Doğuma Hazırlık Doğum odasını kendi süsleyenler...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Selam canlar. Bende kendim susleyecegim. Bir gun icin organizasyon sirketine para vermeye gerek gormedim,belki de o kadar param yoktur. Esimle gidip kapi suslemek icin mavi renkli tül aldik,kapiya gecirecez. Esim fanatik oldugu takimin minik formasini yaptirdi oğlumuzun ismini yazdirdi formayi da kapiya asicaz. Boylece isim panosuna gerek kalmicak.Sonra birkac balonla yonca seklini verip birkac yere yapistiracagiz,tül den fiyonk yapip anne ve bebek yatak ayak ucuna Tutturacagiz. Vee gorumceme kartondan güller yaptirdim,instagramda gormustum aynisini yapti onlari da cift tarafli bant ile yatak basinin duvarina yapistiricaZ. Cicekleri kendimiz yaptik, kapida bu tarz tül giydiricez

Eklentiler

• IMG-20170611-WA0000.webp
    IMG-20170611-WA0000.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 139
  • Screenshot_20170613-134155.webp
    Screenshot_20170613-134155.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 117
Selam canlar. Bende kendim susleyecegim. Bir gun icin organizasyon sirketine para vermeye gerek gormedim,belki de o kadar param yoktur. Esimle gidip kapi suslemek icin mavi renkli tül aldik,kapiya gecirecez. Esim fanatik oldugu takimin minik formasini yaptirdi oğlumuzun ismini yazdirdi formayi da kapiya asicaz. Boylece isim panosuna gerek kalmicak.Sonra birkac balonla yonca seklini verip birkac yere yapistiracagiz,tül den fiyonk yapip anne ve bebek yatak ayak ucuna Tutturacagiz. Vee gorumceme kartondan güller yaptirdim,instagramda gormustum aynisini yapti onlari da cift tarafli bant ile yatak basinin duvarina yapistiricaZ. Cicekleri kendimiz yaptik, kapida bu tarz tül giydiricez

Çok güzel düşünmüşsün cnm, resimdekiler çok güzel görünüyor:21: ...

Kızlaaar herkez şirkete mi süsletiyor ya, :KK12: yokmu kendi odasını kendi süsleyen. Resim paylaşın, fikir verin bizee... :KK19: annişleeeeeeerrrr

Kızlaar bir sorum olucak sizee... hastane ikramları sizce nezaman alınmalı.? Kurabiyeler, lokum, draje şekerler falan ? Kendim seçmek istiyorum herşeyi ama nezaman en gec almalıyım sizce ? ( cvp bekliyoruuuuuuummmm):işsiz:
Benim doğum odamı annem ve görümcem süsledi;) kurabiyeleri bayatlamayan bir tarifle görümcem bir hafta önceden yaptı. Biberon, melek ve ördek şeklinde kalıplar kullandı ve şeker hamuruyla süslemişti. Pasta malzemeleri satan yerden aldığı küçük poşetlere koyup ağızlarını konsept rengim olan pudra pembesi kurdelayla fiyonk yapıp bağlamıştı ve büyük bir cam kavanozda odaya koymuştuk;) küçük kadehler almıştık altı renkli olanlardan. Onları da konsept renklerle süslemişti ve büyük çeşmeli sürahide lohusa şerbeti hazırlamıştı. Buz dolabında saklanmadıkça Draje ve şekerlere bir şey olmaz yine 1-2 hafta öncesinden ayarlanabilir.
Kendi odanı süslemek istiyorsan önce bir konsept belirlemen lazım yoksa kafan çok karışır;)

Benim doğum odamı annem ve görümcem süsledi:KK66: kurabiyeleri bayatlamayan bir tarifle görümcem bir hafta önceden yaptı. Biberon, melek ve ördek şeklinde kalıplar kullandı ve şeker hamuruyla süslemişti. Pasta malzemeleri satan yerden aldığı küçük poşetlere koyup ağızlarını konsept rengim olan pudra pembesi kurdelayla fiyonk yapıp bağlamıştı ve büyük bir cam kavanozda odaya koymuştuk:KK66: küçük kadehler almıştık altı renkli olanlardan. Onları da konsept renklerle süslemişti ve büyük çeşmeli sürahide lohusa şerbeti hazırlamıştı. Buz dolabında saklanmadıkça Draje ve şekerlere bir şey olmaz yine 1-2 hafta öncesinden ayarlanabilir.
Kendi odanı süslemek istiyorsan önce bir konsept belirlemen lazım yoksa kafan çok karışır:KK66:

Evt konsept var, zaten cogu şeyi aldım artık . Bi tek ikramlıklar kaldı onları da nezmn alsam diye düşünüyorum , norml dogum olucagı için öok erken de almk istemiyorum ,gec te kalmk istemiyorum kendim secip alıcm cunku ..
( lokum, cubuklu şekerlerden , bebek çikolatası, ...) evde de saklasam 10 gun içinde birsey olmz herlde zaten oyle cok abartmicam ikram konusunda

Evt konsept var, zaten cogu şeyi aldım artık . Bi tek ikramlıklar kaldı onları da nezmn alsam diye düşünüyorum , norml dogum olucagı için öok erken de almk istemiyorum ,gec te kalmk istemiyorum kendim secip alıcm cunku ..
( lokum, cubuklu şekerlerden , bebek çikolatası, ...) evde de saklasam 10 gun içinde birsey olmz herlde zaten oyle cok abartmicam ikram konusunda
10 günden fazla zaman da geçse bir şey olacağını sanmıyorum. Miniklerin ne zaman geleceği belli olmuyor sezaryen gününden 2 gün önce suyum geldi;) Allahtan her şey hazır bekliyordu kapının önünde;)

10 günden fazla zaman da geçse bir şey olacağını sanmıyorum. Miniklerin ne zaman geleceği belli olmuyor sezaryen gününden 2 gün önce suyum geldi:KK66: Allahtan her şey hazır bekliyordu kapının önünde:KK66:

Ewt oyle cabuk bozulucak şeyler de degil sonucta alıcaklarım ... bu hafta halletmem lazım bu işi :KK58:

Back
X