- 15 Kasım 2014
- 4.158
- 11.070
- 558
Düz şortlu mayo giyKizlar 1 ay once dogum yaptim. Karnimda catlak yok ama dogumda olusan siyah cizgi var ve hic hos durmuyor. Ayrica bacaklarimin ust kısmı catlak dolu. Yani bir sort giysem kapanir. Bu yaz tatile gitmeyi planlıyoruz. Ne giymeliyim sizce? Sort giysem gobegimdeki cizgiyi nasil kapaticam? Tişörtle de oturup sonra yarim yamalak yanmak istemiyorum. Dogum sonrasi tatile giden var mi?
Kiloyu kalcadan alinca bacagin ust kismi genisledi. Her iki bacagimda da avuc ici kadar yer catlak malesefBacakların üst kısmı çatlıyor muymuuşşşhayatımda duymadım böyle bir şey
Kiloyu kalcadan alinca bacagin ust kismi genisledi. Her iki bacagimda da avuc ici kadar yer catlak malesef
Çizgiye neden bu kadar taktınız ki çok kötü duracağını sanmıyorum. Asıl kötü duran yağlar ve kilolar bence. Ki ona da çoğu kişi takmıyor ve bence iyi de yapıyorlar. Sonuçta bebeğiniz var olması çok normal bence kötü hissetmeyin kendinizi. Ya yabancılara hayranım o kadar rahatlar ki.Kizlar 1 ay once dogum yaptim. Karnimda catlak yok ama dogumda olusan siyah cizgi var ve hic hos durmuyor. Ayrica bacaklarimin ust kısmı catlak dolu. Yani bir sort giysem kapanir. Bu yaz tatile gitmeyi planlıyoruz. Ne giymeliyim sizce? Sort giysem gobegimdeki cizgiyi nasil kapaticam? Tişörtle de oturup sonra yarim yamalak yanmak istemiyorum. Dogum sonrasi tatile giden var mi?
Doğumdan 1 ay sonra kafamda ki tek düşüncem "gunde 2 saatten fazla ne zaman uyumaya başlayacağım ?" idi .Size müthiş gıpta ettim.Kizlar 1 ay once dogum yaptim. Karnimda catlak yok ama dogumda olusan siyah cizgi var ve hic hos durmuyor. Ayrica bacaklarimin ust kısmı catlak dolu. Yani bir sort giysem kapanir. Bu yaz tatile gitmeyi planlıyoruz. Ne giymeliyim sizce? Sort giysem gobegimdeki cizgiyi nasil kapaticam? Tişörtle de oturup sonra yarim yamalak yanmak istemiyorum. Dogum sonrasi tatile giden var mi?
bu da hosmus. Bu modele de hir bakayim.
Bu tip bir sey sorununuzu çözmez mi?
Uyku sorunu var bende de. Ancak evde durmak da insani bunaltiyor bir sure sonra. Firsat buldukca bebegimle disari cikiyorum. Disari cikinca daha cok uyuyor. Tatilin de hem bebege hem babasiyla bana iyi gelecegini dusunuyorum.Doğumdan 1 ay sonra kafamda ki tek düşüncem "gunde 2 saatten fazla ne zaman uyumaya başlayacağım ?" idi .Size müthiş gıpta ettim.
Bazı vücutlar selülite ve catlaga müsait olmuyor.Benim ikinci cocukdan ve 38 yaşından sonra catlagim oldu.Çatlağı olmayan yok ki. Ben doğurmadım ama çatlaklarım var malesef. Ben onlarla yaşamaya alışmaya çalışıyorum hem plajda kim bakacak çatlağa diye düşünüyorum
Valla haklisiniz. Bu sekilde yazan cok kisi olmus. Yine de kendimde görmeye alismadim galiba.Çatlağı olmayan yok ki. Ben doğurmadım ama çatlaklarım var malesef. Ben onlarla yaşamaya alışmaya çalışıyorum hem plajda kim bakacak çatlağa diye düşünüyorum
Canım hiç takma sadece bedenine uygun bir bikini ve ya mayo ( sen nasıl rahat edeceksen) yeterli.Plajda en çok dikkat çeken şey bedeninden çok dar bikini kullanmak.Zaten bir iki günde bronzlaşma başlıyor.Catlaklarin bile gözükmezValla haklisiniz. Bu sekilde yazan cok kisi olmus. Yine de kendimde görmeye alismadim galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?