Doğum Öncesi&Sonrası

kızlar ben de yılbaşı gecesi kayınvalideleri beklerken çekildim oğluşla
en sonunda odamız hazırlandı gibi
en son tüllerimiz de takıldı
doğumgünü hediyesi oldu odası oğluşumuza ancak

son resimde hala tadilatın kalan parçaları görünüyor arkada
duvar süslerini henüz yapıştırmadık aplikler var da onları değiştirip kalan yere göre ayarlama yapacağız

özlem iyi cesaret ben hayatta cesaret edemezdim o kadar uzun saçtan bu kadar kısa kestirmeye kaydirigubbakcemile3 ama değmiş çok yakışmış güle güle kullan
özlem bencede röfleli halin sana daha gitmiş ayrıca hiç doğum öncesi sonrası değil saç renginden başka değişen pek bişey olmamış kilo gibi,
sibel sende çok şıksın çınarın odasıda çok güzel bizim dolabımızda bu modelde bizimki mavili krem sadece ama böyle çok daha güzel güle güle kullansın rahatla uyusun büyüsün oynasın öpüyorum çok çınar ı

sağolun arkadaslar. önerılerınızı dıkkate alııciğim:)) kılo kalmadı doğumdan cıkınca nerdeyse eskı halımdeydım. emzırme dolayısıyla da hep gıttı. sıbelcıgım elbısen cok hosmus oncelıkle. ve odanıza bayıldım. cok şeker gorunuyo bıtmemıs hali buysa btıınce dusunemıyorum.benım oğlusun daha odası yok. var da boyle degıl yanı. yatak ve sıfonyer almıstım tek.

sağol sevcancım bir büyük dolap var 2 kapılı bir de daha kısası 4 kapı -ilk resimdeki
şifonyer de büyük dolabın yanında
işin aslı küçük dolabın ortasındaki kısım aslında büyük dolabın yanlarında duruyordu fakat odada 2duvarda da cam ve kapı olduğundan ayırmak zorunda kaldık küçük dolabın yanlarındaki 2 parça da şifonyerin yanında duruyordu
yani 2 grubun yan parçalarından ayrı bir dolap yaptık yere uydurmak için

özlemcim teşekkür ederim canım
elbisemi taşınınca buldum P
2-3 sene önce almıştım ben onu bir kenarda kalmış :))

Ozlemcıgımm cok yakışmış bayıldım kısa halıne senı daha genç ,daha sportıfve trendy gostermiş...
Diger özlem arkadaşım[ögretmen olan] derimki hiç vakit kaybetmeden kumral röfleli haline dön cunki sana sıyahtan daha cok yakışmış ..nacizane fikrim boyle dusundugum için kırılma

bayıldım çınarın odasına ya........çok şık çok cici......eee çınarada yakışır yani..annemizde pek zevkli...güle güle sağlıkla kullansın...

Özlem gerçekten kısa saç çok yakışmış.Ben fotoda Berna Laçine benzettim seni.Güle güle kullan canım.

sibelcim çınar ımın odası pek güzel olmuş...harika bir doğum günü hediyesi..mışıl mışıl uyumak, güzel güzel oynamak nasip etsin allahım odasında...

Sibelcigim cınarcıgım saglıklı ıyı gunlerde kullansın odasını cok şık olmus...

teşekkür ederim şafakçım

bayıldım çınarın odasına ya........çok şık çok cici......eee çınarada yakışır yani..annemizde pek zevkli...güle güle sağlıkla kullansın...

ay teşekkür ederim canım
asıl zorluk şimdi başlayacak odaya alıştırma :)

sibelcim çınar ımın odası pek güzel olmuş...harika bir doğum günü hediyesi..mışıl mışıl uyumak, güzel güzel oynamak nasip etsin allahım odasında...

amiiinnnnnn aylincim :))teşekkürler

yerim o o o o o o lülelerini kuşummmm....sibelciğim sende cok hossun hayatım.odanızda mükemmel....saglıkla büyüsün odasında kuzum.öptüm ikinizide.

hamılelık oncesı ,esnası ve sonrasında benn.

şükür kavusturana :))) ilk defa görüyorum hayatım seni...çok hoşsun gercekten herhalinle ama bende katılıyorum kızlara röfleli daha bi hoş..öpüyorum senide kuzunla :)))mucckkksss

bu arada ben cesaret edemiyorum koymaya resmimi...daha zamanım var malum kilo muhabbeti

sibel perdelere bide avizeye bayıdım ya helede avizeye nerden aldın bağada alsana :)))

sibel çınarın odası çok güzel olmuş,emeğinize sağlık, güle güle kullansın...biz de Nisa ma yaza doğru düşünüyoruz.

özlem hemen kumral haline dön, derhalll...

eylül e de ben sarışın halime döneceeem,gebeliğimden beri saçıma hiç boya sürmedim,iyice simsiyah oldu saçlar.

özlemsaçların süper yakışmış, ben de hep o şekilde kestirmek istiyorum ama bakımı zor diye cesaret edemiyorumm::

Hepiniz sağolun kızlar gerçekten bende çok beğenmeye başladım .Belkıs kızzz ne bakımı uzun daha zordu bir bardak suyla yıkanıp durulanıyor nerdeyse çok rahatmış hemen biraz saç bakım ürünü yalla dışarı ne makyaj istiyor ne bişey
Adaşım herkes söylemiş ama ben de hemen ileteyim git yarın okul çıkışı boyat saçını çok daha genç göstermiş ...
Birde bu ÖZLEMLERıN kanından herhalde ne güzel gülmüşsün gözlerinin içi gülmüş allah ağlatmasın soldurmasın ...
Çınar kuzum bayıldık biz odama masal gibi olmuş çok şık çok güzel tam bebek odası gerçekten sağlıkla yat uyu oyna ...
Sibel Çok hoş olmuşsunuz ana oğul tam yılbaşı çerezi :))

buraya ugramayalı cok olmus nler olmus neler ozlem ımaj yapmıs kendıne
cok yakısmıs tatlım kısasac bende uzun bı donem kullandım cok rahat oluo gule gule kullan
herkesler zayıflamıs ıncecık olmus
sbelcım cınarın odası cok gusel olmus bayldım resmen masallardakı evler gıbı ne guzel
ellerıne saglık annesı
sendde cok sık gırmıssın yenı yıla :))

sağol adaşım o senin güzel bakısından. ben de dusunuyodum zaten donmeyı ılk fırsatta boyatıcam kızlar. kuaforumde olur yıpranmaz demıstı zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…