Doğum Öncesi&Sonrası

Aslan başı diyorlar sanırım öyle kestirdim ben..

Boyatmadım, şimdiye kadar hiç boyatmadım zaten..

Resimlerden gördüm, çok güzel bi kızsın ne yapsan yakışır : )

siz şubat anneleri sıcak kanlı oldğunuz kadar kibarsınızda bugün aldığım 2.iltifat
bende sizi çok beğendim ama hiç yeni doğum yapmış gibi görünmüyorsunuz inş bende toparlanırım tez zamanda :Saruboceq:
ne yapsan yakışırdan ziyade büyüleyici olmak istiyorum kociğin aklı uçsun öyle yani:jeyyar:

slm ben dogumyapalı42gün oldu 15kilo verdim ama karnım tam gitmedi ya önerisi olan varmı sezeryanla oldu mekik çekmemi yasakladı doktor

canım bence çok acele etme sonuçta sezeryan bir ameliyat.bende sezeryan oldum.şuan göbeğim tam gitmiş değil.ama eskiye oranla düzelme var.güneşli havalarda bebişinide al yürüyüşe çık bence .en iyi spor yürümek.

oooo hayatim valla kacaman massalah sana.. kac kilo aldin ben 25 kilo almistim cnm ketir sacini insani degistirio ben simdi uzaticam saclarimi tekrardan .. .. bebisinede sanada kocaman massallah cnmm

oooo hayatim valla kacaman massalah sana.. kac kilo aldin ben 25 kilo almistim cnm ketir sacini insani degistirio ben simdi uzaticam saclarimi tekrardan .. .. bebisinede sanada kocaman massallah cnmm

oy maşallah 25 kiloooakannehir
şaka gibi gerçekten nasıl verdin inanamıyorum:1shok:
ben toplamda 10 kg almıştım

oy maşallah 25 kiloooakannehir
şaka gibi gerçekten nasıl verdin inanamıyorum:1shok:
ben toplamda 10 kg almıştım

saka gibi dimi bu benim 2 oglum cnm iki hamileligimdede 25 kilo aldim dogumdan 3 gün sonra tartildim 9 kilo gitmisti bile cok fazla su topladi heryerim cnm ayaklarim bacaklarim hatta yüzüme bak nekadar sismis .... asil sen nasil basardin kizz ben cok saglikli beslenmeme ragmen hamilelikten bosverdim herseyi canim cekiyo diye yedim valla tatlilari..
bide ilk üc ay herkez kusar kilo verir bende hic kusma olayi olmadi hep yedim kaydirigubbakcemile3 güzel günlerdi yaaa :asigim: simdi bakiyorumda kocaman olmus ikiside abisi kardesini doyuruyor kucakliyor allaaaa yapmadigi kalmiyor kaydirigubbakcemile3

maşallah kuzularına inş bende o günleri görürümopuyorumnanaktan
benim ilk 5 ayım bulantılı geçti ve 8 kg verdim ondandır belkide kendime gelip toparlanana kadar ancak 10 kg oldufisfisfis

kolay giden kilolar beni hiç bırakmak istemiyorlar nedense
8 ay oldu ben hala şişkoyummafoldumben

Canım kendini vericem diye şartlandırma..Çünkü öyle oldugunda insanın iştahı sanki daha çok açılıo..Yedikçe yiyesi geliyo..

Yani en azından ben öyleyim.. cokacimcoook

sevgicim gördüğüm kadarıyla senin boyun uzun sanki bence o baya 55 kilo baya zayıf olursun bence sen bilirsin ama 60 65 civarı hedefle

vaovvv
süper özlemcim saç rengin de süper olmuş bir ara bayağı bi takıldıydın ama :)

ya annesi kusura bakma ama derin in yanında sönük kalmışın yani:))) bu ne güzellik yarabbim..bu ne şıklık....ikinize de maşallah....hiç doğurmuş gibi değilsin yani....süper bayılıyorum böyle kadınlara....

Çok teşekkür ederim kızlar çok utandım valla ne diyeceğimi bilemiyorum ...
Yok canım aynen doğurmuş gibiyim aslında normal halim öyle yanii işte böyle kuaför falan girince işin içine biraz moral oluyor bana da iyi hissediyorum kendimi

maşallah benim dünürümede gelinimede
süpersizniz hayatım ama ayline katılıyorum derin 10 numara olmuş annesi,bence beraber takılmayın onun yanında şansın yok:) şaka bi yana gerçekten çok hoşsun ama bide boydan foto olsaydıda cicini görseydik hayatım tam olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…