Doğum Öncesi&Sonrası

kaydirigubbakcemile3 cnm 87 dogumluyum pekde genc sayilmam
tesekkürler kizlar yorumlariniz icin a.s.

pek te genc sayilmazmisin:1shok: ben 81 dogumluyum canim 6 yas varmis aramizda , massallah canim öyleyse 2 cocuk birden sahibi olmak her babayigidin harci degildir hele de bu genc yastaopuyorumnanaktan

canan üşenmedim resimlerine baktım gecenin bu vakti yahuu

yaş 22 ama 2 çocuk, maşallah diyeyim sana,kilolar da gitmiş, çatlak falan da yok sanırsam, nasıl başardın diye sorarlar ...

genç değilim diyorsun gençliğinin zirvesindesin be gülüm, ben de 84 lüyüm 40 a kadar gencim

Allah nasip ederse doya doya gencim kardeşiimmm

pek te genc sayilmazmisin:1shok: Ben 81 dogumluyum canim 6 yas varmis aramizda , massallah canim öyleyse 2 cocuk birden sahibi olmak her babayigidin harci degildir hele de bu genc yastaopuyorumnanaktan

saol cnm sende yakyıyorsun valla selıncım cok dÜzgÜn bı vucut yapın var

aybukecım saol tatlım tuandan kalma belımın kenarında bır ıkı catlak vardı tandada bıraz bacagımın arkası bır ıkı catlak vardı ama artık bılırsızlesmeye basladı

Son düzenleyen: Moderatör:
selincim maaşaşlah fıstık gibisin bu arada yaşıtmışız bende 81 liyim
sorma bende kendim çekiyorum hep bu topik için.

yeliz şükür kavuşturana nerelerde kaldın kısss
maaşallah kilo falan kalmamış çok zarifsin elbiselerde çok yakışmış ama ben kırmızı elbiseli resimdeki saçlara bittim çok güsel olmuş.
emek çınarda tosuncuk olmuş maaşallah onada.

aaaaaaaa yelizcim hayatim gercekten cok sik cikmissin
özellikle beyazli elbisene bayildim massallah sana ve oglusuna :))

Hosgeldin yeliz, cok guzel cikmissin , elbiselerinde hos ve oglusunda masallah tam bir tosuncuk olmusopuyorumnanaktan

kızlar çok teşekkür ederim saolun
deniz valla o saç benimde hoşuma gitmişti
kuaförde kavga dövüş yaptırsamda
resimlerin en güzellereini koydum :)

kizlar bu fotografi bugün oglumu anaokuluna biraktiktan sonra cektik 2 saatlik uykuyla duruyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…