- 20 Nisan 2013
- 1.052
- 583
- 323

Dogum odamı kendim mi süslesem yoksa organizasyon şirketinden mi yardım istesem bilemedim

Kendim süslersem herşeyi benim seçip almam lazım ..plastik bardak,tabak kullanırsam çok mu kötü görünür

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seçimlerine güveniyorsan kendin hazırla derim. Bende bu problemle savaşıyorum süslemeler yapsam mı yapmasam mı hiç bilmiyorum. şehirdışında doğum yapıcam çok gelen giden olmaz diye tereddütte kaldım
Kendin yapabilirsin.Ben fazla sus felan dusunmuyorum.Bi kapi susu bitti gitti.Sadelik en quzeli.
Kapi susu, yatak ucu fiyonklari, taki yastigi yaptim kendim istersen cibinlikde yapabilirsin ve sadece bunlara 500 tl para isteyen organizasyon firmalarına inat kendim yaptim gayette guzel oldu masa suslemesi dusunuyorsan bi 300 -400 de ona istiyorlar![]()
Kapi susu ve bebek sekerlerini bende kendm yapmak istiyorum.Hazir evde ve bosum bisilerle ugrasmak istiyorum.Malzemeleri alsam kendm yapsam...Nasil olur acaba
Benim biricik kardesimLezzetliCipetpet yapmisti suslemelerimi
Ramazan ayinda dogdugu icin yiyecek icecek ikram etmedik. Sadece hacısayitten cikolata almıştık. Bir de kokulu taş ve hediyelik sabunlarimiz vardi.Eki Görüntüle 2002965 Eki Görüntüle 2002966 Eki Görüntüle 2002967
Ayyyçok şiriin olmuş herşeey tatlım .... kardeşinin ellerine saglık, güzel görünüyor herşey. Resim paylaştıgın için ayrıca tesekkur ederim
... Allah analı babalı büyütsün
![]()
Sepet alabilirsin canim yada kartondan renkli kutular varya kalpli dikdortgen vs. Hem ucuz hem daha guzel olur.Ya kızlar sunum için plastik tabaklaar alsam olur muuu ? Çok şık olmaz biliyorum ama alıcagım ikramları neye koyabilirim ki başka , sizce? Aynalı gümüş tepsiler falan sadece bir gün için almak mantıklı degil .Alternatif birşey bulmam lazım ... hem şık olsun diyorum hem almak istemiyorum. Fikri olan varsa - sevinirimm
![]()
Kendin susleyebilirsin ve sana yakin olan birindende yardim alabilirsin onceden soyleyip. Ben kendim susliycem anneme soyledim yapamazsam bana yardimci olsun diye.
Cikolata seker ikramliklar. Kapi susu falan dusunuyorum oyle balon falan gereksiz bence.
Plastik veya kağıt tabakların da çok güzelleri var, renk renk puantiyeli, çok güzel oluyorlar ki zaten hastaneye de porselen götürülmez yaniYa kızlar sunum için plastik tabaklaar alsam olur muuu ? Çok şık olmaz biliyorum ama alıcagım ikramları neye koyabilirim ki başka , sizce? Aynalı gümüş tepsiler falan sadece bir gün için almak mantıklı degil .Alternatif birşey bulmam lazım ... hem şık olsun diyorum hem almak istemiyorum. Fikri olan varsa - sevinirimm
![]()
Anladim canim plastik tabaklarla yapma bence daha ucuz guzel yontemler var yazmisdim sepetler kutular falan daha hos olur. Bide bu tulu nasil yapiyorsunuz yapinca resim falan nasil oldugunu anlatinBenim Annem uzakta cnm , bebiş gününde gelirse annem de yanımda olur o yapar ama kısmet artık . Kayınvalidem ve eşim yardımcı olucaklar artık ,nekadar olursa, zaten öyle çok abartılı birşeyler yok kafamda.
Ben tülden fiyonk yataklar için , balon , ve masa- ikramlar düşünüyorum.
Fakat plastik tabaklarda sunum yaparsam çok mu kötü olur diye düşünüyorum
Sepet alabilirsin canim yada kartondan renkli kutular varya kalpli dikdortgen vs. Hem ucuz hem daha guzel olur.
Kendinde uzerinde oynayip bikac degisiklik yaparsan kurdela falan sus yapistirirsin ekmek sepetleri bile olur :)