Doğum sancim yookk...görüşlerinize ihtiyacim var..

Sehazal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2017
127
97
28
40
Slm kizlar...40+1 haftalik hamileyim 34.haftada erken doğum riskim vardi ilac kullandim atlattik çok şükür ama şimdide hiç sancim yok sadece 2 cm acilmam var 2.hamileligim bu arada..ilkini 37+3 te kontrol diye gittiğimde nst de sanci cikmisti doguma girmiştim..dogum sancilarini başlatmak icin neler yapabilirim?hangi bitkileri kullanabilirim..bebek biraz kilolu sezeryan olmak istemiyorum...

Slm kizlar...40+1 haftalik hamileyim 34.haftada erken doğum riskim vardi ilac kullandim atlattik çok şükür ama şimdide hiç sancim yok sadece 2 cm acilmam var 2.hamileligim bu arada..ilkini 37+3 te kontrol diye gittiğimde nst de sanci cikmisti doguma girmiştim..dogum sancilarini başlatmak icin neler yapabilirim?hangi bitkileri kullanabilirim..bebek biraz kilolu sezeryan olmak istemiyorum...
doğum oldu mu sonuç nedir

Benim konularımda vardı 7cm acıklığım varken sancıyı hissetmiyordum. Suni sancı vermişlerdi. Sancın yok demek illa sezeryan olacaksın demek değil.
Belkide sancısız gelcek:)

Ewet dogum oldu..gecen hafta cuma sezeryanla dogum yaptim..sancim hic yoktu 41 haftada bitmek uzereydi dr her an kakasini yiyebilir dedi ve kizimmm dogdu cok sukurr..

Back
X