Doğum sonrası boşanmayı düşünüyorum

2 gün eline maşayı alsa herşeyin bir anda düzeleceğini düşünüyorum.

Kızlar eşinizin ailesinini memnun etmek için hiç uğraşmayın illa ki bir kulp bulurlar madalya da takmıyorlar. Doğum yapan kadından güler yüz beklemek de ne bileyim.... Özür dilemeniz yersiz olmuş dediğimm gibi eş ailesine bir türlü yaranılmaz. Eşinizin de benimle iyi geçinmek istiyorsan ailemle iyi geçinmek zorundasın demesi yanlış. Sadece cinselliki için yaklaşıyorsa hoop orda dur demelisiniz.

Sen kendini böyle ezip büzüp durmazsan değişir.kv de değişir.çok fazla mülayimsiniz.insanlarda sizi ezme hissi uyandırıracak kadar.fazla iyi insanlar da bazı kişileri rahatsız ediyor.vur ensesine al lokmasini derler.o kadarı da zararlı gördüğünüz gibi.insanlar sert olmasa bile karşısında belli bir duruşu olan, bazı durumlarda çekineceği insan istiyor.çizgisi olan insanlara saygı duyuyor.fazla yumuşaklık saygıyı da engelliyor.tamam boşanalım dediğinde adam tereddüt bile etmemiş.sadece cinsel ilişki için yaklaşiyor diyorsunuz.eee bu ne cesaret mesela? Bunları yaşadığın kadınla.kusura bakmayin ama kukla ya da bez bebek gibisiniz resmen.herşeyin ölçülüsü diye boşuna demiyorlar.2 gün sağlam durup, karakterinizi ortaya koysanız mucize gibi düzeleceklerine emin gibiyim.öyle bir enerji aldım.

Çok alttan alıyorsunuz ya. Ne münasebet. Kaynanam süt sağarken senin sütün yok dolmaz o biberon demişti bana ayıp yeni doğum yapmış birine öyle söylenmez dedim. Anan konuşuyor ya 3 gündür zorunamı gitti diyede tersledi beni. Sonra afedersin defoldu gitti 5 karış suratla. Kocam sanmıştır kesin karım annemi dövdü. 1 2 ay suratıma bakmadı ee banane ? Ben doğum yapmışım milletlemi uğraşıcam.
Sende eski beni çok ararsın diyip açın davayı. Böyle olmaz

Neden suçlu görüp özür diliyorsun. O eş ailesini de odun eşini de hayatında neden tutuyorsun. Değişmişmiş eskisi gibi olamazmış sen kim köpeksin diyemedin mi? Evliliğin sırf kocanın ailesi değil direk öküz kocan tarafından bitiyor uyannnnn.

Kocan da ailesi de berbat insanlar maalesef. Boşanmaktan baska bir yol yok gibi

o adam seninle evleniyorsa ailesi artık sensindir diğerler insanlar anne baba kardeş neyse kimse kusura bakmasın ikinci planda kalmak zorundalar . Sen arayıp özür bile dilemişsin asla yapmazdım bunu yüz vermeyin gerçekten başınıza çıkarlar…

Off okurken darlandım. Özür dilemek yetmez git kapılarında yat iyice yalakalık yap affetsinler seni.
Bu ne gerçekten, saçmalamayın bu kadar ya.
Cinnet geçirip ağzının payını verememişsin mıy mıy özür dilersen sonuç bu olur. Kocanada ezilip büzüleceğine çek resti, bebeğin küçük boşanma ama haklı gibi davran. Ben haklıyım diyeceksin ya. Doğurmuşsun ne güler yüzü? Emziriyosun kaynananın memelerinle ne işi var annen varken? Doğururken canımımı senin ananı mı düşünecektim diye bas bas bağıramıyo musunuz.

Özür dilediğiniz için ezilmeye devam edeceksiniz

Size eskisi gibi olmayacagim diyen adama sizde eskisi gibi olmayin
Acin bosanma davasini gorsun bakalim anyayi konyayi

Ay okurken moralim bozuldu yemin ederim.Eşiniz için bile olsa ailesine karşı duruşunuzdan ve mesafenizden taviz vermeyin,olabildiğince az ilişki kurmaya çalışın.Eşiniz bunu kabullenmezse de yolları ayırırsınız.

Ben olsaydim oylemi anlamislar anladiklari gibi kalsin derdim kayinbaba dogum yapmis gelinden neyin guleryuzunu beklemis acaba

kimse benim kadar atarlı lohusalık gecirmemiştir emin olun. ona rağmen esim beni annesinden özür diletecek. oltaya getirirse veya getirmeye calisirsa hiç ikinci bir duruma gerek yok boşarım.

önce o ailesinin memesinden ayrılsın sonra aile kursun. ne demek benle iyi olmak istiyorsan ailemle iyi olacaksın? hiç düsünmeyin boşanın. anasının babasının lafıyla size böyle davranacak adamdan ne aile olur ne baba

Siz hala lohusa sayılırsınız . Ne biçim insanlarmis hiç mi insanlıklari yokmuş. Eşinizde hemen ne direktif aldıysa uymaya gönüllüymüş. Çok üzücü bir durum daha fazla ezidirmeyin kendinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…