Doğum Öncesi&Sonrası

chatlak gözlerine ve makyajına bayıldım çok güzel olmuşsun canım:1hug:

tşk ederim canım osenin güzelligin valla benim karnım çok şişti birde ameliyatan çıkınca çok şiştim ben yüzüm ellerim ayaklarım balon gibi oldu o halimin resmi olsaydıda koysaydım valla ama hamileyken karnımdan başka bir yerim şişmedi....ah eski günler doğurmuşuzda neleri konuşuyoruz...sırnaşık şey a.s.

...................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
e olcek o kadar sen kilolardan haber ver benım şöyle anlatim kollar hariç heryerim çatladı artık kilolarda öylece kaldı cokacimcoook

benim en son bir aylikken bebis tartildim 14 kilo gitmisti geriye kalmisti 10 kilo
simdi bilmiyorum durumumu tartiya cikamaidm bi türlü
tek bacagim catladi bende bu defa ilk hamisligimde göbegim degilde her iki yandan catlamisti ...... bacaklarimda olmasi beni deli edioo
kisa pantalon bile giyemiyorum disarda
kilotlu copar aldim ince onu giyip cikabilirim anca
zaten denize havuza gidemiyom ozaman sorun olmaz
gider tatlim seninkilerde spora baylayalim beraberce
walla sizden cok benim baslamam gerek snirim siz gezentiler durmuyonuzki evdeeeeeee bulusup bulusup duruyonuz

hepiniz çok güzel kadınlarmışsınız şimdi cok güzel anneler olmuşsunuz Tebrik ederim :) Sizle birlikte kendimi de tabi

kizlar sizlerde cok güzelsiniz walla
dilekcim hele senin fizigin massallah sekerim bebisler kime benziyor topiginde görmüstüm simdiki halini bilmiyorum ama zayif bi yapin oldugu icin tekrar eski haline dönmüssündür
hadi koyun sizde fotolari yoksa topik cökücek (

Son düzenleyen: Moderatör:
canan cım dogumdan önceki haline baktımda göbek baya bi büyümüş kııız:1shok:
tan karnını baya bi şişirmişdelikafadulden
ama şimdi harikasın canım çok güzel olmuşsunalkisalkisalkis

DERSU sende harikasın canıma.s.

canan hiç mütavazilik yapma hayatım gerçekten 2 çocuk annesi gibi durmuyosun arabanızda çok güzel buarada :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…