Doğum sonrası boşanmayı düşünüyorum

Niye yalvarıp duruyorsunuz siz. Boşarsa boşasın mis gibi ev bebek bilmem neler varken sen eski kocanı çok ararsın demek nedir. Hadsiz.
Kimse evliliğinixi bozamaz kocanızdan başka.

Boşanan memurun ailesinin ikamet ettiği yere tayin alma hakkı var. Bilginiz var mı bilmiyorum. Bu kadar sizi sildiyse bu kadar kök ailesine düşkün ve sorumsuzsa bırakın orda kendi pisliginde boğulsun. Boşanıp ailenizin yanına tayin alıp gidin. Haftasonlari yol tepip gelip çocuğunu görmek zorunda kalsın. Hakediyor bunu. Madem çocuğu bile umrumda degil. Çocuğunu onemsese evindeki huzurunu da onemserdi

Daha yeni memur olarak atandım aday memurluğum dolmadı gene de mümkün mü peki

Daha yeni memur olarak atandım aday memurluğum dolmadı gene de mümkün mü peki
Kadrolu mu atandınız 3+1 mi? Hangi bakanlığa tabiyseniz onun atama ve nakil yönetmeliğini internetten indirip okuyun. Sorunuzun cevabı olmazsa yine kurumun il müdürlüğünden atama birimi ile görüşün. Telefonla dahi bilgi alabilirsiniz

Daha hala lohusa sayılırsınız. O yüzden iyi düşünün derim. Ortada daha babasını bile tam tanımayan bir bebek var.
evet kv ve kb çok kötüymüş. bu tür insanlar cidden insanı yorar yıpratır. evliliği bitirir.
ama bu zamana kadar dayanıp birde üzerine çocuk yapmışsınız.
eşinizin de çocukla hayati değişti. ona da daha fazla sorumluluk bindi. ve erkekler bu sorumluluk karşısında saldırganlaşır. hiç şaşmaz bu.
biraz kendinize ve eşinize zaman ayırın. bir psikologa gidin çift terapisi alın.

ve yine de kendinizden bu kadar ödün vermeyin. bitirelim boşanalım diyen adama yalvarmayın. siz ona muhtaç değilsiniz. siz de üzerine gidin bağırın çağırın boşanın hemen demiyorum ama adama da yalvarmayın yahu. Boşanalım diyince sakınce tamam deyin. ama sakın evinizi falan terketmeyin 2 aylık bebeğiniz var kendi evinizden başka yerde zor düzen kurarsınız. o gitsin ailesinin yanına en fazla 1 hafta dayanır zaten. sonra paşa paşa sizin yanınıza döner.

3+1 ile ilgili bilgim yok açıkçası. Dediğim şekilde yapın bilgi alın. Ola ki sorununuzu cozemediniz boşanmak zorunda kaldınız B planı kurun. Bu arada eşinize boşanıp memlekete tayin alırım vs bahsetmeyin. Koz vermeyin. Bekleme süreci varsa adamı gönderin gitsin çok sevdiği ailesinde mi kalır ayrı ev mi tutar onun sorunu

yerinde olsam suan bosanmazdim. Cocuk daha 2 aylik, simdi ayrilsan tek basina bakicaksin ailenin evinde. Sen gece gündüz uykusuz kalirken, yeri gelicek tuvalete bile zor giderken esin gününü gün edicek rahat rahat yasayacak bedavadan baba olacak, oh ne ala memleket. Birak o da ceksin bu süreci, uykusuz kalsin, baba olmak neymis ögrensin.

ayy gerçekten çok rahatsız etti bu soru beni. kocanız iğrenç biri. blöf yaptınız belli ki boşanalım derken, o da yemedi bunu. işte o size hadi gidelim beraber dediğinde tamam gidelim diyecektiniz. özür dilemeseydiniz keşke.

ailesi doldurdu eyvallah da adam da dünden hazırmış size saldırmaya. bu iş buradan nasıl döner bilemiyorum ama bebeğiniz çok ufak. biraz mesafenizi koyun, niye sevişiyorsunuz hala böyle bir adamla? “benimle iyi olmak için ailemle iyi olacaksın” diyen birine siz de aynı şekilde karşılık verin. “benimle iyi olmak istiyorsan ailene ağzının payını vereceksin” diyin. atın şu ezikliği üstünüzden.

aslında mantıklı da adam cinsellik için yanaşıyor konu sahibi de izin veriyor. Vermemesi lazım.

Bunun için beklemeniz gerekmez.
Oturur isteklerinizi, üzüldüklerinizi söylersiniz, haklısın ben eşşeklik ettim derse değişmeye niyeti vardır.
Demezse kimin için, ne için mücadele edeceksiniz?

bazı şeylere aşırı alınganlık gösteriyor da olabilirsiniz. bebeğiniz daha çok ufak. iyi düşünün derim kendimce.
lohusalık dönemini sadece anne yaşamıyor bu dönemde. tüm cevre etkileniyor.
oturup konusmayı bir deneyin karar vermeden önce. ama herşeyi açık açık. verecekleri tepkilere göre kafanız daha da şekillenir diye düşünüyorum

Siz güzel bir evliliği olduğunu mu sanıyorsunuz, adam bir günde mi merhametsiz oldu.

Konu sahibi haklı olduğu halde özür dileye dileye veya alttan ala ala evliliğini mutlu gibi sürdürmüş.

Adamın çabası varsa anlatsın, hangi kriz anını yönetmiş mesela?

Bu m*l eşin senden daha mı değerli? Yapma Allah aşkına adama taviz vermişsin. Ana kuzusu olan eşten adam olmaz net! Boşan herifin bavulları hazırla kapının önüne koy kilidi de değiştir.

Siz hatayı kv den özür dileyerek yapmışsınız en başta dik durup kabul etmeyecektiniz. Lütfen bu hakaret gibi evliliği bitirin eşiniz olacak o zararı muhteremde anasının eteğine geri dönsün. Lütfen düşünmeyin hayata geçirin planınızı. Beyefendiye bak birde ihtiyacını gidermek için yaklaşıyormuş nasıl kabul edersiniz ya yapmayın Allah aşkınıza. Dünyaya bir kez geldik elbet herkes evliliğinde sorun yaşıyor ama bunlar yenilir yutulur şeyler değil

Konunuzu okuyunca acayip sinirlendim aç boşanma davasını en yüksekten iste nafakanı , malların yarısını sonra artık eski hali olur mu olmaz mı kendi düşünsün. Bu ne ya ? Bir kere doğum da bu kadar insan gelmez , geliyorlarsa da kendi keyiflerine geliyorlar demektir. Orda gelip yaptıkları bir kaşık çorba için kimse gelinden minnet etmesini beklemesin. Oğlu suyunu ayagına getirmiş getirecek tabi bütün acıyı kadın yaşıyor zaten sen bir zahmet oğlunda bir işe yarasın. Bunarada evliliğiniz siz hep onların istedigi gibi oldugunuz için iyimiş. Böyle sudan sebeplerle bozuluyorsa cok da iyi denmez buna

Çok haklısınız düşündükçe ben iyi olduğum için onlar iyi ben hep idare etmişim her seferinde alttan almışım bunu yeni yeni fark ediyorum. Şunu düşünmeye başladım eşim ne olursa olsun hep ailesini destekleyecek bu da asla değişmeyecek gibi.

Konuyu okurken tansiyonum yükseldi, özür diledim, özür diledim, özür diledim.
Tam olarak ne için özür dileyip duruyorsunuz?
Adam saçma sapan anasının iki lafıyla karısına karşı kararlar alıyor, cinsel ihtiyaç gidermek dışında yanınıza yörenize yaklaşmıyor, gidip boşanma davası açalım diyor. Kayınvalide telefonlarda bas bas bağırıyor, kayınpeder birkaç saat önce doğum yapan kadına suratı asık diyor.
Siz devamlı özür diliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…