Doğum Öncesi&Sonrası

amann sibel 2 kilo artık bizim için nedir yani bizki 15-20 kiloları geride bırakmış hatunlar olarak.
bu arada elbisen çok güzel,kendisimi almış yoksa senmi seçtin canım? hıım biralarda gözümden kaçmadı senmi içtin bakiimmlmaz:
kuzucukta ne güzel tebessüm etmiş öyle uyurken.özlemişim ya çınarı

denizcim desene kamuflaj işe yaramış :))
teşekkür ederiz

sağol selincim
ben de arwinin hastasıyım kızım olsa alacam yani :)))
onun saçlarının canlılığı parlaklığı afacan bakışları çok hoşuma gidiyor :)

hülyacım görümcemle birlikte seçmişler
bana tamamen sürpriz oldu
bu arada evet ben içtim ve pişman değilim :))
hani bahsetmiştim ya daha önce eşimin halası kadın doğumcu diye 2 ay önce ankaraya gittiğimde eşimle o içerken bana da ikram etti ben dedim içmiyorum
o da içebilirsin biranın alkolü çok düşük olduğundan etkilemez dedi
iişin ilginç tarafı ne biliyor musunuz
uzun zamandır göğüslerimden akma olmazken bira içtikten sonra coştular resmen
hatta çınarcık emerken boğazına kaçırdı kaç kere

hakkatten sibel cok hossun elbisende yakiyo hai
herkeze yakistiramiyorum ben bu elbiseyi 3 ay önce bende almistim bana kesinlikle yakismiyor butarz elbiseler
sana cok yakismis cnm
kiloda hic göremiyorum ben süpersin

CINAR a bayiliyorum yaticagi yeri nasilda biliyor kuzum annesine sarilmis en rahat en güvenli yerde uyuyor

massallah benim icinde öp kokla annesi mucize bebegimizi

sağolun kızlar
dediğim gibi kamuflaj işe yaramış sadece
şu anki halimle resmen bunalım takılıyorum
4-5 aylıkken böyle görünmüyordu göbeğim
bir anormal oldum tatil dönüşü :S

resimlere bakarken eski halimle arasinda nekadar fark var diye sasirdim
saskinligimi sizlerle paylasmak istedim hamilelik nekadar degistiriyor insani kizlar

hele ben nekadar cökmüsüm
aradan bukadar zaman gecti eskilere bakinca bi acayip oldum
süper duygulardi ama o melegin hareketlerini hissetmek heryere onuda tasimak
rabbim herkeze yasatsin cok güzel günlerdi hic cikmasin istiyordumm

erkekler bakarsa varyaaaaa duamdir aninda pc nize vurus girsin bakamayin ins,

Son düzenleyen: Moderatör:
bi dk yaa bu ikinci resim doğumdan sonraki değil dimi yoksa ben direk depresona girerim hee:1shok:

2 hafta önceki halim :kedi: sakin sakinnnn depresyona girmek yok cnm ben inanilmaz suyla dolmustum hamilelikte depresyona girmen icin koymadim inan aradaki farka sasirdim nekadar degistirmis beni bu hamilelik .. sizlerle paylasmak istedim tek

Son düzenleyen: Moderatör:
hayır olamaz ben tam 62 kiloyum ve böyle gezerken kilolarla sen nasıl zayıflamışsın klava: çok üzüldüm çokkkkkk....
şaka canım süpersin valla hang bölümde bilmiyorum ama mini etekli bi resmin vardı bi evin önünde çekilen bayılmıştım o resime ama bunlarda güzel..
kaç kilosun şimdi..bende kalçalar kaldı karnım çok yok ama..kalçalar gitmedi :kedi:

canancim her iki halinde cok guzel inan bana
Yarin turkiye yolcusuyuz kizlar dua edin rahat gidip gelelim, ben ucaktan korkuyoruuummmm

bundan iki bucuk ay önce bende o kilolardaydim
zar zor 53 kiloya indim simdi cnm ama bir aydir ayni kilodayim hic bi fark yok bi gr bile oynamiyor
bendede kaldi kalcalardan az bisey

canancim her iki halinde cok guzel inan bana
Yarin turkiye yolcusuyuz kizlar dua edin rahat gidip gelelim, ben ucaktan korkuyoruuummmm

aaaaaa selincim iyi yolculuklar tatlim

bisey sorucam özel olmazsa ucak biletini hangi firmadan aldiniz
bizimkini k.peder alicak ona söyliyimde firmayi oda baksin

iyi yolculuklar cnm korkma bisey olmaz ins . bide 2 sorum bebis ucakta kucagindami olucakk yoksa oun icin ayri koltukmu verdiler

:) 55 kilo olsam bile yeter bana hihoyyyt
çok yoruluyorum hiç durmuyorum doğru düzgün yemek bile yiyemiyorum stres uykusuzluk bi yandan buna rağmen nasıl veremedim anlamıyorum..
50 ile hamile kaldım 72 ile doğum yaptım şimdi 62 takıldım kaldım

cnm önemli olanda bu yemegini ye bol su ic üzülme stress ve üzüntüde kilo verdirmiyo bazen
metabolizma duruyo resmen bebis kucagimda aglio cok yazamiyorum

Turk hava yollariyla ucuyoz, 2 kisi bir cocuk 700 euro ya yakin tuttu, sanirim oglusum kucagimda gidicek cunki sadece 30 euro aliyolar, ben internetten ayirdigim icin koltuk veriyolarmi vermiyolarmi bilmiyorum yarin görucez artik.hem bence okadar kucukkki Arwin bende kucagimda olmasini isterim cunki kendisi hem rahat oturamaz hemde etrafa bakmak icin kendini oraya buraya sarkitmaya calisir, yine en iyisi kucak bence, en azindan kendini bilene kadar, eger tabi yan koltuk bos olursa arada oturmasini da saglariz ama bakalim artik nasil olur.
Önemli olan sagsalim gidip gelmek, sanada iyi ve rahat yolculuklar canim

Son düzenleme:
evet cnm ins sag saglim gider gelirrsiniz cevabin icin cok saol tatlim
birde biliyorsun avrupada cocuk koltugu olmadan arabaya almiyorlar siz orda nasil yapcaksiniz araba koltugu tasicakmisin cnm yaninda taksideyke otobüsle baska yere giderken annem kucaginda otursun diyor ama saglam güvenli bulmuyorum ben

nasil yapicam hic bilmiyorum sag saglim gidin gelin hadi tatlim simdi heyecanlandim bende 5 yil oldu gitmeyeli...

oooooooooo canim baya olmus seninki, insallah istedigin gibi guzel bir tatil olur, canim araba koltugu alamiycaz yanimiza cunki cok yuk oluyo, ve sanirim biz ya kucagima aliriz yada zaten gezdirme arabasini göturdugumuz icin onun oturma bölumu cikiyo, onun icinde oturuken kemerini felan baglariz oda araba koltugu kadar olmasada kucaktan daha guvenli, bakalim nasil olucak, ilk defa bebekli tatil yapiyoz artik bizi neler bekliyor görucez tatlim, duan icin de saol canim bende sana dua edicem, tr den bakabilirsem yine yazicam, kendinize iyi bakin, ogluslarinin ikisinide öp canim

canan her iki halindede çok güzelsin maaşallah annelik bir başka hava veriyor insana
ayrı bi güzellik katıyor bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…