- Konu Sahibi Sevgi poyraz
-
Yazmadan edemeyecegim, konunuzu okuyunca yasadiklariniz adina ben cok sinirlendim. Bu onerilerle sizin esiniz gelmesi gerekiyor size. Siz yeni dogum yapmissiniz, hormonlariniz altust durumda, sizi idare edecek olan onlar. Sizin bir bebeginiz var. Aklimi kaybedicem ya bu nasil bir aymazlik bu nasil birsey. sokakda dogum yapan kedi gorunce bile insan uzuluyor, mama su falan veriyor. Size yapilanlar hic normal degil ve kocaniz bunlarin hepsine izin veriyor.bunu söyledim fakat kabul etmedi
Kesinlikle bosanmalisin canım ailem arkandaysa hiç düşünme devam edersen sonra si daha zor olacak emin ol o bebek te öyle bir ortamda büyüdükce psikolojik zorluk çekerMerhaba hanımlar biraz uzun olacak. 2 ay önce yeni doğum yaptım doğumum kurban bayrama denk geldi şehir dışında yaşadığımız için yanımıza eş ailesi geldi kb kv görümcem ve bekar kaynım sıkıntı yok 40 haftalık hamile halimle onlara yardım ettim her konuda Kurbanı kasaba kestirip getirdiler dokunmak çok iyi değil hamileyken ona rağmen eldiven takıp yardım ettim. Doğumdan sonra kendi annem kv görümce kaldı. Sütüm 5-6 gün gelmedi baskıyı siz düşünün. Neyse kızlar asıl konu şu eş ailesi 14 gün sonra falan gittiler kendi annem kaldı. Annem de 5 gün sonra memlekette gitti babamla birlikte gelmek için olan bu sırada oldu kv eşimi arıyor eşin bizi istemiyor bize neler yaptı doğumum sabaha karşıydı evden çıkarken ben anahtarımı alıp çıkmışım normal olarak ben nasıl anahtarı alıp çıkarmışım evdekileri hiç düşünmemişim onları anne baba olarak sahiplenmemişim falan. Emzirmeye yardım konusunda kv ilk başta istekli değilde bende yardım et demedim annem vardı sonuçta ben ondan hiç yardım istememişim hep kendi annemi çağırmışım yatak odamıza geldiğinde eşimle çocuğu emzirmeye çalışırken biz hallediyoruz anne demişim bu ona göre odadan kovmakmış. kayınbabam Doğum yapıp ertesi sabah geliyorum düşünün yani gelinin suratı ne öyle demiş doğurdum dikiş ağrım var oturamıyorum ya hani Neyse kızlar ben bunlara rağmen arayıp eşim için özür diledim kötü olmayayım diye anne lohusaydım ben onları bilerek yapmadım özür dilerim dedim lohusalığı bahane etme senin doğumun çok kolaydı lohusayken oğlumu parmağında oynattın suyuna kadar oğlum ayağına getirdi sen benim oğlumla aramızımı bozmak istiyorsan falan filan bu sıra ses tonu çok yüksek resmen bağırıyor buna rağmen eşim için alttan aldım. Eşim annesiyle ne konuştu bilmiyorum belki kv daha farklı şeyler söyledi eşim o günden beri zok değişti herşeye yardım eden adam gitti başka biri geldi bunu ağzıyla dedi ben değiştim artık eskisi gibi değilim olmayacağımda sen o eski X kişisini çok ararsın bundan sonra herkes sınırını bilecek falan filan konuşmaya çalışıyorum asla konuşmuyor benimle dediği şu kızlar benimle iyi olmak istiyorsan ailemle iyi olacaksın. O süreçte ağzımdan boşanalık o zaman lafı çıktı tamam git boşan al arabayı git hatta gidip beraber açalım davayı dedi. Ben özür diledim kendimi affettirmeye çalıştım şimdi konuşuyor ama çocuk için cinsel anlamda ihtiyacı olunca ilgileniyor benimle. Ben artık boşanmayı düşünmeye başladım kızlar bu olaylardan önce çok güzel bir evlilik hayatımız vardı tekrar eskisi gibi olur muyuz diyorum ama imkansız gibi duruyor. Bakın lohusalık döneminde belki yüzüm asık olmuşumdur sert davranmışımdır kv kişisine çünkü kendi annemde dedi çok zordu lohusalık sürecin dedi. Evliliği bitirmek istiyorum çünkü mutsuzum aynı evde iki yabancı gibiyiz konuşma desen yok denecek kadar az boşanırsam ailem arkamda durur maddi olarakta zorlanmam memurum ama evliliğim sırf kocamın ailesi yüzünden de bitsin istemiyorum. Çok uzun oldu ama lütfen fikir verin
Aklımdaki tek şey bu oldu sen doğurdun bebeği elime verdim heralde diyemediniz mi ne demek doğumun kolay oldu ya bu ne bencilce bı düşünce tarzılohusalığı bahane etme senin doğumun çok kolayd
Ben üç doğum yaptım ilk dogumumda 18 yasindaydim kaynanam gelmedi bile yanıma erken doğum yaptım iki gün suni sancı veriler üçüncü gün doğum yaptım eşim 3 gün boyunca hastane koridorlarında yattı kimse yoktu arayıp sormadılar bile bir hafta kuvezde yattık annem refakatçi oldu. ben doğum yaptım ertesi gün utanmadan çıkıp gelmişler eşimde kızmış göndermiş bunları.neyse hastaneden ciktik dedim ki annengile gidelim ayıp olur onlar varken bizimkiler olmaz dedim neyse gittik karnım aç kaynanam hiç ymk yapmamış gelecgimizi bildiği halde bende istemeye çekiniyorum oda hiç sormuyor acmisin diye sonra annem geldi oraya elinde yemeklerleKesinlikle bosanmalisin canım ailem arkandaysa hiç düşünme devam edersen sonra si daha zor olacak emin ol o bebek te öyle bir ortamda büyüdükce psikolojik zorluk çeker
Sakin kalarak karar verdim duygusal baskılara yem etmeyiz kendini. Sen alttan aldıkça daha da cok üstüne gelmişler sınırlarını çizmen lazim esin çocuktan once de boyle mıydı annesinden cok etkilenir mıydı? Bir anda bu kadar değişmesi de normal degil yaniMerhaba hanımlar biraz uzun olacak. 2 ay önce yeni doğum yaptım doğumum kurban bayrama denk geldi şehir dışında yaşadığımız için yanımıza eş ailesi geldi kb kv görümcem ve bekar kaynım sıkıntı yok 40 haftalık hamile halimle onlara yardım ettim her konuda Kurbanı kasaba kestirip getirdiler dokunmak çok iyi değil hamileyken ona rağmen eldiven takıp yardım ettim. Doğumdan sonra kendi annem kv görümce kaldı. Sütüm 5-6 gün gelmedi baskıyı siz düşünün. Neyse kızlar asıl konu şu eş ailesi 14 gün sonra falan gittiler kendi annem kaldı. Annem de 5 gün sonra memlekette gitti babamla birlikte gelmek için olan bu sırada oldu kv eşimi arıyor eşin bizi istemiyor bize neler yaptı doğumum sabaha karşıydı evden çıkarken ben anahtarımı alıp çıkmışım normal olarak ben nasıl anahtarı alıp çıkarmışım evdekileri hiç düşünmemişim onları anne baba olarak sahiplenmemişim falan. Emzirmeye yardım konusunda kv ilk başta istekli değilde bende yardım et demedim annem vardı sonuçta ben ondan hiç yardım istememişim hep kendi annemi çağırmışım yatak odamıza geldiğinde eşimle çocuğu emzirmeye çalışırken biz hallediyoruz anne demişim bu ona göre odadan kovmakmış. kayınbabam Doğum yapıp ertesi sabah geliyorum düşünün yani gelinin suratı ne öyle demiş doğurdum dikiş ağrım var oturamıyorum ya hani Neyse kızlar ben bunlara rağmen arayıp eşim için özür diledim kötü olmayayım diye anne lohusaydım ben onları bilerek yapmadım özür dilerim dedim lohusalığı bahane etme senin doğumun çok kolaydı lohusayken oğlumu parmağında oynattın suyuna kadar oğlum ayağına getirdi sen benim oğlumla aramızımı bozmak istiyorsan falan filan bu sıra ses tonu çok yüksek resmen bağırıyor buna rağmen eşim için alttan aldım. Eşim annesiyle ne konuştu bilmiyorum belki kv daha farklı şeyler söyledi eşim o günden beri zok değişti herşeye yardım eden adam gitti başka biri geldi bunu ağzıyla dedi ben değiştim artık eskisi gibi değilim olmayacağımda sen o eski X kişisini çok ararsın bundan sonra herkes sınırını bilecek falan filan konuşmaya çalışıyorum asla konuşmuyor benimle dediği şu kızlar benimle iyi olmak istiyorsan ailemle iyi olacaksın. O süreçte ağzımdan boşanalık o zaman lafı çıktı tamam git boşan al arabayı git hatta gidip beraber açalım davayı dedi. Ben özür diledim kendimi affettirmeye çalıştım şimdi konuşuyor ama çocuk için cinsel anlamda ihtiyacı olunca ilgileniyor benimle. Ben artık boşanmayı düşünmeye başladım kızlar bu olaylardan önce çok güzel bir evlilik hayatımız vardı tekrar eskisi gibi olur muyuz diyorum ama imkansız gibi duruyor. Bakın lohusalık döneminde belki yüzüm asık olmuşumdur sert davranmışımdır kv kişisine çünkü kendi annemde dedi çok zordu lohusalık sürecin dedi. Evliliği bitirmek istiyorum çünkü mutsuzum aynı evde iki yabancı gibiyiz konuşma desen yok denecek kadar az boşanırsam ailem arkamda durur maddi olarakta zorlanmam memurum ama evliliğim sırf kocamın ailesi yüzünden de bitsin istemiyorum. Çok uzun oldu ama lütfen fikir verin
Merhaba hanımlar biraz uzun olacak. 2 ay önce yeni doğum yaptım doğumum kurban bayrama denk geldi şehir dışında yaşadığımız için yanımıza eş ailesi geldi kb kv görümcem ve bekar kaynım sıkıntı yok 40 haftalık hamile halimle onlara yardım ettim her konuda Kurbanı kasaba kestirip getirdiler dokunmak çok iyi değil hamileyken ona rağmen eldiven takıp yardım ettim. Doğumdan sonra kendi annem kv görümce kaldı. Sütüm 5-6 gün gelmedi baskıyı siz düşünün. Neyse kızlar asıl konu şu eş ailesi 14 gün sonra falan gittiler kendi annem kaldı. Annem de 5 gün sonra memlekette gitti babamla birlikte gelmek için olan bu sırada oldu kv eşimi arıyor eşin bizi istemiyor bize neler yaptı doğumum sabaha karşıydı evden çıkarken ben anahtarımı alıp çıkmışım normal olarak ben nasıl anahtarı alıp çıkarmışım evdekileri hiç düşünmemişim onları anne baba olarak sahiplenmemişim falan. Emzirmeye yardım konusunda kv ilk başta istekli değilde bende yardım et demedim annem vardı sonuçta ben ondan hiç yardım istememişim hep kendi annemi çağırmışım yatak odamıza geldiğinde eşimle çocuğu emzirmeye çalışırken biz hallediyoruz anne demişim bu ona göre odadan kovmakmış. kayınbabam Doğum yapıp ertesi sabah geliyorum düşünün yani gelinin suratı ne öyle demiş doğurdum dikiş ağrım var oturamıyorum ya hani Neyse kızlar ben bunlara rağmen arayıp eşim için özür diledim kötü olmayayım diye anne lohusaydım ben onları bilerek yapmadım özür dilerim dedim lohusalığı bahane etme senin doğumun çok kolaydı lohusayken oğlumu parmağında oynattın suyuna kadar oğlum ayağına getirdi sen benim oğlumla aramızımı bozmak istiyorsan falan filan bu sıra ses tonu çok yüksek resmen bağırıyor buna rağmen eşim için alttan aldım. Eşim annesiyle ne konuştu bilmiyorum belki kv daha farklı şeyler söyledi eşim o günden beri zok değişti herşeye yardım eden adam gitti başka biri geldi bunu ağzıyla dedi ben değiştim artık eskisi gibi değilim olmayacağımda sen o eski X kişisini çok ararsın bundan sonra herkes sınırını bilecek falan filan konuşmaya çalışıyorum asla konuşmuyor benimle dediği şu kızlar benimle iyi olmak istiyorsan ailemle iyi olacaksın. O süreçte ağzımdan boşanalık o zaman lafı çıktı tamam git boşan al arabayı git hatta gidip beraber açalım davayı dedi. Ben özür diledim kendimi affettirmeye çalıştım şimdi konuşuyor ama çocuk için cinsel anlamda ihtiyacı olunca ilgileniyor benimle. Ben artık boşanmayı düşünmeye başladım kızlar bu olaylardan önce çok güzel bir evlilik hayatımız vardı tekrar eskisi gibi olur muyuz diyorum ama imkansız gibi duruyor. Bakın lohusalık döneminde belki yüzüm asık olmuşumdur sert davranmışımdır kv kişisine çünkü kendi annemde dedi çok zordu lohusalık sürecin dedi. Evliliği bitirmek istiyorum çünkü mutsuzum aynı evde iki yabancı gibiyiz konuşma desen yok denecek kadar az boşanırsam ailem arkamda durur maddi olarakta zorlanmam memurum ama evliliğim sırf kocamın ailesi yüzünden de bitsin istemiyorum. Çok uzun oldu ama lütfen fikir verin
Aa neden suçun olmadığı halde özür diliyorsun. Adama bak. Çok sinir oldum. Kim sanıyorlar kendilerini bulunmaz Hint kumaşı mi?Merhaba hanımlar biraz uzun olacak. 2 ay önce yeni doğum yaptım doğumum kurban bayrama denk geldi şehir dışında yaşadığımız için yanımıza eş ailesi geldi kb kv görümcem ve bekar kaynım sıkıntı yok 40 haftalık hamile halimle onlara yardım ettim her konuda Kurbanı kasaba kestirip getirdiler dokunmak çok iyi değil hamileyken ona rağmen eldiven takıp yardım ettim. Doğumdan sonra kendi annem kv görümce kaldı. Sütüm 5-6 gün gelmedi baskıyı siz düşünün. Neyse kızlar asıl konu şu eş ailesi 14 gün sonra falan gittiler kendi annem kaldı. Annem de 5 gün sonra memlekette gitti babamla birlikte gelmek için olan bu sırada oldu kv eşimi arıyor eşin bizi istemiyor bize neler yaptı doğumum sabaha karşıydı evden çıkarken ben anahtarımı alıp çıkmışım normal olarak ben nasıl anahtarı alıp çıkarmışım evdekileri hiç düşünmemişim onları anne baba olarak sahiplenmemişim falan. Emzirmeye yardım konusunda kv ilk başta istekli değilde bende yardım et demedim annem vardı sonuçta ben ondan hiç yardım istememişim hep kendi annemi çağırmışım yatak odamıza geldiğinde eşimle çocuğu emzirmeye çalışırken biz hallediyoruz anne demişim bu ona göre odadan kovmakmış. kayınbabam Doğum yapıp ertesi sabah geliyorum düşünün yani gelinin suratı ne öyle demiş doğurdum dikiş ağrım var oturamıyorum ya hani Neyse kızlar ben bunlara rağmen arayıp eşim için özür diledim kötü olmayayım diye anne lohusaydım ben onları bilerek yapmadım özür dilerim dedim lohusalığı bahane etme senin doğumun çok kolaydı lohusayken oğlumu parmağında oynattın suyuna kadar oğlum ayağına getirdi sen benim oğlumla aramızımı bozmak istiyorsan falan filan bu sıra ses tonu çok yüksek resmen bağırıyor buna rağmen eşim için alttan aldım. Eşim annesiyle ne konuştu bilmiyorum belki kv daha farklı şeyler söyledi eşim o günden beri zok değişti herşeye yardım eden adam gitti başka biri geldi bunu ağzıyla dedi ben değiştim artık eskisi gibi değilim olmayacağımda sen o eski X kişisini çok ararsın bundan sonra herkes sınırını bilecek falan filan konuşmaya çalışıyorum asla konuşmuyor benimle dediği şu kızlar benimle iyi olmak istiyorsan ailemle iyi olacaksın. O süreçte ağzımdan boşanalık o zaman lafı çıktı tamam git boşan al arabayı git hatta gidip beraber açalım davayı dedi. Ben özür diledim kendimi affettirmeye çalıştım şimdi konuşuyor ama çocuk için cinsel anlamda ihtiyacı olunca ilgileniyor benimle. Ben artık boşanmayı düşünmeye başladım kızlar bu olaylardan önce çok güzel bir evlilik hayatımız vardı tekrar eskisi gibi olur muyuz diyorum ama imkansız gibi duruyor. Bakın lohusalık döneminde belki yüzüm asık olmuşumdur sert davranmışımdır kv kişisine çünkü kendi annemde dedi çok zordu lohusalık sürecin dedi. Evliliği bitirmek istiyorum çünkü mutsuzum aynı evde iki yabancı gibiyiz konuşma desen yok denecek kadar az boşanırsam ailem arkamda durur maddi olarakta zorlanmam memurum ama evliliğim sırf kocamın ailesi yüzünden de bitsin istemiyorum. Çok uzun oldu ama lütfen fikir verin
Evliliğiniz kocanızın ailesi yüzünden değil kocanız yüzünden bitecek gibi duruyor.Merhaba hanımlar biraz uzun olacak. 2 ay önce yeni doğum yaptım doğumum kurban bayrama denk geldi şehir dışında yaşadığımız için yanımıza eş ailesi geldi kb kv görümcem ve bekar kaynım sıkıntı yok 40 haftalık hamile halimle onlara yardım ettim her konuda Kurbanı kasaba kestirip getirdiler dokunmak çok iyi değil hamileyken ona rağmen eldiven takıp yardım ettim. Doğumdan sonra kendi annem kv görümce kaldı. Sütüm 5-6 gün gelmedi baskıyı siz düşünün. Neyse kızlar asıl konu şu eş ailesi 14 gün sonra falan gittiler kendi annem kaldı. Annem de 5 gün sonra memlekette gitti babamla birlikte gelmek için olan bu sırada oldu kv eşimi arıyor eşin bizi istemiyor bize neler yaptı doğumum sabaha karşıydı evden çıkarken ben anahtarımı alıp çıkmışım normal olarak ben nasıl anahtarı alıp çıkarmışım evdekileri hiç düşünmemişim onları anne baba olarak sahiplenmemişim falan. Emzirmeye yardım konusunda kv ilk başta istekli değilde bende yardım et demedim annem vardı sonuçta ben ondan hiç yardım istememişim hep kendi annemi çağırmışım yatak odamıza geldiğinde eşimle çocuğu emzirmeye çalışırken biz hallediyoruz anne demişim bu ona göre odadan kovmakmış. kayınbabam Doğum yapıp ertesi sabah geliyorum düşünün yani gelinin suratı ne öyle demiş doğurdum dikiş ağrım var oturamıyorum ya hani Neyse kızlar ben bunlara rağmen arayıp eşim için özür diledim kötü olmayayım diye anne lohusaydım ben onları bilerek yapmadım özür dilerim dedim lohusalığı bahane etme senin doğumun çok kolaydı lohusayken oğlumu parmağında oynattın suyuna kadar oğlum ayağına getirdi sen benim oğlumla aramızımı bozmak istiyorsan falan filan bu sıra ses tonu çok yüksek resmen bağırıyor buna rağmen eşim için alttan aldım. Eşim annesiyle ne konuştu bilmiyorum belki kv daha farklı şeyler söyledi eşim o günden beri zok değişti herşeye yardım eden adam gitti başka biri geldi bunu ağzıyla dedi ben değiştim artık eskisi gibi değilim olmayacağımda sen o eski X kişisini çok ararsın bundan sonra herkes sınırını bilecek falan filan konuşmaya çalışıyorum asla konuşmuyor benimle dediği şu kızlar benimle iyi olmak istiyorsan ailemle iyi olacaksın. O süreçte ağzımdan boşanalık o zaman lafı çıktı tamam git boşan al arabayı git hatta gidip beraber açalım davayı dedi. Ben özür diledim kendimi affettirmeye çalıştım şimdi konuşuyor ama çocuk için cinsel anlamda ihtiyacı olunca ilgileniyor benimle. Ben artık boşanmayı düşünmeye başladım kızlar bu olaylardan önce çok güzel bir evlilik hayatımız vardı tekrar eskisi gibi olur muyuz diyorum ama imkansız gibi duruyor. Bakın lohusalık döneminde belki yüzüm asık olmuşumdur sert davranmışımdır kv kişisine çünkü kendi annemde dedi çok zordu lohusalık sürecin dedi. Evliliği bitirmek istiyorum çünkü mutsuzum aynı evde iki yabancı gibiyiz konuşma desen yok denecek kadar az boşanırsam ailem arkamda durur maddi olarakta zorlanmam memurum ama evliliğim sırf kocamın ailesi yüzünden de bitsin istemiyorum. Çok uzun oldu ama lütfen fikir verin
Kv buyuk ihtimalle hic bir dogumunda insan gibi.muammele gormedigi icin gelininin gormesi zoruna gitmisSenin evliliğin kocanın ailesi yüzünden bitmiyor kocan adam olmadığı için ikinci yüzünü seni kendine iyice bağladıktan sonra ortaya çıkardığı için bitiyor anası demiştir sen niye yardım ediyorsun bilmem ne biz de çocuk doğurduk şu bu o sokma akıllı kocan da hemen eski haline dönmüştür şu anda da sana öyle boşanalım istiyorsan beraber gidelim bilmem ne hikaye bunlar çocuk var boşanmayacağını çok iyi biliyor bildiği için zaten bunları yapıyor sen bir hele git boşan davayı aç bak birinci ikinci ayda nasıl koşa koşa geliyor pişman oluyor ağlıyor ama şu var sırf çocuk için seni garantiye aldığını düşünüp sana böyle davranan bir adamla sen evli kalmak istiyor musun
Çocuk çok etkileniyor mu pekiAileci eş değişmiyor canım. Ben de baskılardan 6 aylık çocuğumla boşanma davası açmıştım ve boşandım. Çok şükür iyiyim.
Küçükken daha kolay oluyor. Şu an bile ayrılığın tam olarak farkında değil. Anlattıklarınız bana eski eş i hatırlattı. Ben de hamile iken boşanmak isteyen eşimden özür dilemiştim. Ondan sonra eski eş ve ailesi azıttılar. Davayı açıp evden gönderdim. Çok zor günlerdi ama geçti çok şükür. Şimdi kendimi güçlü ve arınmış hissediyorum.Çocuk çok etkileniyor mu peki
Boşanma sürecine girmeye nasıl karar verdiniz acaba geçer mi diyorum hormanlarımdan bu kadar duygusalım diyorum ama şöyle bakıyorum bu adam değişmez de diyorumKüçükken daha kolay oluyor. Şu an bile ayrılığın tam olarak farkında değil. Anlattıklarınız bana eski eş i hatırlattı. Ben de hamile iken boşanmak isteyen eşimden özür dilemiştim. Ondan sonra eski eş ve ailesi azıttılar. Davayı açıp evden gönderdim. Çok zor günlerdi ama geçti çok şükür. Şimdi kendimi güçlü ve arınmış hissediyorum.
Son noktaya geldim. Siz alttan aldıkça hiçbirşey daha iyi olmuyor. Daha çok üste çıkmaya çalışıyorlar. Baktım değer görmüyorum. Psikolojim bozuluyor. Çocuğum böyle bir ortamda büyümemeli diyerek boşanma davasını açtım.Boşanma sürecine girmeye nasıl karar verdiniz acaba geçer mi diyorum hormanlarımdan bu kadar duygusalım diyorum ama şöyle bakıyorum bu adam değişmez de diyorum
Ben sende suç falan görmedim. Anasından daha kordonu kesilmemiş erkekten ne koca ne baba olamıyor malesef. Bosanirsan 2 ağlar susarsin. Böyle yillarca ağlar bı çocuk daha yapar kendini curutursun gerek yok. Allah'a yakın sana uzak olsunlar. Kaynanaların yarışı bu lohusa sendromlarinin tamamını yaşıyor... Kocasina naz yapamadı oğluna vizikliyor... İlgi göremedi gelin de görmesin tüm dünya çevresinde donsun... Bizle birlikte asermiyorlar ama kesin doğurmuş gibi yaşıyorlar .. Allah akıl fikir versın. Ya da herkesin o menopoz dönemi 50+ lar bizim doğum zamanımıza mı denk geliyor neMerhaba hanımlar biraz uzun olacak. 2 ay önce yeni doğum yaptım doğumum kurban bayrama denk geldi şehir dışında yaşadığımız için yanımıza eş ailesi geldi kb kv görümcem ve bekar kaynım sıkıntı yok 40 haftalık hamile halimle onlara yardım ettim her konuda Kurbanı kasaba kestirip getirdiler dokunmak çok iyi değil hamileyken ona rağmen eldiven takıp yardım ettim. Doğumdan sonra kendi annem kv görümce kaldı. Sütüm 5-6 gün gelmedi baskıyı siz düşünün. Neyse kızlar asıl konu şu eş ailesi 14 gün sonra falan gittiler kendi annem kaldı. Annem de 5 gün sonra memlekette gitti babamla birlikte gelmek için olan bu sırada oldu kv eşimi arıyor eşin bizi istemiyor bize neler yaptı doğumum sabaha karşıydı evden çıkarken ben anahtarımı alıp çıkmışım normal olarak ben nasıl anahtarı alıp çıkarmışım evdekileri hiç düşünmemişim onları anne baba olarak sahiplenmemişim falan. Emzirmeye yardım konusunda kv ilk başta istekli değilde bende yardım et demedim annem vardı sonuçta ben ondan hiç yardım istememişim hep kendi annemi çağırmışım yatak odamıza geldiğinde eşimle çocuğu emzirmeye çalışırken biz hallediyoruz anne demişim bu ona göre odadan kovmakmış. kayınbabam Doğum yapıp ertesi sabah geliyorum düşünün yani gelinin suratı ne öyle demiş doğurdum dikiş ağrım var oturamıyorum ya hani Neyse kızlar ben bunlara rağmen arayıp eşim için özür diledim kötü olmayayım diye anne lohusaydım ben onları bilerek yapmadım özür dilerim dedim lohusalığı bahane etme senin doğumun çok kolaydı lohusayken oğlumu parmağında oynattın suyuna kadar oğlum ayağına getirdi sen benim oğlumla aramızımı bozmak istiyorsan falan filan bu sıra ses tonu çok yüksek resmen bağırıyor buna rağmen eşim için alttan aldım. Eşim annesiyle ne konuştu bilmiyorum belki kv daha farklı şeyler söyledi eşim o günden beri zok değişti herşeye yardım eden adam gitti başka biri geldi bunu ağzıyla dedi ben değiştim artık eskisi gibi değilim olmayacağımda sen o eski X kişisini çok ararsın bundan sonra herkes sınırını bilecek falan filan konuşmaya çalışıyorum asla konuşmuyor benimle dediği şu kızlar benimle iyi olmak istiyorsan ailemle iyi olacaksın. O süreçte ağzımdan boşanalık o zaman lafı çıktı tamam git boşan al arabayı git hatta gidip beraber açalım davayı dedi. Ben özür diledim kendimi affettirmeye çalıştım şimdi konuşuyor ama çocuk için cinsel anlamda ihtiyacı olunca ilgileniyor benimle. Ben artık boşanmayı düşünmeye başladım kızlar bu olaylardan önce çok güzel bir evlilik hayatımız vardı tekrar eskisi gibi olur muyuz diyorum ama imkansız gibi duruyor. Bakın lohusalık döneminde belki yüzüm asık olmuşumdur sert davranmışımdır kv kişisine çünkü kendi annemde dedi çok zordu lohusalık sürecin dedi. Evliliği bitirmek istiyorum çünkü mutsuzum aynı evde iki yabancı gibiyiz konuşma desen yok denecek kadar az boşanırsam ailem arkamda durur maddi olarakta zorlanmam memurum ama evliliğim sırf kocamın ailesi yüzünden de bitsin istemiyorum. Çok uzun oldu ama lütfen fikir verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?