Doğuma Hazırlık Dogum sekeri tavsiyeleriniz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Celisuenis

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Mart 2008
1.431
20
643
Fransa
kizlar ben 17 haftalik hamileyim doguma çooookkkk var biliyorum ama ben temmuzda turkiyeye gidicem, istanbula. Dogum sekeri yani bebek sekeri almak istiyorum ordan. acaba soyle bir sey alsam nasil olur? ya tavsiyelerinizi istiyorum lutfen. Dogum kasimda olacak insaallah.

bunları doğumda hastanedemı ıkram edılıo..gerek varmıkı yaa çıkolata lokum ıkramedılmıomu?

cnm bunlar cok güselde ilk bastakiler kurabiye yanlıs bilmiyosam cok fazla beklemiyo diye biliyorum bikac gün yane seker hamuru oldugu için eger dogumunu orda yapcaksan ailende son gnlerde gelcekse onalr geelirken getirise olabilir ama sen bilirsin tabiopuyorumnanaktan

evet kurabiye onlar canim haklisin acaba sus olarak saklaniyormu yoksa alan kisi hemen yiyor mu onu merak ediyordum. birde 4 ay kaldi doguma 4 ay dayanmaz zannedersem haklisin galiba alamicam yine Fransaya kaldim sanirim

bu kurabiye sekerler 3-4 gün duruyo diye biliyorum ama sen yineden bi arastır istersen zemuszemus
sana özelden msj attım bideopuyorumnanaktan

yesilli olanlar hosuma gitti benim.
turkiyede daha ucuz orda yaptir bence de ama dogumuna cok var hakkaten. bilmiyorum yani..
bi de turkiyede emzik seklinde olanlarindan gordum onlar da cok sirin duruyodu.
bebegin cinsiyeti belli oldu mu

bu kurabiye sekerler 3-4 gün duruyo diye biliyorum ama sen yineden bi arastır istersen zemuszemus
sana özelden msj attım bideopuyorumnanaktan

yapanlara sordum amacvp gelmedi bakalim:) cevap yazdim ozele tanidiginmiyim bari :)

yesilli olanlar hosuma gitti benim.
turkiyede daha ucuz orda yaptir bence de ama dogumuna cok var hakkaten. bilmiyorum yani..
bi de turkiyede emzik seklinde olanlarindan gordum onlar da cok sirin duruyodu.
bebegin cinsiyeti belli oldu mu

yok canim belli olmadi daha bu ay sonunda belli olacak, ama ben sabirsizlaniyorum :)

yok canim belli olmadi daha bu ay sonunda belli olacak, ama ben sabirsizlaniyorum :)[/QUOTE]

hayirlisi olsun, onemli degil cinsiyet de.. gel de anlat su annelere dmi ama yaa

canım bnce hastanede evde gelenlere çikolata ikram edin..süs için de hatıra kalabilecek buzdolabı magneti falan düşünebil,irdsin..
hem uygun hem kalıcı..
ben öyle yapmıştım....

magnetleri de lora diye bir siteden sipariş ettim..uyguna geldi ve çok güzeldi...

sadece f,kir cnm

Eğer İstanbul a geleceksen , eminönünde bebek şekeri malzemesi satan ve yapan yerler var.Türk telekom binasının arkasında Şark Han var, birde mısır çarşısında kuru kahveci mehmet efendinin sokağında yerler var. Oralara bak derim. Gösterdiklerin kurabiye sanırım, senin doğumuna kadar dayanmayabilir. Ama badem şekeri dayanır. Ben 37. haftadayım, yeni yapacağım şekerleri :)

Kurabiyeler uzun süre dayanmaz hem Temmuz ayında anne olucağın için sıcak olucak kesinlikle dayanmaz , zaten kurabiyeler birkaç gün önceden siparişi verilerek hazırlanabiliyor.
Türkiyeye geldiğinde Eminönü'ye git bebek şeker malzemesi satan bir sürü mağaza var çeşit bol , fiyat uygun..

Canım merhaba benimde kuzenim fransa'da yaşıyor .Bebeğin hayırlı olsun. Sana değişik bir alternatif sunayım.Geçen hafta yeğenim evlendi ve onun kına gecesi için birşeyler hazırlattık .Birtanesi de kutu pasta içindi bunu bebekler için olanını gördük bize de kına için hazırladılar çok güzel ve değişik oluyor.
Fakat burada resim ekliyemiyorum.Ben yeni bir konu açar oraya resimleri eklerim istersen oradan incele eğer fransaya götüreceksen en güzeli bu olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…