hoşbulduk hayatım,eh işte kalan bikaç kiloda gitti tatildehülyacım hoşgeldin ne kadar zayıflamışsın maşallah
son 1 kilom kaldı selincim,sende harika görünüosun valla,ana oğul yıkıyosunuz ortalığı:)canan yine cok guzelsin sekerim, ayrica hulyacim sende de verilecek bir gram kalmamis sanirim, sende cok guzelsin
canancım sağol,gerçi senin yanında bizim adımız bile geçmez ya,hastyım sanakaydirigubbakcemile2hülya selin harikasiniz valla kizlarrr
selin sende benim gibisin bende cok denerim kiyafetlerimi evdeeee
buarada saolun kizlar yorumlariniz icin
teşekkürler canım,kız ne havası sadece izmir havasından olsa gerek :))hülya çok havalı çıkmışsın başka yokmu tatil resimlerinden.
.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanvalla hepiniz yakıyosunuz ne diyecegimi şaşırdım bebişlere dedigim gibi tü tü tü maşşallah nazar degmesin bütün güzeller buraya toplaşmışhülya, selin , canan, yeliz ,hepinize birer nazar boncuğu benden alkisalkisalkis
sağol hayatım,eee sıcak ve izmir birleşince insan açılmadan saçılmadan duramıyorkizemuszemushülya çok tatlı çıkmışsın açılmış saçılmışsın ohhhhhhhhhhhh
selin sen zaten bir numarasın çok güzel giyiniyorsun ve çok yakışıyor
sibelcim relax tespitin çok doğru olmuş,valla açık havada şöyle yayılarak keyf yapmayı özlemişim,bi salıverdim kendimi.ama fitlik olayı ıı ıhh,kilolar gitti ama nasıl gevşek bi vücut kaldı geriye anlatamamyelizcim hoş gelmişsin
ve hakikaten hoşşşşş gelmişsin
ne güzel olmuşsun elbisler ve saçlar süper bayıldım
selincim seninkiler de çok hoş
hülyacım süper fit gördüm seni
fit, spor, relax
ay özlemişim valla sizleri görmeyi
ohh beee :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?