Dogum saati net olan 3 kisiye ucretsiz dogum haritasi

gamzelita

Karma Astrolog
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
1.242
1.113
133
Merhabalar,
Mutlu yillar dilerim hepinize..
Bu basliga dogum gununu, gun ay yil seklinde yazan ve dogum saati net olan, dogum yerini belirten, 3 kisiye ucretsiz olarak dogum haritasi yorumlamak istiyorum.

Amacim aldigim astroloji egitimlerini kullanarak kendimi gelistirmek bunu yaparken de 3 kisinin hayatina mumkunse ışık tutabilmek..

Cok sevgiler
🌺💐

Merhabalar,
Bu basliga dogum gununu, gun ay yil seklinde yazan ve dogum saati net olan, dogum yerini belirten, 3 kisiye ucretsiz olarak dogum haritasi yorumlamak istiyorum.

Amacim aldigim astroloji egitimlerini kullanarak kendimi gelistirmek bunu yaparken de 3 kisinin hayatina mumkunse ışık tutabilmek..

Cok sevgiler
🌺💐
01.01.1997 saat 00.30

Benide yorumlayın lütfen 28.08.1988. BURSA SAAT 14.00

Yaaa geçmi kaldım yine herzamanki gibi:(( bir umut yazayım bilgilerimi belki yeni yıl hediyesi olarak bakarsınız🙏 15.04.1990 saat 13:45 Şanlıurfa/ Viranşehir

Merhabalar,

Cok sevgiler
🌺💐
03.01.1994 03.30 İzmir Konak

Back
X