bebeğimin şişko annesi olsun istemiyorum ..:)

Süt mü olur bizde kilo olarak mı kalır bilmiyorum.
Son bir aydır tatlı delisiyim zaten,öyle çikolata falan kesse beni keşke,illa bol şerbetli tatlı olacak :(
54 den 60a çıkmışım :( hep o tatlılar yüzünden,yoksa başka herşeye dikkat ediyorum.
Bebeğimin şişko annesi olsun istemiyorum ..:)

birşey olmaz bol bol emziririz bebişlerimizi veririz kiloları

Kızlar selamlar hepinize,
umarım sağlıklı şekilde hepiniz bebeklerinizi kucağınıza alırsınız. Darısı benim de başıma inşallah. Biz de istiyoruz ancak henüz hamile kalamadım. Şimdilik sadece sizin hazırlıklarınızı okuyup ben de olsam böyle yaparım ederim diyebiliyorum.

Bir de annemle birlikte bebek kurabiyeleri hazırlıyoruz. Düşünürseniz uygun fiyata sizlere de hazırlayabiliriz. Hem mevlüt hem de hastanedeki misafirleriniz için..

Örnekleri aşağıda bulabilir, bizimle irtibata geçebilirsiniz:

Tatlı Mucizeler: Hoşgeldin Bebek Kurabiyelerimizden Seçmeler....
Tatlı Mucizeler: Hoşgeldin bebek kurabiyelerimiz

daha önce Kalbimecruh ve diğer 1-2 arkadaşmla da bu konuyu konuştuk.
doğum odası süsleme üzerine bir çok çalışma var.
kimi bireysel,kimi maddi imkanı daha geniş olana grup olarak.
grup dediğim,mesela bunun için şirketler var ve gelip odanızı süslüyorlar.
ya da bir arkadaşın dediği gibi bazı hastanelerde siz doğumdayken odanızı süslüyorlarmış.
evet fikirlerimizi buradan paylaşabilir ve birbirimize mükemmel öneriler de bulunabiliriz bu konu hakkında :12:

ORBABY DAVET ORGANİZASYON | E-ticaret Sitesi

hem doğum sonrası moral olucak hem de bebişimizin ileri de tebessümle bakacağı bir kaç fotoğrafta yer alıcak kareler bu özenmeler :31:
ayrıca orada kullandığımız süsleri hastane dönüşü kendi evimiz de de kullanabiliriz :21:
tabi bu süslemeler sadece özel hastanelerde olabilir :25: devlette yapılacak şeyler değil malesef,bi çiçeğin olur sanırım baş ucunda o kadar :14:

ben yapacaklarımı buradan anlatayım;

pembe tek kişil bir nevresim takımı götürücem,bnmki bundan----> Eki Görüntüle 490973
loğusa pijama takımı alıcam pembe ve kırmızı renkte
kapı süsü alıcam şu şekilde ----> Eki Görüntüle 490971 Eki Görüntüle 490972
1 milyoncular diye tabir ettiğimiz ucuzluk mağazalarında 25 tl ye mevcut,tabi daha değişik modeller de var.
hastane çiçeği kim getirir bilemem,getiren olmazsa eşim alır artık..şunlardan oluyor bilirsiniz ---> Eki Görüntüle 490974
balonlarla süslemeler oluyor mesela
Eki Görüntüle 490976 Eki Görüntüle 490975 Eki Görüntüle 490977 Eki Görüntüle 490979

evde yapabileceğimiz ya da satın alabilceğimiz pratik fikirleri bekliyoruz :49:

ORBABY DAVET ORGANİZASYON | E-ticaret Sitesi
orbabyseker.com/
Muhteşem bebek şekerleri sizin bebeğinizde bu şekerlere değer.

bende bebeğimizin hastane odası ıcın kapı süsü ;renklı pembe kelebek stıcerları, küçük renkli içi bademli çukulatalı şekerler, renkli marşmallov lardan aldım. tabi onları koymak ıcın de ağzı kapaklı küçük cam kavonozlar. ba tane de pembe peluştan hatıra defteri ve pembe gül seklınde olan kalem aldım. son olarak da bı kactane nazar boncuklu balon alırsam benım hazırlıklar bayağı bitti:):nazar:

Bırakın oda süslemeyi 1doğum yaptım birde dış gebelikten dolayı ameliyat oldum ölümden döndüm. Eşim tek bir gül bile getirmedi. Şimdi diyorum doğumda bana çiçek yaptıracaksın yoksa gelme diyorum :)) eşinizde meraklıysa herşeyi yapin yaptırın gözünüzde kalıyor sonra..

TOBB etu oda süslemesi yapiyor mu biz mi yaptiriyoruz bilgisi olan var miii

Hastane süsleme artik temali hale geldi mesela ben ikinci doğumum icin bir sirketle anlasmayi dusunuyorum bu olayı özel kılmak istiyorum anlastım. Ekonomik fiyatlar zaten hic ugrasmak istemedim dogrusu tek tek git bul bu isi profesyonel yapiyorlar...

Back
X