Doğum Öncesi&Sonrası

ayyyy hepıcınız muhtesemsınız yaaaaa.....kaydirigubbakcemile2
ay canan bacım kıs dogumdan 1 hafta içinde bile maşallah bişicikin kalmamıs fıstıkımmmm...o koca göbüşten tan bey cıkıwermiş sadece annesi foss olmus maşallahhh canm ya ne dıyım kıs darısı bana inşalllaahhhhh
DERSU sanada bebişinede maşallah cnm ya..cok gusel gosukuonuz..ay ne gusel bişixcik kalmamıs ızde yafs...ben 21 kılo aldım daha 1 hafta war doguma bende inşallah sızler gıbı olurummmmm...

bu hastanedeyken doğum sancısı çekerken okadar doğum sancısı çektim sezeryan oldum yanarım yanarım ona yanarım

bunlarda dün oğlumu aşıya götürürken

canım sen de bi güzel kolaylamışsın kiloları
bacaklar bile bariz incelmiş

bu arada emek çınar bebek hiç mi babasına benzememiş yav
aynı sen bu

canım yelizz cok güzel ve fit görünüyorsun valla kalmamış hiçbişiyin maşallah sana yawrıımm

yeliz maşallah valla kalmamış gerçekten hiçbirşey süper şubat anneleri

yeliz maşallah valla kalmamış gerçekten hiçbirşey süper şubat anneleri

canım valla ben senin hastanedeki güzel halini görünce kendi hastanedeki halime bakmıyom bilem
acıdan çokkkkkk çirkinim
sen çok şirin mutlu ve güzel çıkmışsın
ben senin kadar güzel olmasamda koydum işte:)
-tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- aynı ben bu smıleeee

bu hastanedeyken doğum sancısı çekerken okadar doğum sancısı çektim sezeryan oldum yanarım yanarım ona yanarım

bunlarda dün oğlumu aşıya götürürken

canım nasıl zayıladın sen bu kadar ya sanki hamile olan kişi sen değilsin çok incelmiş geldin banaCADIARZUdarısı başımakaydirigubbakcemile3

asiyecim benim hiç iştahım yok çok az yiyorum ve çok koşturuyorum
çoğunlukla süt ve kompostu içiyom canım

ayyyyyyyy içim gıttı walla sıze bakarken allah saglıkla buyutmeyı nasıp etsın kızlar allah bana da we tum ısteyenlere de nasıp etsın o gunlerı ınsallah .......................

Mersi canım da resimler epidurali yedikten sonraki halim birde onun öncesi var o hallerimi görsen şirinlik falan hak getire ben doğum yapmayanları korkutmamak için koymadım onu delikafadulden

denitz cnm sanada massallahh hic bisiy kalmamis walla süpersiniz
kac kilosun simdi sanirim sende zayif hamis kalanlardansin :))

şimdi 60 ım boyum 1.63
54 le hamile kaldım ama esas kilom 52
ben 54 istiyorum
çok zayıf olmak istemiyorum.

anam 6 kilo fazlası buysa biz ölelim :))
maşallah ya
vermesen de hiç problem değil bence süper görünüyorsun canım

sekerim sizler burdan cikin güzellik yarismasina katilin
hepiniz süpersiniz kaydirigubbakcemile2 massallah ben cirkin ördek daha buralardayimmmm :))

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…