Dogum sonrasi bikini giymek

hepgenc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2017
1.208
1.776
63
Kizlar 1 ay once dogum yaptim. Karnimda catlak yok ama dogumda olusan siyah cizgi var ve hic hos durmuyor. Ayrica bacaklarimin ust kısmı catlak dolu. Yani bir sort giysem kapanir. Bu yaz tatile gitmeyi planlıyoruz. Ne giymeliyim sizce? Sort giysem gobegimdeki cizgiyi nasil kapaticam? Tişörtle de oturup sonra yarim yamalak yanmak istemiyorum. Dogum sonrasi tatile giden var mi?

mayo olabilir.

Bikiniyle iyi hissetmem diyorsanız çok şık mayolar var artık gençler için.

bekarım. benim popomda çatlaklar var. hiç tatilde bunları kapatayım derdim olmadı. neden olsun ki sonuçta oraya tatile gidiyorum ben. normalde ne giyiyorsanız onu giyin.

Yani kendinizi zora sokmanın anlamı yok.
Hepimizde var çatlak,doğum yapan kadınların genel sorunu bu. Her sene tatile gidiyorum,istediğim şekilde giyiniyorum,kapatma ihtiyacı hissetmiyorum kusurlarımı.
Kızımla ilk tatilimizde tankini giymiştim,sonrasında bikini de giydim,mayoda.

%70lik alkolle sil cızgiyi bide banyoda kahve telveli peeling yap benim oyle gecti

yüksek bel bikini bende var. popo kısmı da biraz daha kapalı. ben ilk giydiğimde utanırım diye öyle aldım. ama sonra normal bikini aldım rahatladım. yüksek bel bikini rahat değil hiç.

yok illa bikini giyemem rahat edemem diyorsanız etekli mayolar var, deneyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…