Doğum sonrası depresyon

Allah razı olsun dünden beri bir tık daha iyiym sanıyorum ilk defa bebekle tek başıma geceyi geçirdim eşimde yanimdaydi saolsun umarım hepsi geçip gidecek

Şuan sana gecicek desemde rahatlamaya aksın ama inan gecicek bunu yaşayan ilk sen değilsin ilk dogumumda bende günlerce ağladım çok zor bı dönem geçirdim ama inan hepsi geçiyor.Yardim al kendin baş edemiyorsan bu hislerle lütfen kendini de suçlama inan 10 kadindan 8 i bu depresyonu yaşıyor.Bak ikinciyi doğurdum geçmese yaparmiydimLütfen kendini hirpalama kalk bı güzel duş al bakım yap kendine bebeğine de geçmiş olsun umarım sağlıklı çok güzel zmanlariniz olur

İlk doğumun kendisi zor. Lohusalık extra zor.
Acemilik de işin içine giriyo. Kaynana zulmü görmemişsin galiba bide o eklenmemiş çok sevindim
3 ay zombi gibi gezmiştim ilk doğumda. Halüsinasyonlar görmeye başlamıştım. Küçücük bişey ve bana muhtaç o kadar korkunçtu ki herşey.
İade edebilsem hemen götürcem ama yok
Sonra onları atlatıosun. Kocaman bir aşk kalıyo içinde

Kayinbabam kanser kaynanamdan hayır yok. Kız kardeşim yeni doğum yaptı annemde kalıyor yani yardım edecek kimse yok zaten ondan çok yiprandik sanırım kaynanamlarda kaldm bir dönem gelen giden sürekli kendileri hastanede çocuk virüs kaptı yoğun bakımda yattı günlerce çok sıkıntıda kaldım

Yok valla sütüm kesildi ona laf sokar zırt pırt görüntülü arıyor çocuk antibiyotik aldığı için kabız oldu sürekli bağırıyor niye ağlıyor susturamiyor musun deyip duruyor. Artk uykusuzluktan bende zombiye dondum

Bak bende aynı durumdaydım 1300 km de uzaktayım 13 günlük bebeğimle kaldım bı başıma eşim görevden eve gelemiyordu şuan çok zorlanıyosun biliyorum ama hepsi gecicek sadece günde bir saat iki saat nekadar olursa kendjne vakit ayırmaya calis bol bol nefes egzersizi yap bebeğin uyuyunca

Şirret karı

Çok teşekkür ederim 72 günlük olduk bebekte bende iyiym şükür geçti gitti o kötü gubler inşallah

Şansıma kimse yanımda olamadı ama geçti şükür şuan cokk daha iyiyim

Şansıma kimse yanımda olamadı ama şuan 72 günlük olduk çok şükür yanımda maviş ay yüzlü kızım alistik birbirimize

Çok şükür 72 günlük olduk bende iyiyim toparladım

Çok şükür yanımda bal kızım bende duzeldim kabus gibiydi ama geçti

Aynen öyle oldu çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…