yıllardır uzun kullanıyorum saçlarımı
sadece bir kez kısaldılar oda kuaför kurbanı olduğumdandı
çok üzülmüştüm evet..
ama şimdi dönüşte kocik hem şaşırsın hem büyülensin istiyorum 3 kg fazlam kaldı veririm gibime geliyor onu da napsam of çok kararsızım:sinifsinif:
oooo hayatim valla kacaman massalah sana.. kac kilo aldin ben 25 kilo almistim cnm ketir sacini insani degistirio ben simdi uzaticam saclarimi tekrardan .. .. bebisinede sanada kocaman massallah cnmm
oy maşallah 25 kiloooakannehir
şaka gibi gerçekten nasıl verdin inanamıyorum:1shok:
ben toplamda 10 kg almıştım
saka gibi dimi bu benim 2 oglum cnm iki hamileligimdede 25 kilo aldim dogumdan 3 gün sonra tartildim 9 kilo gitmisti bile cok fazla su topladi heryerim cnm ayaklarim bacaklarim hatta yüzüme bak nekadar sismis .... asil sen nasil basardin kizz ben cok saglikli beslenmeme ragmen hamilelikten bosverdim herseyi canim cekiyo diye yedim valla tatlilari..
bide ilk üc ay herkez kusar kilo verir bende hic kusma olayi olmadi hep yedim kaydirigubbakcemile3 güzel günlerdi yaaa :asigim: simdi bakiyorumda kocaman olmus ikiside abisi kardesini doyuruyor kucakliyor allaaaa yapmadigi kalmiyor kaydirigubbakcemile3
Kırkın çıkana kadar 3 ten fazla bile verirsin..Öyle kolay gdiyoki kilolar..Hele emziriyosan dahada kolay gidiyor..
Zaten belli bi süre sonra saçların dökülmeye başlar..Yani hemen hemen herkeste bu problem ortaya çıkıyor..Onun için istemesende kestirmek zorunda kalıosun..Dediğim gibi ben memnun kaldım kısa saçtn..İyi bir kuaföre gidersen sorun olmaz heralde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?