Doğum sigortası

Beyazmelek11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2020
1.075
881
73
33
Arkadaşlar merhaba benim şuan halihazırda Anadolu tamamlayıcı sağlık sigortam var, tüp bebek tedavisi görüyorum nisan ayının ortalarında transfer olacak..Var olan sigortaya doğum teminatı ekletebilir miyim acaba bilgisi olan var mı?

Merhaba tüp bebek işlemlerinde tamamlayıcı sigorta nasıl yaptırdınız? Konu biraz fazla eski ama belki görür de cevap verirsiniz diye umuyorum

Merhaba tüp bebek işlemlerinde tamamlayıcı sigorta nasıl yaptırdınız? Konu biraz fazla eski ama belki görür de cevap verirsiniz diye umuyorum
merhaba tüp bebekte tamamlayıcı sigorta geçmiyor malesef tüp bebeğe başlamadan önce poliçenize ek teminat yaptırmanız gerekiyor sigortacınızı arayıp bilgi alabalirsiniz

merhaba tüp bebekte tamamlayıcı sigorta geçmiyor malesef tüp bebeğe başlamadan önce poliçenize ek teminat yaptırmanız gerekiyor sigortacınızı arayıp bilgi alabalirsiniz
Merhaba, tüp bebek hastane ücretinizi bu ek teminatla karşılayabildiniz mi? Birde yumurta toplamadan sonra bir ay içerisinde transferiniz olmuş muydu?

Merhaba, tüp bebek hastane ücretinizi bu ek teminatla karşılayabildiniz mi? Birde yumurta toplamadan sonra bir ay içerisinde transferiniz olmuş muydu?
Merhaba ek teminat ekletmedim ben daha doğrusu tedaviye başladıktan sonra bilgim oldu 2.inci çocukta ekleme yaptırıcam inş…yumurta toplamadan bir ay sonra işlem gerçekleşti şimdi meleğim 3,5 aylık oldu🥰🥰darısı isteyen herkesin başına

Back
X