ilk doğumumda bende anlamamıştım senin dediğin gibi adet sancısı gibi başladı hatta iki kere hastaneye gittik doğum başladı diye 3.de beni hastaneye aldılar çünkü benden bıkmışlardı tam 12 saat hastanede bekledim açılma olsun diye berbat birşey bu süreyi hastanede geçirmek.2.çocuğumda bu doğum sancısının nasıl olduğunu anladım gece saat 2 de belime bıçak saplanır gibi keskin bir ağrı girdi çok keskin 5 dakika sonra kesildi.2 saat sonra birdaha bu ağrılar aynı keskinlikte ama saplanma süresi azalarak devam etti gündüz saat 5 te yarım saate düşünce kayınvalidem artık hastaneye git evde doğuracaksın dedi onun ısrarı ile giittim bana kalırsa 5 dakikaya düşmesini bekleyecektim akşam saat 8.20 geçede oğlum oldu.yani akşam 5ten 8 kadar rahimin 8cm açılmasını bekledik.Biraz uzun yazdım özeti şu doğum sancısı adet sancısı gibi olmuyor çok keskin bir ağrı onu bekle öyleki allahım şunu içimden al diye bağıracak kadar keskin genelde bele giriyor.bu sancı geldiğinde saate bak hastane mesafesi yakınsa bu ağrı sıklığı 10 dakikaya düşünce hastaneye git.Sanırım senin doğumun artık yakındır allah ikinizide sağlıkla kurtarsın.
bebetooooooooooo nerdesın nasılsın...............doğum oldumu yaz
evet aynı zamanda karında sertleşme oluyor
ve lütfen hastane fobisi yüzünden sancıların büyük kısmını evde çekmeyin bazı hamileler öyle yapıyor
sancılar 10dk ya inene kadar sancıları evde çekiyo
bu çok yanlış bişiy bilemezsiniz belki rahminiz esnektir ve kolay açılmıştır allah korusun evde yada arabada doğum yapabilirsiniz
yapmanız gereken tek şey sancı gelir gelmez hehemn hazırlanmak
canım bende hep derdim nasıl anlıcam doğum sancısı oldugunu inşallah suyum gelirde öyle giderim doktora diye nitekim kontrolümün oldugu sabah eşim için sahura kalkmıştım ki bende acıkıyorum bi güzel yedim zaten belimde adet ağrısı gibi bişiy vardı neyse oluyo zaten dedim masayı topladım derkenn hiç yaşamadıgım bir ağrı böyle iki büklüm ediyo seni yani anlıyosun doğum sancııs oldugunu düzenli bi şekilde geliyo zaten benim rahim azğıyetmezliğim yüzünde rahim azğım erken açılmıştı o yüzden sancılarım direk 5 dk da bir geldi normalde 30 dk 20 dk 10dk 5 dk filan olyuo araklıklar yani her gecen dakika daha sıklaşıyo ve şiddeti artıyo
hayırlı doğumlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?