Doğum Öncesi&Sonrası

bn öküzzzzz gib yiyyom yaaaaaaaaaaaa-tatlicadiarzu-off canım sıkıldı gidip kendime datluuuu yapcem sole en serbetlısınden yıcem ıste gene stress oldum canan hep snın yuzundennnn:mymeka:

yeliz kız o sigara paketi kimin??
çınarımızın yanında içmesinler valla kırarım bacaklarınıklava:klava:

yok canım kimse içimiyo orasıda bahçe zaten yanları açık sadece arkamız kapalı ama açılabiliyor
evde içilmiyor yani

Valla kızlar bizim buralarda bir deyim vardır .Çingen çalar kürt oynar diye habire biz koyuyoruz resim hadi bakeemmmm çanlandırın topiği çene çalmak yok işlesin resimler

özlem bu resim son halinmi çok güzelsin maşşalah
bu arad çok güzel giyiniyorsun giydiğin yakışıyor yani
yalakalık değil gerçekler bunlarrrrrrrrrrrrr

valla daha öncede demiştim bizim şubat annelerinden hiçbiri doğurmuş gibi durmuyo diye
özlemcim biz cesaret edemioz koymaya galiba yarın dışarı çıkmadan önce mutlaka çekicem foto kızlar bende öncesi ve sonrası bi yanyana göreyim kendimi:)

daha önce diğer yere de yazdım zayıflamanın sırrı diye resim çekilirken göbeğini içine çekip nefesini tutuyorsun bu kadar kızlar extra çabaya gerek yok .
Sağol Yelizcim sanırım seninlede zevklerimiz benzeşiyor aşkolsun ne yalakılığı
hadi bakalım az laf çok iş çok resim yani

özlem kis gercekten cok hos giyinmissin
kim derki dogum yapmis diyeeeee
bende koyucam sonra garilarrrrrrr delikafadulden
hülyacimmm sendende fotograf bekliyoruzzz cok güzel bi hamistin annelikte bi okadar yakismistir sana
hadii koy bi foto delikafadulden

ahanda bu doğum öncesiiii

nasıl acı çekiyorum ammaaaa:::

ahanda bu doğum sonrasııı şimdiki halimmm, göbüşe bak göbüşeeee nazar boncuğum benimm

aybüke süpersin gız sizi gördükçe kendimi ayu gibi hissediyom göbüşde evet bencede nazar boncuğun olsun..
kızında kocaman olmuş maşallah..

yok yaaaa, boş veeeerrrrrr verilir daha zamanı var yaaaaa, sıkma canını, sen süte bak

özzlem bitiriyosun olayı vallahi
belkıs sende az degilsin hani maşallahh
kızında cok şeker olmus maşallah hani keltoş berru gibi

Ayyyyy Belkız sancı çekerken ki halini görünce içim tuhaf oldu .Ama sonra kucağında ki tatlı kızı görünce bütün bu acıların sonrasının ne kadar güzel olduğunun farkına varıyor insan .Hem sana hem Nisa ya kocaman maşallah ...

belkissssss kis massallah cok güzel cikmissiniz
arkanizdaki manzarada süpermissss
kizinada kocaman massallah kocaman olmuss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…