Dogum sonrasi bikini giymek

Benimde cocuklugumdan beri kalcamda bacaklarimda catlaklarim var ama hic takmadim cunku millet detaya takilirsa derdinr gjrersen s...tin yani. Gerek yok herkes demis yuksek belli bi mayo ve kendini guzel hissettirecek bi iki kicadan iltifat aynaya bak ve bence guzelim hadi eglenmeye de ve cik odadannn !

Aynı dert bende de var doğumdan sonra çok fena deforme oldum o aptal çizgi de 7 ay oldu gitmedi hala üstelik bi de benim göbeğim de çatladı.

Bi de 30 kilo verdim ama o sezaryen göbeği olduğu gibi duruyor ben de mayo giymeyi düsünüyorum bu sene.Sadece geç kuruduğu için rahat edemezsem diye aklıma takılıyor.

Düz şortlu mayo giy

Bacakların üst kısmı çatlıyor muymuuşşş hayatımda duymadım böyle bir şey

Bende bu model farkli renklerde 3 tane var
Retro bikini yazarsaniz kolayca bulursunuz.
Benimde catlagim filan yok ama bu sekilde daha rahat ediyorum.

Çizgiye neden bu kadar taktınız ki çok kötü duracağını sanmıyorum. Asıl kötü duran yağlar ve kilolar bence. Ki ona da çoğu kişi takmıyor ve bence iyi de yapıyorlar. Sonuçta bebeğiniz var olması çok normal bence kötü hissetmeyin kendinizi. Ya yabancılara hayranım o kadar rahatlar ki.

Doğumdan 4 ay sonra bikini giydim, begenmeyen dönüp bakmasın

Doğumdan 1 ay sonra kafamda ki tek düşüncem "gunde 2 saatten fazla ne zaman uyumaya başlayacağım ?" idi .Size müthiş gıpta ettim.

Çatlağı olmayan yok ki. Ben doğurmadım ama çatlaklarım var malesef. Ben onlarla yaşamaya alışmaya çalışıyorum hem plajda kim bakacak çatlağa diye düşünüyorum

Bu tip bir sey sorununuzu çözmez mi?
bu da hosmus. Bu modele de hir bakayim.
Doğumdan 1 ay sonra kafamda ki tek düşüncem "gunde 2 saatten fazla ne zaman uyumaya başlayacağım ?" idi .Size müthiş gıpta ettim.
Uyku sorunu var bende de. Ancak evde durmak da insani bunaltiyor bir sure sonra. Firsat buldukca bebegimle disari cikiyorum. Disari cikinca daha cok uyuyor. Tatilin de hem bebege hem babasiyla bana iyi gelecegini dusunuyorum.

Çatlağı olmayan yok ki. Ben doğurmadım ama çatlaklarım var malesef. Ben onlarla yaşamaya alışmaya çalışıyorum hem plajda kim bakacak çatlağa diye düşünüyorum
Bazı vücutlar selülite ve catlaga müsait olmuyor.Benim ikinci cocukdan ve 38 yaşından sonra catlagim oldu.

Valla haklisiniz. Bu sekilde yazan cok kisi olmus. Yine de kendimde görmeye alismadim galiba.

Retro bikinilerin hepsi yüksek bey. Üstelik çok da şık. Ben de çocuksuz ve zayıf olmana rağmen tercih ediyorum,çünkü çook güzel seçenekler var :)
Ama öncesinde bir gün normal bikinili yanmak lazim, yoksa öyle çirkin bir görüntü oluşuyor ki amele yanığı gibi

Valla haklisiniz. Bu sekilde yazan cok kisi olmus. Yine de kendimde görmeye alismadim galiba.
Canım hiç takma sadece bedenine uygun bir bikini ve ya mayo ( sen nasıl rahat edeceksen) yeterli.Plajda en çok dikkat çeken şey bedeninden çok dar bikini kullanmak.Zaten bir iki günde bronzlaşma başlıyor.Catlaklarin bile gözükmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…