- 22 Mayıs 2025
- 13
- 0
- 1
- 27
- Konu Sahibi Sevgi poyraz
-
Şu konuda yazdıklarını tekrardan hatırlamalısın. Sana en başında saygı duymayan insanlardan özür dilemişsin durduk yere. Kocan iğrenç bir insan.inanın doğum korkusu değil de doğumdan sonra nasıl olacak endişesi var zaten şu an çok konuşmuyoruz çocuğumun ismine de karışmak istediler izin vermedim o yüzden aramız bozuldu onlarla. eşim ailesi söz konusu olunca asla toz kondurmuyor gerçekten yoruyor beni
Kendisi annesinin lafıyla değişecek anne kuzusu biri demekki. Benimle iyi olmak istiyorsan ailemle de iyi olacaksın diyen birinden koca olmaz. Siz lohusa halinizle o kadar hizmet etmiş, uğraşmışsınız. Doğum sonrası dikişli halinizle hep güler yüz gösterecek haliniz yok ya. Bir de üstüne özür dilemişsiniz. Eşiniz ve ailesi bencil, anlayışsız insanlar. Böyle birini cinsellikle, bedeninle ödüllendirmek , tatmin etmek bana göre çok yanlış. Direkt net olarak soğumak için yeterli sebepler bunlar. Bebek kaç aylık şuan? Ailenizin evine dönün, boşanın bence.sen o eski X kişisini çok ararsın bundan sonra herkes sınırını bilecek falan filan konuşmaya çalışıyorum asla konuşmuyor benimle dediği şu kızlar benimle iyi olmak istiyorsan ailemle iyi olacaksın. O süreçte ağzımdan boşanalık o zaman lafı çıktı tamam git boşan al arabayı git hatta gidip beraber açalım davayı dedi.
Buraya boşan diye dökülürler şimdi. Madem güzel bir evliliğiniz vardı, eşinize de kendinize de biraz zaman verin.Hem buradaki konulardan hem de yakın tanıdığım bir kaç örnekten de şimdi kadınlar ezilmeyelim kafasıyla özellikle lohusalıkta cidden çok kırıcı olabiliyor.Kayunvalideniz haklı demiyorum ama belki farketmeden abartılı itici davranmış olabilirsiniz ,bunlar aşılamayacak şeyler değil.Ben de eşimin anneme yaptığı bir saygısızlıktan sonra çok soğumuştum .Kendisi iyilikle telafi etti,her şey düzeliyor emin olun.Merhaba hanımlar biraz uzun olacak. 2 ay önce yeni doğum yaptım doğumum kurban bayrama denk geldi şehir dışında yaşadığımız için yanımıza eş ailesi geldi kb kv görümcem ve bekar kaynım sıkıntı yok 40 haftalık hamile halimle onlara yardım ettim her konuda Kurbanı kasaba kestirip getirdiler dokunmak çok iyi değil hamileyken ona rağmen eldiven takıp yardım ettim. Doğumdan sonra kendi annem kv görümce kaldı. Sütüm 5-6 gün gelmedi baskıyı siz düşünün. Neyse kızlar asıl konu şu eş ailesi 14 gün sonra falan gittiler kendi annem kaldı. Annem de 5 gün sonra memlekette gitti babamla birlikte gelmek için olan bu sırada oldu kv eşimi arıyor eşin bizi istemiyor bize neler yaptı doğumum sabaha karşıydı evden çıkarken ben anahtarımı alıp çıkmışım normal olarak ben nasıl anahtarı alıp çıkarmışım evdekileri hiç düşünmemişim onları anne baba olarak sahiplenmemişim falan. Emzirmeye yardım konusunda kv ilk başta istekli değilde bende yardım et demedim annem vardı sonuçta ben ondan hiç yardım istememişim hep kendi annemi çağırmışım yatak odamıza geldiğinde eşimle çocuğu emzirmeye çalışırken biz hallediyoruz anne demişim bu ona göre odadan kovmakmış. kayınbabam Doğum yapıp ertesi sabah geliyorum düşünün yani gelinin suratı ne öyle demiş doğurdum dikiş ağrım var oturamıyorum ya hani Neyse kızlar ben bunlara rağmen arayıp eşim için özür diledim kötü olmayayım diye anne lohusaydım ben onları bilerek yapmadım özür dilerim dedim lohusalığı bahane etme senin doğumun çok kolaydı lohusayken oğlumu parmağında oynattın suyuna kadar oğlum ayağına getirdi sen benim oğlumla aramızımı bozmak istiyorsan falan filan bu sıra ses tonu çok yüksek resmen bağırıyor buna rağmen eşim için alttan aldım. Eşim annesiyle ne konuştu bilmiyorum belki kv daha farklı şeyler söyledi eşim o günden beri zok değişti herşeye yardım eden adam gitti başka biri geldi bunu ağzıyla dedi ben değiştim artık eskisi gibi değilim olmayacağımda sen o eski X kişisini çok ararsın bundan sonra herkes sınırını bilecek falan filan konuşmaya çalışıyorum asla konuşmuyor benimle dediği şu kızlar benimle iyi olmak istiyorsan ailemle iyi olacaksın. O süreçte ağzımdan boşanalık o zaman lafı çıktı tamam git boşan al arabayı git hatta gidip beraber açalım davayı dedi. Ben özür diledim kendimi affettirmeye çalıştım şimdi konuşuyor ama çocuk için cinsel anlamda ihtiyacı olunca ilgileniyor benimle. Ben artık boşanmayı düşünmeye başladım kızlar bu olaylardan önce çok güzel bir evlilik hayatımız vardı tekrar eskisi gibi olur muyuz diyorum ama imkansız gibi duruyor. Bakın lohusalık döneminde belki yüzüm asık olmuşumdur sert davranmışımdır kv kişisine çünkü kendi annemde dedi çok zordu lohusalık sürecin dedi. Evliliği bitirmek istiyorum çünkü mutsuzum aynı evde iki yabancı gibiyiz konuşma desen yok denecek kadar az boşanırsam ailem arkamda durur maddi olarakta zorlanmam memurum ama evliliğim sırf kocamın ailesi yüzünden de bitsin istemiyorum. Çok uzun oldu ama lütfen fikir verin
Eşin zaten en başından beri anasının ağzıyla hareket ediyormuş. Doğumdan sonra dahi değişmemiş, hala değişmesini beklemek saçma değil mi sence de?Boşanmayı gerçekleştirmeme sebebim sadece eşim eskisi gibi olur mu acaba düşüncesi. Yani aslında şuan boşanmaya yavaş yavaş kendimi hazırlıyor gibiyim ama hala gel gitlerim var ama şunun farkındayım bu aileyi daha fazla çekebilir miyim bilmiyorum
Allahım yarabbim niye kendini ikidebir suçluyorsun, surat da etmiş olabilirsin ne var bunda.Merhaba hanımlar biraz uzun olacak. 2 ay önce yeni doğum yaptım doğumum kurban bayrama denk geldi şehir dışında yaşadığımız için yanımıza eş ailesi geldi kb kv görümcem ve bekar kaynım sıkıntı yok 40 haftalık hamile halimle onlara yardım ettim her konuda Kurbanı kasaba kestirip getirdiler dokunmak çok iyi değil hamileyken ona rağmen eldiven takıp yardım ettim. Doğumdan sonra kendi annem kv görümce kaldı. Sütüm 5-6 gün gelmedi baskıyı siz düşünün. Neyse kızlar asıl konu şu eş ailesi 14 gün sonra falan gittiler kendi annem kaldı. Annem de 5 gün sonra memlekette gitti babamla birlikte gelmek için olan bu sırada oldu kv eşimi arıyor eşin bizi istemiyor bize neler yaptı doğumum sabaha karşıydı evden çıkarken ben anahtarımı alıp çıkmışım normal olarak ben nasıl anahtarı alıp çıkarmışım evdekileri hiç düşünmemişim onları anne baba olarak sahiplenmemişim falan. Emzirmeye yardım konusunda kv ilk başta istekli değilde bende yardım et demedim annem vardı sonuçta ben ondan hiç yardım istememişim hep kendi annemi çağırmışım yatak odamıza geldiğinde eşimle çocuğu emzirmeye çalışırken biz hallediyoruz anne demişim bu ona göre odadan kovmakmış. kayınbabam Doğum yapıp ertesi sabah geliyorum düşünün yani gelinin suratı ne öyle demiş doğurdum dikiş ağrım var oturamıyorum ya hani Neyse kızlar ben bunlara rağmen arayıp eşim için özür diledim kötü olmayayım diye anne lohusaydım ben onları bilerek yapmadım özür dilerim dedim lohusalığı bahane etme senin doğumun çok kolaydı lohusayken oğlumu parmağında oynattın suyuna kadar oğlum ayağına getirdi sen benim oğlumla aramızımı bozmak istiyorsan falan filan bu sıra ses tonu çok yüksek resmen bağırıyor buna rağmen eşim için alttan aldım. Eşim annesiyle ne konuştu bilmiyorum belki kv daha farklı şeyler söyledi eşim o günden beri zok değişti herşeye yardım eden adam gitti başka biri geldi bunu ağzıyla dedi ben değiştim artık eskisi gibi değilim olmayacağımda sen o eski X kişisini çok ararsın bundan sonra herkes sınırını bilecek falan filan konuşmaya çalışıyorum asla konuşmuyor benimle dediği şu kızlar benimle iyi olmak istiyorsan ailemle iyi olacaksın. O süreçte ağzımdan boşanalık o zaman lafı çıktı tamam git boşan al arabayı git hatta gidip beraber açalım davayı dedi. Ben özür diledim kendimi affettirmeye çalıştım şimdi konuşuyor ama çocuk için cinsel anlamda ihtiyacı olunca ilgileniyor benimle. Ben artık boşanmayı düşünmeye başladım kızlar bu olaylardan önce çok güzel bir evlilik hayatımız vardı tekrar eskisi gibi olur muyuz diyorum ama imkansız gibi duruyor. Bakın lohusalık döneminde belki yüzüm asık olmuşumdur sert davranmışımdır kv kişisine çünkü kendi annemde dedi çok zordu lohusalık sürecin dedi. Evliliği bitirmek istiyorum çünkü mutsuzum aynı evde iki yabancı gibiyiz konuşma desen yok denecek kadar az boşanırsam ailem arkamda durur maddi olarakta zorlanmam memurum ama evliliğim sırf kocamın ailesi yüzünden de bitsin istemiyorum. Çok uzun oldu ama lütfen fikir verin
Sen niye özür dileyip daha beter bir taraflarını kaldırdın ki bu ayının? Defolsun gitsin anasının koynuna hala ne diye peşinde dolanıyosun sanki bir kabahat işlemişsin gibi?Merhaba hanımlar biraz uzun olacak. 2 ay önce yeni doğum yaptım doğumum kurban bayrama denk geldi şehir dışında yaşadığımız için yanımıza eş ailesi geldi kb kv görümcem ve bekar kaynım sıkıntı yok 40 haftalık hamile halimle onlara yardım ettim her konuda Kurbanı kasaba kestirip getirdiler dokunmak çok iyi değil hamileyken ona rağmen eldiven takıp yardım ettim. Doğumdan sonra kendi annem kv görümce kaldı. Sütüm 5-6 gün gelmedi baskıyı siz düşünün. Neyse kızlar asıl konu şu eş ailesi 14 gün sonra falan gittiler kendi annem kaldı. Annem de 5 gün sonra memlekette gitti babamla birlikte gelmek için olan bu sırada oldu kv eşimi arıyor eşin bizi istemiyor bize neler yaptı doğumum sabaha karşıydı evden çıkarken ben anahtarımı alıp çıkmışım normal olarak ben nasıl anahtarı alıp çıkarmışım evdekileri hiç düşünmemişim onları anne baba olarak sahiplenmemişim falan. Emzirmeye yardım konusunda kv ilk başta istekli değilde bende yardım et demedim annem vardı sonuçta ben ondan hiç yardım istememişim hep kendi annemi çağırmışım yatak odamıza geldiğinde eşimle çocuğu emzirmeye çalışırken biz hallediyoruz anne demişim bu ona göre odadan kovmakmış. kayınbabam Doğum yapıp ertesi sabah geliyorum düşünün yani gelinin suratı ne öyle demiş doğurdum dikiş ağrım var oturamıyorum ya hani Neyse kızlar ben bunlara rağmen arayıp eşim için özür diledim kötü olmayayım diye anne lohusaydım ben onları bilerek yapmadım özür dilerim dedim lohusalığı bahane etme senin doğumun çok kolaydı lohusayken oğlumu parmağında oynattın suyuna kadar oğlum ayağına getirdi sen benim oğlumla aramızımı bozmak istiyorsan falan filan bu sıra ses tonu çok yüksek resmen bağırıyor buna rağmen eşim için alttan aldım. Eşim annesiyle ne konuştu bilmiyorum belki kv daha farklı şeyler söyledi eşim o günden beri zok değişti herşeye yardım eden adam gitti başka biri geldi bunu ağzıyla dedi ben değiştim artık eskisi gibi değilim olmayacağımda sen o eski X kişisini çok ararsın bundan sonra herkes sınırını bilecek falan filan konuşmaya çalışıyorum asla konuşmuyor benimle dediği şu kızlar benimle iyi olmak istiyorsan ailemle iyi olacaksın. O süreçte ağzımdan boşanalık o zaman lafı çıktı tamam git boşan al arabayı git hatta gidip beraber açalım davayı dedi. Ben özür diledim kendimi affettirmeye çalıştım şimdi konuşuyor ama çocuk için cinsel anlamda ihtiyacı olunca ilgileniyor benimle. Ben artık boşanmayı düşünmeye başladım kızlar bu olaylardan önce çok güzel bir evlilik hayatımız vardı tekrar eskisi gibi olur muyuz diyorum ama imkansız gibi duruyor. Bakın lohusalık döneminde belki yüzüm asık olmuşumdur sert davranmışımdır kv kişisine çünkü kendi annemde dedi çok zordu lohusalık sürecin dedi. Evliliği bitirmek istiyorum çünkü mutsuzum aynı evde iki yabancı gibiyiz konuşma desen yok denecek kadar az boşanırsam ailem arkamda durur maddi olarakta zorlanmam memurum ama evliliğim sırf kocamın ailesi yüzünden de bitsin istemiyorum. Çok uzun oldu ama lütfen fikir verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?