Doğum Öncesi&Sonrası

Madem öyle işte böyle kızımıda eşimide çıkardım resimden :)))
elbisem tam olarak belli olmuyor ama etek uçları ve kol uçları pullarla işli
[/URL]
[/IMG]

vaoowww çok şık özlemcim,boydan daha hoş görünüo valla.

aylin kız bende ne dio bu dedim,hani özlem kol uçları pullu demiş ya,ne alaka diom kasa.sonradan çaktım durumu

Bende Hülya gibi anladım önce yok canım payet diyecektim sonra kasayı okuyunca anladım :kedi:Maraş işi el yapımı onlar canım bende çok beğenerek almıştım ve takı sevmiyorum aslında ama onları severek takıyorum .:kediaha güzelleri sizin olsun inşallah .
Buarada özlemişim valla iltifatlar almayı teşekkür ederim hepinize :))a.s.

özlemcim boydan daha guzel olmus, bari endamini görduk, gercekten cok SIK olmussun, sanirim verilecek kiloda kalmamis, masallah

:kedipuyorumnanaktan:asigim: Korse var içimde nefes alamıyordum ama değdi incecik gösteriyor :)))herkes aaa göbek gitmiş diyo annem dahil :))

özlemcim çok şık zarif ve güzelsin....elbisen ayakkabı canta uyum içinde....ama bilezikler işi bozmus (
derinciğimde cok güzel sık pullu pullu tüllü sıkır sıkır cok ciciiii...derinin elbisesine bayıldım bu arada.

ohh bir ferahlık bir ferahlık...ama iyi cesaret etmişsin özlemcim..radikal karar olmuş ama çok yakışmış canım...iyi günlerde kullan...

özlemmmmmmm hakketen benim eski saçım gibi olmuş süper olmuş bende kestirdim ama az

Sağüolun kızlarrrrr .
Valla iyi cesaret gerçekten ellerim terledi kesilirken ben kiiii uçlarından aldırmaya kıyamazdım şimdi alüminyum folyo içinde 30 cm saçlarım vayyyyy çok kafiyeli olduu :))

özlemcim her halin çok hoş canım...ama ilk resimdeki saç rengi süper....röfleler filan...dön derim o renge...

sağol aylıncıgım.ya ben de ıstıyorum gene o renk bakalım. cogu arkadasım sarılar daha byuk gosterıyo falan dıyodu. bıde fırsat bulamıyorum acıkcası. bakalım donerım muhtemelen cunku sıkıldım degısıklık ıstıyorumm.

aman büyük göstersin birazcık boşver..havası siler süpürür o büyüklüğü...bende her seferinde kendi rengimle devam edeceğim diyorum ama gidip yaptıveriyorum röfleyi...

bencede özlem röfle çok daha yakışmış sana
diğer özlemin kısalığını görünce seninki uzun bile geldi gözüme

vaooowwww özlemmmm
bravo derim başka da bişey demem
çok yakışmış kısa saç iyice çıtır olmuşsun :))
cesaret iişi çünkü kuaför beceremediği anda beslemeye dönüyor insan
iyi kesilince de böyle acayip karizmatik oluyor

ay özlemler arka arkaya denk gelmiş ama özlemcim ben de katılıyorum röfleli saçlar çok daha fazla gitmiş sana
doğal hali ifadeni sertleştirmiş diğerinde çok daha yumuşak bir görüntü var
bu arada sen de de kilo falan kalmamış tebrikler

yakıyorsunuz gene ortalığı özlemler fıstık gibisiniz vallahi saçlar süper olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…