Ozlemcıgımm cok yakışmış bayıldım kısa halıne senı daha genç ,daha sportıfve trendy gostermiş...
Diger özlem arkadaşım[ögretmen olan] derimki hiç vakit kaybetmeden kumral röfleli haline dön cunki sana sıyahtan daha cok yakışmış ..nacizane fikrim boyle dusundugum için kırılma[/Q
askolsun ne kırılması. kadınlar fıkır alısverısını severler:)))
Sibelcigim cınarcıgım saglıklı ıyı gunlerde kullansın odasını cok şık olmus...
bayıldım çınarın odasına ya........çok şık çok cici......eee çınarada yakışır yani..annemizde pek zevkli...güle güle sağlıkla kullansın...
sibelcim çınar ımın odası pek güzel olmuş...harika bir doğum günü hediyesi..mışıl mışıl uyumak, güzel güzel oynamak nasip etsin allahım odasında...
kızlar ben de yılbaşı gecesi kayınvalideleri beklerken çekildim oğluşla
en sonunda odamız hazırlandı gibi
en son tüllerimiz de takıldı
doğumgünü hediyesi oldu odası oğluşumuza ancak
son resimde hala tadilatın kalan parçaları görünüyor arkada
duvar süslerini henüz yapıştırmadık aplikler var da onları değiştirip kalan yere göre ayarlama yapacağız
Hepiniz sağolun kızlar gerçekten bende çok beğenmeye başladım .Belkıs kızzz ne bakımı uzun daha zordu bir bardak suyla yıkanıp durulanıyor nerdeyse çok rahatmış hemen biraz saç bakım ürünü yalla dışarı ne makyaj istiyor ne bişey
Adaşım herkes söylemiş ama ben de hemen ileteyim git yarın okul çıkışı boyat saçını çok daha genç göstermiş ...
Birde bu ÖZLEMLERİN kanından herhalde ne güzel gülmüşsün gözlerinin içi gülmüş allah ağlatmasın soldurmasın ...
Çınar kuzum bayıldık biz odama masal gibi olmuş çok şık çok güzel tam bebek odası gerçekten sağlıkla yat uyu oyna ...
Sibel Çok hoş olmuşsunuz ana oğul tam yılbaşı çerezi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?