Doğum sonrası 103ten 86ya indim:)) hedef 68 kiloya ulaşmak...

Kızlar hayat dengem karıştı.. Siteye Girememin sebebi hamile olduğumu öğrendim:(( açıkçası çok beklenmedik ve tuhaf oldu... Daha kızım 1,5 yaşında ve çok küçük.. Hemde çok hiperaktif bir kızım var napıcam şimdi bilmiyorum... Yani tabii bebeğimi doğurucam ama offff daha atlatamamışken doğum anılarını , korkuları... sil baştan... Neyse işte eşimîn dikkatsizliği bana yorucu bir hayata mal oldu... Anlayacağınız ben yine kilo alıcam ve yine vermeye çalışıcam.. Tabii bu sefer daha bilinçliyim az alırım diye düşünüyorum... Öyle işte kızlar size iyi kilo vermeler...

Yani ben cok sevindim... suan sana cok zor gibi gelecek ama biraz zaman geçince iyiki de olmuş diyeceksin. Hayirli olsun

Kızlar herbirinize teker teker desteğiniz ve güzel dilekleriniz için teşekkür ederim...
Yaaa kendimi çok suçlu hissediyorum kızıma karşı.. Daha çok küçük meme meme diye deli olurken şimdi bırakmak zorundayız... Ayrıca şimdiden midem bulanıp karnım ağrımaya başladı... Kucağıma alıp çok kaldıramıyorum eski enerjim yok.. Kızımla oynayamıyorum eskisi gibi çok... Okulda yoruluyorum uzanmak istiyorum eve gelince.. Doğumdan sonra kızımı düşünüyorum çok itilicek kendini dışlanmış hissedecek... Daha 27 aylık bir bebekken abla olucak ve büyük çocuk davranışlarını beklicez... Babası beni öptüğünde bile kıskançlıktan çığlık atan kızan bebeğimin psikolojisini düşünemiyorum... Yaaa bu sadece bebeğimin açısından bakışım... Tabii bide benim hayatım var herşey yerle bir olucak... Yeniden doğum yeniden büyüt.. Küçüğü büyükten koru, büyüğü küçükle eş değer sev ilgilen falan da filan... Çok uzattım kafanızı şişirdim... Zamanla alışıp kabullenicez... Büyüdüklerinde çok rahat olucak ama şimdi 2-3 sene kabus sıkıntı dolu olucak... Ayyy biran önce geçsin şu 3 sene:)))) ara ara girerim bende siz bırakmayın diyeti aman... Öptüm hepinizi kib aeo

Back