- 2 Mart 2016
- 385
- 6.363
- 68
- 31
- Konu Sahibi Busra-drnk
-
Merhaba kızlar 25 gündür doğum yapalı 2 3 güne kadar bişey yoktu gayet iyiydi ic dikislerim kaçtı bilmiyorum ama henüz onlar düşmedi kaç gündür iltihap var koku da var baktım dikişler dha duruyor açılma da yok napsam az bide kaşıntı başladı böyle bi durumu olan varmı acaba ???
Canim kontrole gitmedim biraz koku bitti de işte az dha var 39 gündür doğum yapalım dün adet oldum galiba renkten anladigim şükür iyi gibi ama gitmekte nedense istemiyorum hastaneyecanim eger kotu koku agri vesaire varsa enfeksiyon olabilir. Bende olmustum ama ilk hafta hemen. Ayrica sodali ilik suya oturmak falan fayda ediyormus doktorlar tavsiye ediyor ama iyice enfeksiyon olduysa ise yaramaz. Antibiyotikle gecer. Ayrica ne kadarda sicak suyla devamli yikayip temizlesende devamli ped degistirsende olacagi varsa olur.
Ben mesela hayatimda hic mantar idrar yolu enfeksiyonu vesaire olmamis bir insanim ama dogum yaptigim hafta cok kotu enfeksiyon oldum. Ayrica ihmale gelmez simdi bildigime gore cok ilerleyenlerde antibiyotikte fayda etmiyormus tekrar o masaya yatip acilip temizlenmesi gerekiyormus. o yuzden korkunun ecele faydasi yok acele git
Canim kontrole gitmedim biraz koku bitti de işte az dha var 39 gündür doğum yapalım dün adet oldum galiba renkten anladigim şükür iyi gibi ama gitmekte nedense istemiyorum hastaneye
Sodali derken canım şu ictigimiz mi? Nasıl yapcam ki
Onu kesinlikle drniycem canım neye koydunda oturdun pekiyok canim su limon tuzu gibi kristal seklinde olan soda. Veya tuzlu su olabiliyormus ama ben onu denemedim bana o kristalize olan temizlikte bazen kullandigimiz sodayi demisti. Ilk basta soda yakar agritir falan diyordum ama aksine sodali su yumusatiyor ve rahatlatiyor. icteki enfeksiyonu disari atiyor cekiyor yani. Tabi bende fayda etmedi ilerlemisti cunku. Bir doktoruna danis eger icin rahat etmiyorsa
Onu kesinlikle drniycem canım neye koydunda oturdun peki
Hmmm anladım canım şimdi hasta oldum iltihabı pek animsayamiyroum ama bi deniycem geçince hastalık ama belliki dikiş iltihabı değil çünkü hep iyileşti o iltihap nereden geliyor bilemedim olmazsa kesinlikle gidicem dktra senin dediğin fayda etmezse
Fazla fazla parçalı geliyorsa anormal benim leke leke geliyordu doktor rahim toparlaniyor dedi.Cnm bide 2. Dogumum ve 45 gunu gecti geçti ilk fena bugün 12 13 gündür hasta olalı bitmedim sence normalmi
Fazla fazla parçalı geliyorsa anormal benim leke leke 2 gündür olmuyorum cnm ya çok tsk ederim yorumn icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?