DOĞUM SONRASI ADET OLAMAMA SORUNU

Mert0403

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2007
613
41
98
43
Merhaba herkese başlıktanda anlaşıldığı üzere bir yaklaşık 2 yıldır adet olmadım. Kızım 15 aylık ve emziriyorum. kadın doğumada gittim aralıkta tekrar gidicem. sorum şu benim gibi doğum sonrası uzun süre adet olmayan insanlar varmı acaba?

teşekkürler

Ben de iki yil okudum nette arastirdm emzirme kaynakli...
Kendm 9ay sonra bi kere adet oldum

teşekkür ederim cevaplarınız için olamadığım için çok sinirli ve asabiyim. karnım da kocaman kaldı moralim bozuluyor :(

teşekkür ederim cevaplarınız için olamadığım için çok sinirli ve asabiyim. karnım da kocaman kaldı moralim bozuluyor :KK43:
Emziriyorsanız prolaktin hormonunuz yüksektir haliyle prolaktin hormonunun yüsekliği de adeti geciktirebilir. Yine de bir doktora görünün.tam olarak emin değilim ama 2yıla kadar adet görülmeyebiliyormuş.

Benim oğlum 13 aylık bende hala olmadım canım Dr gidicem ben de

Merhabalar, ben de 1 ekim 2014'te doğum yaptım, sezeryan. 17 Ağustos'a kadar adet olmadım, 17 Ağustos'ta kanamam geldi 5-6 gün boyunca ama çok azdı. ilk ay diye önemsemedim, daha sonra 20 Eylül'de adet oldum, başka da görmedim adet. bugün 4 kasım, 10 günden fazla geçti yani. emziriyorum o yüzden midir düzensizlik acaba?

Back
X