Doğuma Hazırlık Doğum odasını kendi süsleyenler...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Mel59

Guru
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2013
1.052
583
323
:KK54:kızlar merhaba,
Dogum odamı kendim mi süslesem yoksa organizasyon şirketinden mi yardım istesem bilemedim :KK35:Acaba kendi süsleyen anneler var mı, varsa fikir veya resimli paylaşımda bulunursanız çok sevinirim kızlar.
Kendim süslersem herşeyi benim seçip almam lazım ..plastik bardak,tabak kullanırsam çok mu kötü görünür :KK42: ... bi fikir verin o_O

Hiiiiiiç kimsenin fikri yok muu ya.:KK64: ... hiiiç kimse mi kenndi odasını kendi hazırlamadı ...........???:KK12::110::KK14::işsiz:

Seçimlerine güveniyorsan kendin hazırla derim. Bende bu problemle savaşıyorum süslemeler yapsam mı yapmasam mı hiç bilmiyorum. şehirdışında doğum yapıcam çok gelen giden olmaz diye tereddütte kaldım

Kendin yapabilirsin.Ben fazla sus felan dusunmuyorum.Bi kapi susu bitti gitti.Sadelik en quzeli.

Kapi susu, yatak ucu fiyonklari, taki yastigi yaptim kendim istersen cibinlikde yapabilirsin ve sadece bunlara 500 tl para isteyen organizasyon firmalarına inat kendim yaptim gayette guzel oldu masa suslemesi dusunuyorsan bi 300 -400 de ona istiyorlar :işsiz:

Kapi susu ve bebek sekerlerini bende kendm yapmak istiyorum.Hazir evde ve bosum bisilerle ugrasmak istiyorum.Malzemeleri alsam kendm yapsam...Nasil olur acaba

Benim biricik kardesim LezzetliCipetpet LezzetliCipetpet yapmisti suslemelerimi:KK200:

Ramazan ayinda dogdugu icin yiyecek icecek ikram etmedik. Sadece hacısayitten cikolata almıştık. Bir de kokulu taş ve hediyelik sabunlarimiz vardi.
IMG_20170601_012635.webp
IMG_20170601_012657.webp
IMG_20170601_012717.webp

Seçimlerine güveniyorsan kendin hazırla derim. Bende bu problemle savaşıyorum süslemeler yapsam mı yapmasam mı hiç bilmiyorum. şehirdışında doğum yapıcam çok gelen giden olmaz diye tereddütte kaldım

Benimde bulundugum şehirde hiç akrabam yok , oyuzden bende cok misafir gelmesini beklemiyorum hastaneye... takı yastıgım zaten var, bi tek kapı süsümü almaya düşünüyorum , masa ikramları kendim halletmeye düşünüyorum

Kendin yapabilirsin.Ben fazla sus felan dusunmuyorum.Bi kapi susu bitti gitti.Sadelik en quzeli.

Evet cnm bende okadar abartılı süs düşünmüyorum ,alt tarafı bir gece için - degimez . Kendim tül alıp bebegimin ve benim yatagıma fiyonk fln yaparım , bir kaç balon ve gelen olursa diye ikramlar okadar...

Kapi susu, yatak ucu fiyonklari, taki yastigi yaptim kendim istersen cibinlikde yapabilirsin ve sadece bunlara 500 tl para isteyen organizasyon firmalarına inat kendim yaptim gayette guzel oldu masa suslemesi dusunuyorsan bi 300 -400 de ona istiyorlar :işsiz:

Evet haklısın, org.şirketleri çook ucuk fiyatlar veriyor diye arkadaşlarımdan düymüştum ... oyuzden kendim halledeyim diyorum ... sen senin yaptıklarının resmini atabilir misin cnm ?

Kapi susu ve bebek sekerlerini bende kendm yapmak istiyorum.Hazir evde ve bosum bisilerle ugrasmak istiyorum.Malzemeleri alsam kendm yapsam...Nasil olur acaba

Yapınca resim paylaşırsan sevinirim cnm ... ben kapı süsünü hazır alıcam ama diger şeylerle kendim hallederim diye düşünüyorum

Kendin susleyebilirsin ve sana yakin olan birindende yardim alabilirsin onceden soyleyip. Ben kendim susliycem anneme soyledim yapamazsam bana yardimci olsun diye.

Cikolata seker ikramliklar. Kapi susu falan dusunuyorum oyle balon falan gereksiz bence.

Benim biricik kardesim LezzetliCipetpet LezzetliCipetpet yapmisti suslemelerimi:KK200:

Ramazan ayinda dogdugu icin yiyecek icecek ikram etmedik. Sadece hacısayitten cikolata almıştık. Bir de kokulu taş ve hediyelik sabunlarimiz vardi.Eki Görüntüle 2002965 Eki Görüntüle 2002966 Eki Görüntüle 2002967

Ayyy:KK68: çok şiriin olmuş herşeey tatlım .... kardeşinin ellerine saglık, güzel görünüyor herşey. Resim paylaştıgın için ayrıca tesekkur ederim :KK19: ... Allah analı babalı büyütsün :anne:

Ya kızlar sunum için plastik tabaklaar alsam olur muuu ? Çok şık olmaz biliyorum ama alıcagım ikramları neye koyabilirim ki başka , sizce? Aynalı gümüş tepsiler falan sadece bir gün için almak mantıklı degil . :KK64:Alternatif birşey bulmam lazım ... hem şık olsun diyorum hem almak istemiyorum. Fikri olan varsa - sevinirimm Hoppa

Ayyy:KK68: çok şiriin olmuş herşeey tatlım .... kardeşinin ellerine saglık, güzel görünüyor herşey. Resim paylaştıgın için ayrıca tesekkur ederim :KK19: ... Allah analı babalı büyütsün :anne:

Teşekkürler canim sen de en hayırlı zamanda sağlıkla kucağına al evladını insallah :)

Ya kızlar sunum için plastik tabaklaar alsam olur muuu ? Çok şık olmaz biliyorum ama alıcagım ikramları neye koyabilirim ki başka , sizce? Aynalı gümüş tepsiler falan sadece bir gün için almak mantıklı degil . :KK64:Alternatif birşey bulmam lazım ... hem şık olsun diyorum hem almak istemiyorum. Fikri olan varsa - sevinirimm Hoppa
Sepet alabilirsin canim yada kartondan renkli kutular varya kalpli dikdortgen vs. Hem ucuz hem daha guzel olur.

Kendinde uzerinde oynayip bikac degisiklik yaparsan kurdela falan sus yapistirirsin ekmek sepetleri bile olur :)

Kendin susleyebilirsin ve sana yakin olan birindende yardim alabilirsin onceden soyleyip. Ben kendim susliycem anneme soyledim yapamazsam bana yardimci olsun diye.

Cikolata seker ikramliklar. Kapi susu falan dusunuyorum oyle balon falan gereksiz bence.

Benim Annem uzakta cnm , bebiş gününde gelirse annem de yanımda olur o yapar ama kısmet artık . Kayınvalidem ve eşim yardımcı olucaklar artık ,nekadar olursa, zaten öyle çok abartılı birşeyler yok kafamda.
Ben tülden fiyonk yataklar için , balon , ve masa- ikramlar düşünüyorum.
Fakat plastik tabaklarda sunum yaparsam çok mu kötü olur diye düşünüyorum

Plastik veya kağıt tabakların da çok güzelleri var, renk renk puantiyeli, çok güzel oluyorlar ki zaten hastaneye de porselen götürülmez yani :KK48:

İnternetten bile satıyorlar. Vaktin olsa kapı süsünü bile kendin yapabilirsin, zor değil ve yapması çok eğlenceli oluyor. Ama herhalde vaktin az kalmış. Allah sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin :)

Benim Annem uzakta cnm , bebiş gününde gelirse annem de yanımda olur o yapar ama kısmet artık . Kayınvalidem ve eşim yardımcı olucaklar artık ,nekadar olursa, zaten öyle çok abartılı birşeyler yok kafamda.
Ben tülden fiyonk yataklar için , balon , ve masa- ikramlar düşünüyorum.
Fakat plastik tabaklarda sunum yaparsam çok mu kötü olur diye düşünüyorum
Anladim canim plastik tabaklarla yapma bence daha ucuz guzel yontemler var yazmisdim sepetler kutular falan daha hos olur. Bide bu tulu nasil yapiyorsunuz yapinca resim falan nasil oldugunu anlatin ;)

Sepet alabilirsin canim yada kartondan renkli kutular varya kalpli dikdortgen vs. Hem ucuz hem daha guzel olur.

Kendinde uzerinde oynayip bikac degisiklik yaparsan kurdela falan sus yapistirirsin ekmek sepetleri bile olur :)

Aaa evett çok iyi olur , fikrin güzel cnm. Bu hafta sonu bu işi halletmem lazım . Of of gezilecek çok yer var yine:silah::KK55:

Back
X